Hold jul i et hyggeligt sommerhus på Fanø

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Julehygge på skønne Fanø

Juletiden er lig med hygge og samvær med dem, man holder af. Samtidig er julen indbegrebet af traditioner, og mange familier har holdt fast i de samme juletraditioner i adskillige år og måske endda i flere generationer. Men har man alligevel lyst til at prøve noget nyt og bryde traditionerne en smule, så kan en juleferie i et sommerhus på Fanø måske være oplagt at prøve.

Hvad kan I foretage jer i juleferien på Fanø?

I den søde juletid er det hyggeligt at bage småkager eller lave konfekt med de små, måske endda mens I øver jer på at synge nogle af julens sange. På en råkold dag efter en gåtur på stranden og indkøb af juletræet, er det skønt at sætte sig ved brændeovnen med en kop varm kakao eller glögg.

Find saks og papir frem og fremstil julepynt til træet eller hjemmelavede julegaver til hele familien. Måske far skal have et hjemmestrikket halstørklæde? Brug de skønne juledage med børnene til at spille brætspil eller se julefilm. I tilfælde af hvid jul, så er det om at finde kælken frem og suse ned af klitterne eller byg en flot snemand.

Rejser du på en hyggelig juleferie med din partner, så er sommerhuset det bedste sted til at få en romantisk ferie med tid til hinanden. Hyg jer med julegaveindkøb i øens specialbutikker, tag på en af øens restauranter og få en god julefrokost. Slut gerne juledagen af med juleøl på Fanø Bryghus. Juleaftensdag har I god tid til at stege juleanden og få sværen perfekt sprød på flæskestegen.

Har i sommerhus med spa, så er det oplagt at nyde et glas rødvin her efter en gåtur i skoven. Slut en dejlig juledag af foran brændeovnen og skriv julekort til familien derhjemme.

Det er en stor oplevelse at tage i enten Nordby eller Sønderho kirke juleaftensdag. Det er to meget specielle sømandskirker. Her samles fanniker og sønderhoninger med familien inden den store aften starter.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul!

Sommerhuse til jeres juleferie på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Julebord ala Fanø

Igennem den søde juletid mødes vi mange gange over et veldækket bord. Det er til alle spisetider, og det er både til julefrokoster og den store julemiddag. Fejrer I julen på Fanø, så er der rig mulighed for, at I kan fylde bordet op med lokale råvarer, som smager af Fanø.

Til frokostbordet kan I besøge Fanø laks, hvor I finder noget af det bedste laks, som kan opstøves i Danmark. Laksene er alle nøje udvalgt og kommer fra Norge og Færøerne.

Til aften kan I fylde tallerknerne med diverse specialiteter fra Slagter Christiansen og glassene med øl fra Fanø Bryghus. Til aftenkaffen kan I nyde en lokal skibsrom fra Fanø, der er inspireret af Fanøs stolte historie som søfartsø. 

Oplev Fanøs natur 

Fanøs natur er enormt omskiftelig, og over julen viser den sig fra sin smukkeste sider. De grønne blade på træerne er byttet ud med hvide snefnug, og marehalmen i klitterne bevæger sig i takt med vinden. Gåture på Fanø på denne årstid er noget helt specielt og giver jer naturoplevelser, som I ikke kan få andre steder. Og hvem ved - måske nisserne kigger frem i snelandskabet.

Se flere aktiviteter på Fanø. 

Oplevelser til dårligt vejr

Naturen er skøn om vinteren, men det er ikke altid, at vejret er det. Byder julen på dårligt vejr, har I måske ikke lyst til at gå hele Fanø rundt. Her har Fanø en lang række oplevelser, som I kan gøre brug af, uden at I behøver være udenfor.

Eksempelvis finder I Fanø Kunstmuseum i Sønderho, der udstiller kunstværker, som alle har en relation til Fanø. Hvis kunsten ikke trækker I jer, så er Sønderho Mølle et oplagt bud på en udflugt. Møllen er blevet et varetegn for den lille by, og bevæger I jer op i toppen, kan I nyde udsigten ud over øen.

Se alle attraktioner på Fanø.

Lej et sommerhus i julen her

Er I en større familie, der skal afsted og holde jul sammen, kan I med fordel tage et kig på de lidt større sommerhuse med pool. Så er der i hvert fald garanti for, at ungerne ikke kommer til at kede sig. Det kan især være en fordel at holde børnene travlt beskæftiget med en tur i swimmingpoolen, når det bliver juleaftensdag og de som vanligt har lidt svært ved at vente på gaverne om aftenen.

I kan f.eks. vælge at ankomme i dagene op til juleaften, så I lige kan nå at lande, få pakket de sidste julegaver ind, hvis det er nødvendigt og ellers bare sørge for at få klaret de sidste forberedelser til juleaftensdag.

Formålet med at tage i sommerhus i løbet af julen skulle dog gerne være, at man undgår den stress og jag, der normalt er forbundet med julen. Ved at komme væk fra de vante rammer og trække sig tilbage i et hyggeligt sommerhus, bliver det forhåbentlig muligt for jer at finde ro og nyde juledagene.

Lej et sommerhus i juleferien

Når juleaften er overstået, kan I ligeledes vælge at nyde 1. og 2. juledag samt de efterfølgende dage mellem jul og nytår i sommerhuset, hvis det er det, I har lyst til. Hvilket sommerhus I skal vælge, afhænger selvfølgelig af, hvor mange I skal afsted og hvilke behov, I har. Er I et par, der skal afsted eller en mindre gruppe af mennesker, kan I vælge et mindre sommerhus, og det kan ofte også være ensbetydende med en endnu hyggeligere oplevelse. Du har mulighed for at vælge valgfri ankomstdag på bookinger over jul og nytår. Ring eller skriv til Danibo for at høre nærmere.

Sommerhus på Fanø i julen og mellem jul og nytår er ret populært, så book gerne i god til, hvis du vil sikre dig dit julehus!

Sommerhuse til jeres juleferie på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}