Last Minute tilbud

Spar op til 25%

Vores Last Minute tilbud henvender sig til dem, der har is i maven og tør vente til sidste øjeblik med at booke. Men det kan godt betale sig! Der er rigtig gode penge at spare på udvalgte feriehuse, hvis I venter med at booke ferien til sidste øjeblik. Så hvis der pludselig opstår nogle uforudsete feriedage, eller I bare har ventet på det rigtige hus, så er det denne side, I skal holde øje med.

Tag gerne et kig i udvalget af Last Minute tilbud, her er ofte tilbud på feriehuse, hvor I kan medbringe jeres hund, sommerhuse med pool, spa og sauna. Der kan derfor være alt fra klassiske sommerhuse til luksussommerhuse med hele pivtøjet blandt udvalget.

Sommerhuse med Last Minute rabat
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Populære Last Minute ferier

Det har ingen betydning, om I er et vennepar, der gerne vil afsted nogle dage for at nyde hinandens selskab, den store familie, der gerne vil være et sted, hvor der er plads til alle, eller måske kæresteparret, der gerne vil have lidt ekstra kvalitetstid sammen. Vi udlejer sommerhuse til alle konstellationer af familier og vennegrupper og selvfølgelig med gode Last Minute tilbud. Vi opdaterer løbende de sommerhuse, der har Last Minute priser, så det handler om at holde øje med om lige præcis det feriehus, I har kig på, bliver ledigt inden for jeres ferie. 

Ferie i luksussommerhus med pool

Hvis drømmen er at holde en dejlig afslappet ferie omringet af luksus, så er du landet det rigtige sted. Hos os kan du leje et sommerhus, der både har swimmingpool, spa og sauna, og hvor der er skruet helt op for indretningen. Du kan altså blot slå dig ned i en liggestol, stege en god bøf på grillen og lade afslapningen indtage din krop. Der er ofte plads til mange personer i vores poolhuse, så du kan roligt invitere familien med eller planlægge en hyggelig fødselsdagsweekend i sommerhuset. Et feriehus med ekstra faciliteter kan være en god redning, hvis vejret ikke arter sig, som I havde ønsket. Der ligger mange gode hyggetimer gemt i et spabad og en sauna, og selvom badningen bliver holdt indendørs, så kan man absolut nyde den smukke omringende natur og gå en lang tur ved vandet. 

Ferie med hund

Forestil jer at familiens bedste ven, Fido, kommer løbende ned ad en smuk strand, vinden blæser i dens pels, og munden holder savlende om en pind. Ren hundelykke. Ingen ferie er lige så god, hvis ikke hele familien deltager - og i mange familier er hunden en lige så stor del af familien, som resten af familiemedlemmerne er. Derfor er det heldigt, at vi tillader hunde i de fleste af vores sommerhuse, og omgivelserne er perfekte til en hund. Du kan tilpasse din søgning på sommerhuse, så du kun får vist de huse, der tillader hund og andre kæledyr - og der er selvfølgelig også gode Last Minute tilbud-huse, hvor den firbenede ven kan komme med. 

Last Minute ferie med børn

Hvis I er en familie med et eller flere børn, så er Fanø det oplagte sted at besøge. Der er den ro, som børn har brug for væk fra hverdagen, men der er samtidig nok ting at lave til, at de ikke kommer til at kede sig. Om sommeren kan hele dage blive brugt på stranden med at bygge sandslotte og lede efter skaller, og i efteråret kan aktiviteten være at lede efter rav enten på egen hånd eller igennem en guidet tur på stranden. For de modige er det muligt at opleve nogle bunkere indefra og hvis vejret er til det, så kan en aktiv ferie på cykel være en god måde at få brugt noget energi og samtidig se steder af øen, der ikke er til at komme til med bil. 

Fordelene ved en Last Minute ferie

Der er mange fordele ved at holde en Last Minute ferie, men en af de større er uden tvivl de penge, du sparer. De penge du ikke behøver at bruge på selve sommerhuset, kan du bruge på dejlige oplevelser, en kæmpe is og måske på et weekendophold eller en senere ferie. Du har ikke ringere kår, end hvis du bestiller en ferie under normale forhold. Du vil opleve den samme service, og sommerhuset står lige så skarpt, som havde du betalt den fulde pris. 

