Om os

En erfaren samarbejdspartner

Claus Thyssen grundlagde i 1979 Danibo - Fanø Sommerhusudlejning med bare få feriehuse i programmet. Siden da er virksomheden vokset stødt og roligt. Det er i dag et velkonsolideret foretagende og Fanøs største feriehusudlejningsbureau.

I 2006 blev Danibo overdraget til døtrene Hanne og Lene Thyssen, som begge har arbejdet i virksomheden siden 1992 henholdsvis 1996.

Mere om Danibos grundlægger Claus Thyssen
Claus Thyssen er en mand der har prøvet lidt af hvert. Han afslutter i 1961 Landbrugsskolen, har været selvstændig landmand indtil 1968, tog herefter Handelseksamen fra 1969-1971. Herefter blev han ansat i Handelsbanken som bankbestyrer på Fanø, hvor han sammen med sin lille familie flytter til. I 1979 forlader han banken og starter Danibo – Fanø Sommerhusudlejning og ejendomshandel. I 1990 blev Fanø Ejendomshandel solgt til Nykredit og Claus fortsatte driften og udviklingen af sommerhusudlejningen. I 2006 afstod han firmaet til døtrene Hanne og Lene og han driver i dag sin egen ejendomsadministration.

Danibos væsentligste styrke er, at det er et lokalt bureau. Således har ledelsen og medarbejderne et indgående kendskab til Fanø samt de feriehuse og -lejligheder, som de forestår udlejningen af. Det er allerede det første skridt mod den bedste service over for både lejere og udlejere.

Danibos program omfatter i dag omkring 700 feriehuse og -lejligheder
Ganske vist opererer Danibo med nogle af markedets laveste provisioner, men at få overdraget udlejningen af så mange ferieboliger beror også på et godt tillidsforhold, som bureauet efter bedste evne vil leve op til.

Netop service er en yderst vigtig del af et rejseprodukt. For langt de fleste feriegæster er feriehuset rammen om selve ferien. Hos Danibo prioriteres den personlige rådgivning af feriegæsterne derfor højt, så de får lige den feriebolig, der bedst opfylder deres behov og ønsker.

I kraft af bureauets placering på Fanø er Danibo ligeledes altid at træffe og parat til at tackle de spørgsmål og situationer, der måtte opstå både før, under og efter ferien. For den trofaste kundekreds er dette særligt betryggende og en væsentlig del af samarbejdet.

På kontoret i Nordby sidder et team af kolleger parat til at betjene dig:

Hanne & Lene Thyssen – indehavere
Agnes Thyssen – bogholder
Henning Bæk – indlejningschef
Monica Haahr Berntsen - salgskonsulent
Svenja Andersen - salgskonsulent
Charlotte Schønemann Bach - salgskonsulent
Ditte Maigaard - salgskonsulent
Lene Jørgensen - salgskonsulent

Til hurtig og effektiv afhjælpning af eventuelle problemer råder Danibo over følgende servicemedarbejdere:

Klaus Schapke – servicemedarbejder
Andy Schapke – servicemedarbejder
Herbert Rohde – servicemedarbejder
Patrick Baumgard – poolservice, fotograf, servicemedarbejder


Herudover er der tilknyttet ca. 40 dygtige rengøringsmedarbejdere.