Feriecenter Vesterhavet

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Skønne strandlejligheder kun 30 meter fra Vesterhavet!

Til de badeglade og naturelskerne

Feriecenter Vesterhavet byder på skønne ferielejligheder med en fantastisk beliggenhed blot 30 meter til stranden i Fanø Bad og gør det derfor let at få en daglig dosis Vesterhav og opleve masser af solnedgange! Alle lejlighederne ligger direkte ud til vandet, og de fleste har havudsigt fra balkonen.

Vejret kan af gode grunde være svært at kontrollere, men på Feriecenter Vesterhavet kan I være sikre på, at det ikke behøver betyde noget for kvaliteten af jeres ferieophold. Den fantastiske beliggenhed med blot 30 meter til stranden i Fanø Bad gør det så let som ingenting at søge hurtigt til og fra havet efter forgodtbefindende. Om så det trækker op, eller man blot skal hjem efter frisklavet frokost og tørt tøj.

Perfekt til børnefamilien

Hvis I gerne vil gøre det så nemt som muligt, så overvej at holde ferien på Feriecenter Vesterhavet. Der er underholdning til børnene og god mulighed for, at de kan møde andre børn, som de kan lege med. Imens kan de voksne hygge og måske endda få lov at drikke en kop kaffe, mens den stadig er varm.

Få en billigere sommerferie i ugerne 26-27-28

Ex. 4 personer i ferielejlighed i uge 26 eller 27 fra kr. 3.765

Har I mulighed for at holde ferie i de tidlige sommerferieuger, så er der penge at spare i forhold til de mere populære sommerferieuger i juli og august. Udvalget af ferieferielejliheder er derfor også langt større. Der er desuden den store fordel, at køen til iskiosken er betydelig kortere! Vejret kan vi aldrig forudsige, men det kan være lige så godt i juni som i juli/august. Tag gerne et kig på udvalget af ferielejligheder i disse uger. 

FERIE MED BØRN  l  STRANDENE  l  SÆLER  l  RAV VANDRERUTER  l  CYKELRUTER  l  ATTRAKTIONER  l  ÅRLIGE EVENTS  l   FERIE MED HUND

 

Find en strandlejlighed til jeres næste ferie
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Gratis fællesfaciliteter

Udendørspool

Indendørspool

Sauna

Alle gratis fællesfaciliteter

 • udendørspool (med rampe og gelænder for gangbesværede)
 • indendørspool (med rampe og gelænder for gangbesværede)
 • omklædningsrum og brusere
 • sauna
 • aktivitetsrum med gratis wi-fi
 • bordtennis
 • bordfodbold
 • airhockey
 • stort legerum
 • stor udendørs legeplads
 • overdækket grillområde
 • møbleret terrasseområde med havudsigt
 • petanquebaner
 • ude-skak

Fællesfaciliteter mod betaling

 • vaskemaskine
 • tørretumbler
 • el-ladestander til el-bil

 

Ferielejligheder med havudsigt og perfekt beliggenhed

Danibo udlejer omkring 40 af de 146 ferielejligheder, som Feriecenter Vesterhavet udgøres af - og mange omtaler derfor også bare Feriecenteret som "Danibo Feriecenter". Placeringen af feriecentret og dets ferieboliger i top. Det ligger direkte ud til vandet, og stort set alle lejligheder har havudsigt fra balkonen. De, der ikke har fuld havudsigt, må ”nøjes” med en fin terrasse i stedet. Der er desuden blot en kilometer til indkøbsmuligheder og tre kilometer til Nordby centrum. Alt, man måtte kunne tænke sig på sin ferie på Fanø, er dermed ikke længere væk, end man kan gå. Med alt dette in mente er det altså ikke så underligt endda, at Feriecenter Vesterhavet optræder på Campayas seneste opgørelse over de bedste feriecentre på de danske øer.

MINIFERIE  l   2-PERSONERS-RABAT  l  LAST MINUTE TILBUD

Gør det nemt at holde ferie med børn

Feriecenter Vesterhavet på Fanø er fyldt med aktiviteter og oplevelser!

Skulle I få lyst til at udskifte saltvandet for en stund har feriecentret også udendørs pool i området i midten af feriecenteret. Her finder I liggestole og et overdækket grillområde lige i nærheden, så der er mulighed for at grille pølserne og være social med andre, hvis man har lyst til det. Der er også petanquebaner og udeskak på centrets område.

Er man på ferie med børn, der ikke viser stor interesse for vandaktiviteterne, bør man ikke fortvivle. Ud over den dejlige strand og de nærliggende legepladser i lokalområdet, har Feriecenter Vesterhavet nemlig også et legerum og en indendørs legeplads. Inden for kort gåafstand til Feriecenter Vesterhavet finder I en fodboldgolfbane samt en række minigolfbaner i Rindby Strand. Cirka 150 meter fra centret ligger Fanøs golfbane og en tennisplads.

Indendørsaktiviter

Er vejret ikke til udendørsaktiviter, så er der i Feriecenteret, en stor indendørspool, så de vandglade kan få deres lyst styret. Snup gerne en tur i sauanen efterfølgende! Der er desuden masser af muligheder for børn og barnlige sjæle for at blive underholdt i områdets aktivitetsrum, som rummer bordfodbold, bordtennis og billard og ikke mindst gratis wi-fi.

