Ferie med børn på Fanø

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Hold ferie med dine børn på Fanø og giv dem en rigtig ø-oplevelse!

Det at dele en oplevelse med andre har det med at gøre den oplevelse mere værd. At dele oplevelser med sine børn er næsten det mest fantastiske. Hvor skønt det end er at rejse med sine små arvinger, er det også noget, der kan tære på kræfterne. Vi har her samlet en lille guide til, hvordan I på bedste vis får underholdt børnene og drukket kaffe – og på samme tid får den mest optimale ferieoplevelse.

Det er muligt at holde ferie med børn på mange forskellige måder på Fanø. I kan tage på feriecenter med børn, I kan holde en aktiv ferie, I kan leje et sommerhus med pool, I kan holde en badeferie eller bare dase ved et dejligt sommerhus. Der er et hav af muligheder for at holde ferie med børn i Danmark, især når turen går til Danmarks dejligste ø: Fanø.

 

 

Tips til oplevelser med børn på Fanø

DYR

STRAND

NATUR & KULTUR

INDENDØRSAKTIVITETER

BRÆND KRUDT AF

FLERE TIPS - SE HER

 

Selvom strandene og klitterne kan være oplevelse nok i sig selv, kan det dog være skønt at variere en ferie med oplevelser, attraktioner og arrangementer - her kommer Club Fanø ind i billedet. Club Fanø har samlet en række aktiviteter, der hovedsageligt har omdrejningspunkt i naturen. Det er aktiviteter, der taler til især børn, men voksne kan også deltage. I kan for eksempel komme med på sælsafari, hvor en guide tager jeg med på Vadehavsvandring til en af de store sandbanker, hvor sælerne nyder at ligge og varme sig i solen. 

Hvis I er interesserede i at holde en aktiv ferie med børnene, er der rig mulighed for det på Fanø. I kan enten selv medbringe eller leje cykler og cykle øen tynd, hvor I nemt kan komme hele vejen rundt om øen med et par dage på ferie og et par gode ben - både børn og voksne. I kan også medbringe vandrestøvlerne og begive jer ud på fods i den smukke alsidige natur, som Fanø stolt kan vise frem. Så kan I komme helt tæt på dyrelivet og spise en lækker madpakke på et tæppe, hvis de små ben har brug for et hvil. I kan også ride langs strandene, hvis der er hesteinteresserede i familien, eller I kan dyrke en lang række af forskelligt vandsport ved de smukke, hvide sandstrande. Mulighederne er mange, og der er noget for alle aldersgrupper. 

For de mindste er der et hav af gode legepladser, fx Fanø Skovlegeplads, der gør oplevelsen til noget helt særligt. Fanø Skovlegeplads finder I mellem Rindby og Sønderho, og I kan se frem til et væld af aktiviteter for både børn og voksne. Der er forhindringsbaner, en sanseplads, mange legeredskaber og en eventyrskov!  Det er oplagt at pakke en god frokost ned og gøre en tur på legepladsen til en udflugt.

 

 

 

Det er oplagt at besøge Fanø i juni af flere årsager. Blandt andet er det i juni, du kan besøge den store internationale Dragefestival, når den bliver afholdt hvert eneste år på Fanøs brede sandstrande. Du kan få en helt unik oplevelse, når himlen over stranden bliver fyldt med farverige og flotte drager, der styres af dygtige drageflyvere. Børn og voksne i alle aldre bliver hvert år fascinerede af den helt særlige festival, der gør Fanø endnu mere skøn, end den er i forvejen. Dragefestivalen er en god inspiration til at tage børnene med hjem til sommerhuset og give jer i kast med selv at kreere drage til jeres egen flyvning. Det er en hyggelig aktivitet, der taler til både de små og de større børn. Og tænk sig at se sin egen drage flyve rundt i den blå himmel højt over det fantastiske Vadehav! 

Det er sågar muligt at deltage i workshops, hvor man kan bygge sin egen drage hos Club Fanø. Aktiviteten er ikke begrænset til weekenden for Dragefestivalen, så hvis I kommer på et andet tidspunkt, så er det stadig muligt at bygge dragen og få den i luften. Læs mere her, og planlæg allerede nu jeres ferie til Fanø - en ferie som børnene kan huske i lang tid fremover. 

Børnevenlig overnatning på Fanø

Alle familier er forskellige - både når det kommer til størrelse og til hvad, der gør en ferie god. Det ved vi, og vi har derfor sørget for at samle en lang række sommerhuse, der kan opfylde forskellige behov og ønsker. Om det er et sommerhus, der kan huse mange mennesker, eller om det er et sommerhus, der skal ligge tæt på havet og strandens mange glæder, så kan du finde det hos os. En familie med børnene i sommerhus, kan til tider også handle meget om det praktiske, og du kan derfor finde sommerhuse med opvaskemaskinevaskemaskine eller et ekstra toilet - alle faciliteter der kan være med til at gøre jeres familieferie lidt mere bekvemt. Skal det være lidt ekstra sjovt kan I finde sommerhuse med pool og sommerhuse med aktivitetsrum.

Uanset hvilken form for sommerhus I vælger at booke, så kan I være sikre på, at I får en ferie på en ø, hvor der er utallige muligheder for at aktivere børnene i naturen og spise is i de små hyggelige og gamle byer; Sønderho & Nordby

Find børnenes drømmehus!
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}