Et her-og-nu sommerhus lader dig være spontan, da du kan booke den ene dag - og være på Fanø den næste. Du behøver ikke bruge krudt på den lange planlægning, det gælder bare om at pakke en kuffert og smutte afsted. 

4 gode grunde til at leje et Last Minute sommerhus

  1. Du sparer penge! Du sparer op til 25% på dit ophold – men du sparer ikke 25% på kvaliteten.
  2. Du kan tage af sted fra dag til dag. Nogle gange er det fedt at kunne være spontan.
  3. Du kan afvente vejrsituationen – hvis det regner, kan du blive hjemme eller netop tage af sted. Det kommer helt an på, hvilken ferie du har i tankerne.
  4. Du sparer tid på ferieplanlægningen. Ved at lade skæbnen råde, kan du selv holde fri fra den noget trivielle planlægning af familiens ferie. Du kan bare booke, pakke og køre af sted.

Last Minute ferie til Fanø – den rolige ø

Hvis du længes efter et frisk pust fra det salte hav og den friske blæst, der kendetegner havet så godt, så kan du med fordel holde øje med vores Last Minute huse. Hvis du booker et sommerhus spontant, så kommer du ud over al den planlægning, der følger med en ferie booket i god tid. Det gælder simpelthen bare om at pakke taskerne, smide dem og børnene i bilen og så køre afsted. Det kan føles helt befriende at slippe tøjlerne fra tid til anden og bare tage afsted. Når du ruller ombord på fanøfærgen og 12 minutter senere forlader dækket til fordel for Fanøs 56 km2, så forlader du ikke blot fastlandet – du overgiver dig også til den dejlige ø-stemning, der kendetegner Fanø. Du kan trække vejret helt ned i maven, slippe alle bekymringer og to-do-lister og hengive dig til dine egne tanker og dine rejsefællers nærhed.

Fanø bryster sig af at have et stort fokus på slow-living. Det gælder om at være i nuet og ikke drukne i bekymringer og tanker udefra. Med en Last Minute ferie på Fanø kan du få en lille bid af denne afslappede følelse og måske tage lidt inspiration med hjem. Der er trods alt ikke meget, der kan sætte ens liv i perspektiv som en stirrekonkurrence mod det endeløse hav.  

Design din perfekte Last Minute ferie

Du kan designe dit sommerhusophold, som du gerne vil. Skru på afstand til havet, indstil prisen og vælg om du vil have hund med. Tilvælg spa, sauna eller/og brændeovn, og noter antal personer. Du kan klikke dig frem til de helt rigtige indstillinger og få vist de sommerhuse, der matcher lige præcis dine kriterier. Det gælder herefter blot om at klikke dig fra sommerhus til sommerhus, indtil du møder dit match made in heaven.

3 fede oplevelser på Fanø

Året rundt er der sjove og spændende aktiviteter og oplevelser for hele familien på Fanø. Uanset om I er til aktiviteter fulde af fart i naturen, eller om en tur på museum lige er jeres smag, så kan I være sikre på at finde begge dele på jeres ferie til Fanø. Vi har samlet et uddrag af oplevelser og aktiviteter herunder, men hvis I gerne vil se flere, så kan I klikke jer ind her eller se nærmere på Club Fanøs mange aktiviteter. 