Så hvis I gerne vil gøre det så nemt som muligt, så overvej at holde ferien på Feriecenter Vesterhavet. Der er underholdning til børnene og god mulighed for, at de kan møde andre børn, som de kan lege med. Imens kan de voksne hygge og måske endda få lov at drikke en kop kaffe, mens den stadig er varm.

Lejlighedernes indretning og faciliteter

Lejlighederne er 48 m2 med balkon eller terrasse med havemøbler. Fra hoveddøren er der en smal gang, der leder ind i lejligheden. Fra gangen er der adgang til soveværelse og badeværelse. For enden af gangen er køkken i åben forbindelse med stuen placeret. Herfra er der adgang til balkon/terrasse. Soveværelset har enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Badeværelset har brusekabine. I stuen er der mulighed for opredning til 1-2 personer (sovesofa). Med undtagelse af nogle få dobbeltlejligheder, er alle lejligheder ens opbygget. Lejlighederne er privatejede og derfor er de forskelligt indrettet.

Havudsigt

Lejligheder i A-blokken, fra 1. og 2. sal, har alle havudsigt. I C-blokken kan man få et skråt kig til havet fra 1. og 2. sal.

Dobbeltlejligheder

Nogle få lejligheder er dobbeltlejligheder til mere end 4 personer. F.eks. lejlighed 10202 Læs mere om lejlighed 10202 her

Oplagt til hund

Mange vælger en lejlighed i stueplan, når hunden skal med - lejligheder i stueplan har et 1-tal som det 3. ciffer i lejlighedsnummeret. Ex. 10106 Læs mere om lejlighed 10106 her

Basisudstyr i alle lejligheder

 • køleskab med lille fryser
 • opvaskemaskine
 • kaffemaskine
 • kogeplader
 • miniovn
 • elkedel
 • støvsuger
 • internet

I langt de fleste lejligheder er der kabel TV eller mulighed for at streame, det er dog ikke altid tilfældet. Læs mere i teksten for den enkelte lejlighed. Mange af lejlighederne har også et tørrestativ.

Herunder vises indretnings-eksempel på en af lejlighederne

LEJL. 10323

Oversigt

Feriecenteret består af 3 blokke. Blok A (mod vest), Blok B (mod nord), Blok C (mod syd).

Langt de fleste af de lejligheder, som Danibo udlejer, er placeret i enten blok A eller C. Blok C ligger ud til vejen, der fører mod stranden.

Havudsigt

Lejligheder i A-blokken, fra 1. og 2. sal, har alle havudsigt. I C-blokken kan man få et skråt kig til havet fra 1. og 2. sal.

Udendørsfaciliteter

Udendørspool, legeplads (1 af 2), grillområde m.m. er placeret i midten af området.

Tag hunden med på ferie

Hvis en ferie først er rigtig god, når du har din bedste firbenede ven med, så pak hundesnor og godbidder og tag din hund med. I mange af vores strandlejligheder er hund nemlig tilladt.

Fanø rummer en skøn og forskelligartet natur, der kan blive udforsket og leget i, så både børn, voksne og dyr kan have nogle dejlige timer sammen på Fanø. Stranden er et oplagt sted at gå lange ture med hunden. De brede, hvide sandstrande er altid tillokkende for både hund og mennesker og Vesterhavets blå vand er ikke til at stå for, hvis man er en ægte vandhund! Regler om hund i snor - læs her

LÆS MERE OM FERIE PÅ FANØ MED HUND

2-personers-rabat

Der er ikke noget så hyggeligt som at tage på ferie med sin partner, veninde eller hvem det måtte være – bare jer to. Det giver mere tid til at lytte og være i hinandens selskab på en anden måde, end man er i hverdagen. Derfor er det ofte muligt at opnå en rabat på mange af strandlejlighederne, når I er to personer, der ønsker at komme på ferie sammen. Faktisk giver vi hele 10% rabat på en uges leje, så der er bare med at tage din mand, kone eller ven under armen.

LÆS MERE OM 2-PERSONERS-RABAT

Området Fanø Bad

Ferieområdet daterer helt tilbage til 1879, hvor det hurtigt blev et område, hvor hotelejere yndede at bygge deres kurbade-hoteller. De gamle badehoteller er for længst væk, men området emmer stadig af en helt særlig feriestemning, der dengang for mange år siden gjorde den til noget helt specielt.

SPISESTEDER  l  BUTIKKER  l 

INDKØB  l  AKTIVITETERATTRAKTIONER

Se alle strandlejlighederne
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Ferie på Fanø året rundt

Har I først lagt vejen forbi Fanø én gang, så kan I med garanti ikke vente med at pakke kufferten til den næste. Fanø byder nemlig på mange forskelligartede oplevelser - ikke mindst naturmæssigt som lægger op til mange nye ferieminder.

Årets første ferie er som oftest vinterferien med kulde, sne og indendørshygge. Hvis ikke I tager afsted i påskeferien, så er Kristi himmelfart og pinsen klare favoritter i foråret. Efter sommeren og højsæsonen kommer efterårsferien, som også byder på mange dejlige Fanø-oplevelser. Det er også med efterårets storme og køligere vejr, at ravjagt-sæsonen starter. Er I på udkig efter en særlig magisk tur til Fanø, så bør I kigge i retning af juleferien eller nytårsferien. Vi ses på Fanø!

NATUROPLEVELSER ÅRET RUNDT PÅ FANØ