Pinseferie på Fanø

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Tag til Fanø på pinseferie

Har du endnu ikke besøgt Fanø i pinsen, så er det ved at være på tide, for her er skønt. Tiden lige inden højsæsonen og sommerens spæde begyndelse giver en helt særlig stemning på Fanø. Vi hos Danibo glæder os til at give dig en mindeværdig pinseferie - og hvem ved, måske det bliver en ny pinsetradition?

Sommerhuse i Pinseferien på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Pinseferie i Danmark

Hold din pinseferie i Danmark og nyd, at den danske natur atter springer ud og gør sig klar til endnu en sommer i fuldt flor. Hos Danibo har vi en lang række overnatningsmuligheder at vælge imellem, når du skal booke årets pinseferie. Her giver vi dig et lille overblik:

Ferielejligheder i pinsen

Lejer du en ferielejlighed i Fanø Bad til pinseferien, har du uden tvivl vundet børnenes (og de barnlige sjæles) hjerter. Her er der nemlig rigeligt med aktiviteter til en skøn ferieuge i sommerhus. I Fanø Bad ligger Feriecenter Vesterhavet, der både har udendørs- og indendørs pool, så alle vandhunde kan få slukket deres tørst efter vand-pjaskeri selvom pinsevejret måske ikke arter sig. Med andre ord er vores ferielejligheder i Fanø Bad perfekte til en pinseferie med børn. Lejlighederne ligger både tæt på strand og by, så de voksne også kan bruge lidt tid på at snuse rundt i de mange butikker.

Lej et sommerhus i pinsen

Vores sommerhuse kommer i alle størrelser og former. Lej for eksempel et stort feriehus, der har plads til, at du kan samle hele familien til pinsemiddag. Skal der en børneflok med på pinseferie, så er det med at sikre en høj underholdningsværdi, hvilket et sommerhus med pool med garanti vil sikre. Bonussen ved at leje et sommerhus med pool i pinsen er naturligvis, at man kan brænde lidt energi af både før og efter den lækre pinsefrokost.

Pinsen ligger som bekendt i slutningen af maj eller starten af juni, så vejret vil ofte være godt, og det giver lyst til at lukke den friske forårsluft ind i sommerhuset. Men har du børn og eventuelt også hunde med på pinseferie, er det ikke altid den bedste kombination med åbne døre. Derfor har vi samlet inspiration til vores sommerhuse med lukkede terrasser, så du hurtigt kan finde et ledigt sommerhus i pinsen, hvor døre kan stå åbne og hunde stadig kan være lukket inde på grunden.

Pinsetraditioner

Mange familier har igennem tiden lavet deres egne traditioner i pinseferien, nøjagtig som vi kender det fra påsken. Det kan være alt fra en traditionsbunden pinsemiddag hjemme ved bedstemor til en årlig pinsetur med hele familien, eller måske du udnytter 2. pinsedag til at gøre haven klar til sommeren.

Vil du også skabe din egen pinsetradition?

Book et sommerhus på Fanø i pinsen, inviter dem du holder af og start jeres egen pinsetradition. Det er en gang blevet sagt, at har du gjort noget to gange, så er det en tradition – det er derfor aldrig for sent. Se alle vores ledige sommerhuse i pinsen her.

Aktiviteter i pinsen

På Fanø keder du dig aldrig, og hvis du gør, må det være bevidst – hvilket dog bestemt også er sundt! Fanø er nemlig en ø fyldt med aktiviteter for alle aldersgrupper, og det gælder også i pinsen, hvor du for alvor vil kunne opleve øen gøre sig klar til endnu en dejlig sommer. Brug noget af pinsen på at cykle Fanø rundt og oplev stemningen i de forskellige områder på øen.

De meget friske kan udnytte, at Fanø har en af Danmarks bedste sandstrande, og hoppe i det stadig relativt kølige hav (nogen vil nok påstå, at der burde stå ”kolde” hav). Men hvis du nu har lejet et sommerhus i pinseferien med sauna og spa, så er det jo bare med at springe ud i Vesterhavet og mærke det kølige sus, for lige om hjørnet venter den varme spa. Og hvis du er meget heldig måske også en varm kop kaffe eller te – så er der dømt ferie.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i pinsen!