  1. Dragefestival: Hvert år i juni måned afholdes den store og internationale Dragefestival. Her fyldes himlen over Fanø med farverige og flotte drager. Der sendes omkring 5000 drager på himlen fra stranden, og det er en fantastisk flot oplevelse at se dem alle svæve rundt langt over klitter og hav. Fanø er et ideelt sted at sætte sin drage i luften, og derfor er festivalen også en af de mest populære af sin slags i verden. Hvert år i juni måned afholdes festivalen, og alle er velkomne til at komme ned på stranden og nyde det smukke syn af dragerne. Du kan læse meget mere om festivalen lige her.
  2. Sælsafari: Små nuttede sæler soler sig på sandbankerne, mens solen danser i vandet omkring dem - det lyder som den rene idyl, og det er det også! Du har endda mulighed for at komme helt tæt på og opleve dette søde scenarie, hvis du melder dig til en af sælsafarierne, der bliver arrangeret fra maj måned og indtil slut september. Turen foregår til fods, hvor der tilbagelægges en tur på 1,7 kilometer på den tørlagte havbund ved lavvande, og hele familien kan være med på turen. Det er en tur på ca. 2 timer, der tages højde for alles tempo, og undervejs stoppes der og fortælles gode historier om sæler og andre havdyrs liv. Du kan læse meget mere og tilmelde dig til en af turene her
  3. Fanø Museum: På Fanø Museum er det muligt at tage med en tur tilbage i historien og opleve, hvordan livet var i 1699. Byggestilen er meget repræsentativ for, hvordan stilen ellers har været på Fanø, hvor stald, lo og lade skærmer for vestenvinden, så stuehuset mod øst har ligget i læ. Det er både muligt at opleve en beboelse fra søfartens storhedstid, men også hvordan levekårene for en mere generel skipperfamilie var engang. Det er en oplevelse for både store og små, og selvom det hedder et museum, så er det et interaktivt et af slagsen, hvor man virkelig kan føle tidens vingesus og drømme sig tilbage til den tid, hvor kul varmede husene og fisken kom fra havet og ikke en køledisk. 

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg leje et Last Minute sommerhus for en weekend?

Der er mange, der ikke kan tage af sted en hel uge og derfor søger et Last Minute weekendophold. Som udgangspunkt er vores Last Minute tilbud af en uges varighed, men ring endelig til os, hvis du har nogle specifikke ønsker.

Kan jeg leje et Last Minute sommerhus som miniferie?

En dejlig miniferie på Fanø, lyder det ikke meget godt? Vores Last Minute tilbud er som udgangspunkt af en uges varighed, men du kan kigge her for at se nærmere på vores tilbud om miniferie!

Udlejer I Last Minute sommerhuse med pool?

Vi råder over en stor skare af lækre Fanø-sommerhuse. Der er en række af dem, der er udstyret med en lækker swimmingpool, hvor du har mulighed for at gå i vandet sommer som vinter. Læs mere om sommerhuse med pool her.

Udlejer I private Last Minute sommerhuse?

Alle vores sommerhuse er private. Vi hjælper ejerne med at leje dem ud, så de ikke skal stå tomme i store dele af året. Vi ønsker nemlig et aktivt liv på Fanø, der kan bidrage til de mange små forretningsdrivende og den gode stemning.

Hvorfor er der ikke Last Minute rabat på alle huse med straks-ankomst?

Last Minute tilbuddene er lavet i samarbejde med vores husejere, der angiver om et hus skal have Last Minute rabat eller ikke. Derfor vil du opleve, at nogle huse kan fås med Last Minute rabat og andre uden.

Hvordan kommer jeg til Fanø?

Du har mange muligheder for at komme til Esbjerg, men fra Esbjerg er der kun én vej til Fanø – og det er over havet. Fanøfærgen sejler i rutefart mellem Esbjerg og Nordby på Fanø, og det bliver dit lift til Fanøs åbne arme. Din vej til Esbjerg kan du finde på mange måder – tog, bus, bil, cykel – det er kun dig selv (og måske din kondition), der sætter grænser. Du kan læse med her, hvis du gerne vil have inspiration til, hvordan du kan planlægge din rejse.

Hold øje med Last Minute tilbuddene

Vores Last Minute tilbud ændrer sig konstant. Der kommer huse til, og huse bliver snuppet. Det gælder altså om at holde godt øje og tjekke denne side ud fra tid til anden. Måske venter du på, at dit drømmehus kommer på tilbud, måske holder du bare øje med spændende huse på tilbud, der tilfældigvis er ledige, når du falder over nogle ubrugte feriedage.

Danibo – din genvej til en fantastisk ferie i Danmark

Vi er et lokalt bureau og har derfor en stor viden og et indgående kendskab til Fanø og de sommerhuse og ferielejligheder, du kan finde her. Vi byder på mere end 700 sommerhuse og ferielejligheder, så der er rigeligt at gå på opdagelse i.