Nytårsferie på Fanø

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Hvad kan en nytårsferie på Fanø tilbyde?

Julefreden når knap nok at lægge sig, før vi hiver tæppet væk under den, og vi gør klar til den næste store fest; Nytåret. Festen hvor vi siger tak for det år der er gået, og kigger frem mod det år der kommer i mod os. 

Oven på julen kan man nemt føle, at julestress, flæskesteg og småkager sidder helt oppe i halsen, og her kommer nytåret som et tiltrængt sceneskifte. Nisserne bliver skiftet ud med serpentiner, juletræet ryger ud til fordel for konfetti i lange baner - og måske bliver den hjemlige stue også byttet med et sommerhus på Fanø?

Stor fest eller rolig fejring 

Om I foretrækker en stor fest eller en stille ferie, så har vi sommerhuse på Fanø, der fuldender jeres ønsker. Her kan I nyde jeres fridage på øen i Vadehavet både før og efter, at I er hoppet ind i det nye år. Vi har sommerhuse, som skaber de perfekte rammer om jeres romantiske nytårsaften for to, og vi har store sommerhuse, hvor hele vennegruppen kan samles og sammen sige farvel til det gamle år.

På Fanø kan I få en autentisk oplevelse med lokale råvarer, nytårsdyp i Vesterhavet og smil fra fannikere såvel som sønderhoninger.

Vi ønsker dig et rigtigt godt nytår!

Sommerhuse til jeres nytår på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Nytårsdyp i Vesterhavet

På Fanø finder I nogle af de bedste muligheder for, at I kan vinke farvel til det gamle år, i mens at I kun har hovedet stikkende op over Vesterhavets overflade. Flere steder på øen finder I arrangementer, hvor alle er velkomne i jagten på det kolde gys og nogen at skåle med i champagne. Uanset om I er garvede vinterbadere eller helt grønne ud i denne genre, så vil I hurtigt mærke, hvordan det bidende kolde vand gør jer klare i hovederne, og får adrenalinen til at pumpe rundt i blodårene. 

Et lokalt nytårsbord

Jagten på det perfekte nytårsbord sætter hurtigt ind, så snart det sidste julepynt er blevet pakket ned og stillet tilbage på loftet. Hvordan skal der pyntes, hvordan skal det dækkes og vigtigst; hvad skal der spises. Til nytår på Fanø er det oplagt at gå på opdagelse ud i det lokale. For mange er fisk en fast bestanddel af nytårsmenuen, og på Fanø er der rig mulighed for dette. Ved Fanø Laks kan I få laks i høj kvalitet, som vil pryde ethvert nytårsbord.

Til hovedretten bør I lægge turen forbi Slagter Christiansen, der kan hjælpe jer med præcis den udskæring, som I ønsker. I glassene er det oplagt at vælge vin, men ønsker I at gå mere utraditionelt, så kan I med sikkerhed finde jeres nye yndlings øl på Fanø Bryghus.

Sommerhuse skræddersyet til din fest

Nytår er præcis, hvad man gør det til. For nogen er det årets største fest, hvor både glimmerkjoler, jakkesæt og champagneglas bliver fundet frem fra skabene. For andre bliver året bedst afrundet med en rolig aften under dynen med en god film, bland selv slik og en sengetid, der ligger før midnat. 

Uanset hvilken type I er, så har vi sommerhuse, der er skræddersyet til netop jer. Vil I gerne holde en stor nytårsaften, hvor hele vennegruppen samles, så er det vores store sommerhuse, som I skal kigge på. Her er kan I sammen gå og gøre klar til årets sidste store fest, før I mødes i stuen om aftenen. Når festen rinder ud, skal ingen af jer på en længere tur hjem, men I kan nøjes med, at bevæge jer op i hver jeres soveværelse. Foretrækker I den stille udgave af en nytårsaften, så har vi også sommerhuse til dette. I vores mindre sommerhuse er hyggen på et niveau, som ellers kan være svær at finde, når I trækker jer væk fra alle de store fester, men i stedet kun har fokus på hinanden, og i ro kommer ind i det nye år.

Uanset hvilken model I vælger, så er I garanteret en nytårsaften I sent vil glemme, hvis I holder den på Fanø.

Nytår for hunde

Nytår er tit forbundet med fest, mange mennesker og fyrværkeri. Fyrværkeri der larmer, og som man ikke ved hvornår springer. Det er sjældent en god cocktail for hunde. Har I hund, og vil I gerne skåne den fra at blive skræmt fra vid og sans, så kan det være en god idé, at tage den med i sommerhus. Flere af vores sommerhuse ligger langt væk fra nytårslarmen, og I kan derfor komme sikkert ind i det nye år. Både jer på to og fire ben. 

De første dage i det nye år

Når tømmermændene fra det gamle år skal plejes, før I er klar til at sige goddag til jeres nye jeg og indfrie alle jeres nytårsforsæt, så er Fanø det perfekte sted at befinde sig. Her har I friheden til at gøre det, som I har lyst til. Om I vil blæses igennem på en lang gåtur i det naturskønne landskab, eller bare ligge på sofaen og se film, det er op til jer. Der er ingen, der forventer noget af jer, og her er I kun herre over jeres egen tid.

Sommerhuse til jeres nytår på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}