Fiskerhusene i Fanø Bad

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Centralt beliggende ferielejligheder

Fiskerhusene består af i alt 18 ferielejligheder opført i 1991. Danibo udlejer 5 af disse lejligheder. I et Fiskerhus finder I alt det, I har brug for, hvis I skal have en god ferie på Fanø. Hytterne er indrettet med 1. sal med soveplads til 4-6 personer. I stueetagen findes åbent køkken/spiseplads og opholdsstue. Køkkenet er udstyret med komfur med ovn og opvaskemaskine, kaffemaskine samt service til 6 personer. I stuen forefindes sofagruppe, kabel TV og radio samt udgang til en lille terrasse. På 1. sal findes et dejligt badeværelse med bruseniche samt to soveværelser. Det ene værelse er med en køjeseng, det andet med dobbeltseng. Derudover findes en trappe op til hemsen, hvor der er mulighed for to opredninger.

Til fælles brug for alle fiskerhusene er indrettet et vaskehus med vaskemaskine og tørretumbler. I gården findes ligeledes en lille legeplads til børnene med sandkasse, gynger og vippe. Derudover er opstillet borde og bænke til fri afbenyttelse.

Mineferie i en hytte

En miniferie behøver ikke byde på små oplevelser, og slet ikke når det er på Fanø. Fiskerhusene er et oplagt valg, hvis I har brug for en hurtig pause fra hverdagen, og trænger til at besøge Fanø. Her skal I ikke bekymre jer om, hvordan I skal bo, og jeres ferie kan derfor begynde, så snart I lander på Fanø med færgen. Det er sådan det skal være, når man har mindre end en uge på vores dejlige ø. Hvis I vil bestille en miniferie i vores Fiskerhytter, så skal I blot ringe til os 1-2 uger før ankomst på tlf: 32 70 27 35 - så klarer vi det i fællesskab, nemt og hurtigt.

I kan læse mere om miniferier på Fanø her

Pak hundesnor og godbidder

Fanø er en oplagt feriedestination, hvis I vil hav familiens firbenede medlem med på tur. I flere af Fiskerhusene er nemlig tilladt, at I tager jeres hund med som gæst. Det giver en ferie, som alle i familien vil glæde sig til og mindes efterfølgende. Fiskerhusene har nemlig en ideel placering, når hunden skal bestemme dagens program. Fiskerhusene har nemlig kun 400 meter til stranden, hvor vandhundene kan få saltvand i pelsen og sand mellem poterne. Er I ikke meget til bølgerne, så finder I en 6 hektar stor indhegnet hundeskov kun 2,5km fra feriehytten.

I kan læse meget mere om ferie med hund på Fanø lige her.

Ferielejligheder på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Ferier fyldt med minder

Ferier på Fanø er kendt for, at de altid byder på en overflod af fantastiske oplevelser. Din næste ferie til Fiskerhusene vil bestemt ikke være nogen undtagelse. I kan derfor forvente gode dage, men sjove oplevelser for hele familien. Efter en dag rundt på Fanø er det dejligt at vide, at man skal hjem til sin ferielejlighed i Fiskerhusen og slappe af om aftenen.

Cyklernes ø

På Fanø kan du komme rundt på mange måder. Der er dog en, som vi altid ville vælge over de andre; Nemlig cyklen. På din cykel kommer du lynhurtigt fra A til B, og undervejs kan du nyde Fanø fra sin bedste vinkel. Med cyklen kan du nemlig komme rundt steder, hvor du ikke kan komme med bilen, og du har derfor en langt større frihed. Samtidig er Fanø kun 15,7km fra den ene ende til den anden, og du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan komme hele øen rundt. 

Du finder både cykelruter og mere information lige her.

Fanøs kunsthistorie

I Sønderho kan I tage på en rejse ned gennem Fanøs kunsthistorie. Det sker på Fanø Kunstmuseum, der siden 1992 har udstillet en lang række værker, der alle har en relation til Fanø. Det betyder, at museet ikke blot udstiller billeder med en kunstnerisk værdi, men museet er også med til at fortælle historien om Fanø fra 1850 til det Fanø, som vi kender i dag.

Du finder meget mere om Fanø Kunstmuseum her.

Tag på Safari fra Fanø

Safari er ikke kun noget, som I kan opleve på det afrikanske kontinent. Også på Fanø kan I finde overbevisende naturoplevelser. Her kan I nemlig prøve kræfter med sælsafari, der tager jer på en tur ud i Vadehavet. Her kan I opleve op til 400 sæler, der i samlet flok ligger og soler sig på det sand, der kommer til syne, når vandet har trukket sig væk. Oplevelsen er mulig at få gennem hele året, det er dog vigtigt, at I er opmærksomme på vind og vejr. I sommermånederne kan man stage turen barfodet, ellers anbefales det, at man gør brug af gummistøvler.

Mere information om sælsafari på Fanø findes her.

Fang din næste ferie nu

Skynd dig at booke din næste tur til Fiskerhusene på Fanø nu, før andre gør det før dig!

Praktisk information

Her under finder I et hurtigt overblik over praktisk information, der kan være behjælpelig, hvis I ønsker at leje en lejlighed i Fiskerhusene.

Nøgleudlevering

Nøgleudlevering sker fra Danibos kontor. Al henvendelse skal ske til Danibo.

Afregning af el og evt. vand

Lejeprisen er ekskl. el og evt. vand, som afregnes efter aflæsning af måler.

SPAR-tilbud

Fiskerhusene tilbyder de to SPAR-tilbud i sæson E+F samt uge 42. Lej f.eks. et fiskerhus i 3 uger til 16 dages pris. Beboes fiskerhuset af kun 2 personer i minimum én uge, kan du opnå 10% rabat på prisen. SPAR-tilbudene kan ikke kombineres.

Mere om betingelserne for SPAR-tilbud

Du kan også få et godt tilbud ved lejemål over f.eks. weekenden. - Mere om tilbud på Miniferie

 

Lejepris pr. uge i Fiskerhusene i forhold til sæson
   A        DKK 4.210,00
   B DKK 3.800,00
   C DKK 3.545,00
   D DKK 2.595,00
   E DKK 1.915,00
   F DKK 1.915,00