Sommerhuse på Fanø

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Påskeferie i sommerhus🐥

Kvalitetstid med familie og venner

Påsken inviterer til at holde en tiltrængt pause fra hverdagen og nyde det smukke, danske forårsvejr i sommerhus på Fanø. Solen er begyndt at varme, påskeliljerne blomstrer, og naturen er ved at vågne af sit vinterhi, og her summer atter af dyreliv på øen. Påskeferie på Fanø indbyder til at komme ud i naturen og nyde roen og den friske luft, så du kan få fornyet energi efter en lang, mørk og kold vinter. Der er naturligvis mange andre oplevelser at få på Fanø, som byder på en rig kulturarv, der kan opleves i de to skipperbyer Nordby og Sønderho. Er I til kreative sysler eller fysiske aktiviteter, så giver vi giver jer ideer til påskeaktiviteter på Fanø. Vælg et sommerhus med havudsigt, hvis I vil opleve Vesterhavet fra 1. række eller find et hyggeligt sommerhus i et område, hvor der er mere læ for vestenvinden. Velkommen til Fanø!

FIND INSPIRATION TIL PÅSKEFERIEN

SE ALLE LEDIGE SOMMERHUSE I PÅSKEFERIEN

 

Fanø - Vadehavets perle

Danibo udlejer mere end 700 forskellige sommerhuse og ferielejligheder på Fanø. Vi har noget for enhver smag. Er du til et sommerhus i klassisk stil med stråtag, et nybygget og moderne feriehus eller en ferielejlighed kun 30 meter fra stranden? Vores sommerhuse er udstyret med faciliteter, der udgør forskellige grader af velvære ligesom husene også har forskellige beliggenheder, størrelser og prisklasser.

Med sine bare 56 km2 naturlig skønhed kan øen mellem Vadehavet og Vesterhavet tage pusten fra enhver. For nok er Fanø lille, men den er også rig på traditioner og sanselige oplevelser. Lyt bare til Vesterhavets bølger og nyd duften af saltvand og marehalm. Fanø er naturlig harmoni. Fanø har været et populært feriested i mere end et århundrede. Den kilometerlange sandstrand, de bløde, hvide klitter og det brusende Vesterhav er nogle af grundene til, at tusindvis af feriegæster hvert år vælger at besøge Fanø. Stranden, som er en af Nordeuropas bedste, er scenen for mange aktiviteter som f.eks. ridning, beachvolley, windsurfing og drageflyvning.

Se det store udvalg af overnatningsmuligheder
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Én gang Fanø...altid Fanø

 

Er du til romantisk ferie, kun for dig og kæresten, ønsker I måske et enkelt indrettet hus med brændeovn med fokus på hygge og samvær. I kan også vælge et hus med ekstra mulighed for velvære ved at finde et hus med spa og sauna. Saml gerne hele familien eller gruppen af venner og tag afsted i et af vores store sommerhuse til op til 12 personer. Eller vælg 2 huse tæt på hinanden. Er du på udkig efter et poolhus til børnefamilien? Det har vi også! Skal du på ferie med hund, så lej et af vores sommerhuse, hvor husdyr er tilladt og måske et hus med lukket terrasse.

I Danibos store udvalg af sommerhuse, finder du med garanti et dejligt feriehus, der passer til dine krav omkring beliggenhed, faciliteter, stil og budget. Har I is i maven og kan vente med at booke til sidste øjeblik, kan det være, at I kan finde et Last Minute tilbud, hvor der er mulighed for at spare helt op til 25% på sommerhuset.

Fanø er flot natur og skønne omgivelser, men det er også et slaraffenland af gode og sjove oplevelser for hele familien. Der er aktiviteter både inde og ude, så uanset vejr og vind er der spændende ting at udforske og opleve på Fanø. Uanset hvornår på året du besøger Fanø, er der dejlige oplevelser for dig og hele familien. Naturen er tilgængelig hele året og er på Fanø ganske særlig med et klit- og hedelandskab beliggende mellem Vadehavet og Vesterhavet. Gå på opdagelse i alle aktiviteter og attraktioner lige her!

Dragefestival

Kom med til en skøn festival på stranden, når den årlige Dragefestival vender tilbage til Fanø! Dragefestivalen er en fast del af kulturen på Fanø - book dit feriehus allerede i dag, hvis du vil være sikker på at være med! 

Læs meget mere her!