Om os

En erfaren samarbejdspartner

Claus Thyssen grundlagde i 1979 Danibo - Fanø Sommerhusudlejning med bare få feriehuse i programmet. Siden da er virksomheden vokset stødt og roligt. Det er i dag et velkonsolideret foretagende og Fanøs største feriehusudlejningsbureau.

I 2006 blev Danibo overdraget til døtrene Hanne og Lene Thyssen, som begge har arbejdet i virksomheden siden 1992 henholdsvis 1996.

Danibos væsentligste styrke er, at det er et lokalt bureau. Således har ledelsen og medarbejderne et indgående kendskab til Fanø samt de feriehuse og -lejligheder, som de forestår udlejningen af. Det er allerede det første skridt mod den bedste service over for både lejere og udlejere.

Danibos program omfatter i dag omkring 700 feriehuse og -lejligheder
Ganske vist opererer Danibo med nogle af markedets laveste provisioner, men at få overdraget udlejningen af så mange ferieboliger beror også på et godt tillidsforhold, som bureauet efter bedste evne vil leve op til.

Netop service er en yderst vigtig del af et rejseprodukt. For langt de fleste feriegæster er feriehuset rammen om selve ferien. Hos Danibo prioriteres den personlige rådgivning af feriegæsterne derfor højt, så de får lige den feriebolig, der bedst opfylder deres behov og ønsker.

I kraft af bureauets placering på Fanø er Danibo ligeledes altid at træffe og parat til at tackle de spørgsmål og situationer, der måtte opstå både før, under og efter ferien. For den trofaste kundekreds er dette særligt betryggende og en væsentlig del af samarbejdet.

På kontoret i Nordby sidder et team af 10 kolleger parat til at betjene dig:

Hanne & Lene Thyssen – Indehavere
Agnes Thyssen – Bogholder
Henning Bæk – Indlejningschef
Bent Hermansen – Salgskonsulent
Monica Haahr Berntsen - Salgskonsulent
Svenja Andersen - Salgskonsulent
Charlotte Schønemann Bach - Salgskonsulent
Tina Wohlert - Salgskonsulent
Lenette Slot - Salgskonsulent

Til hurtig og effektiv afhjælpning af eventuelle problemer er ansat 3 servicemedarbejdere.

Søren Nielsen - Servicemedarbejder
Klaus Schapke - Servicemedarbejder
Herbert Rohde – Servicemedarbejder
Anders Perch - Poolservice

Herudover er der tilknyttet ca. 40 dygtige rengøringsmedarbejdere.