Tilmelding til nyhedsbrev

Få dugfriske nyheder til din næste Fanø-ferie direkte i din indbakke

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET HER

 

Kære gæster

Danibo har besluttet, at vi efter sæson 2020 ikke længere producerer det trykte feriehuskatalog.

Flere og flere gæster fravælger også det trykte katalog, da meget fungerer over internettet i dag og det er også sådan de fleste gæster informerer sig om, hvilke huse der er ledige. Desuden er mange flere informationer, omkring vores sommerhuse, tilgængelige online.

Har du brug for hjælp til at søge efter et sommerhus og bestille online? Ring gerne til vores Danibo, vi hjælper dig videre.

Vi håber, at du kunne have lyst til at tilmelde dig vores Danibo-nyhedsbrev for dugfriske nyheder omkring din næste Fanøferie.

 

Kataloget for 2020 kan du finde herunder

Det er er fyldt med lækkert indhold om Fanø: de forskellige områder, vores sommerhuse, seværdighederne, information om booking, gode råd og meget, meget mere. Læs med her og bliv inspireret.

Se Katalog 2020

Vores skønne sommerhuse

Hvad finder du i kataloget?

Vores 2020 webkatalog er identisk med det fysiske katalog, som du kan finde rundt om på Fanø. I kataloget kan du finde de mest relevante oplysninger og få svar på dine spørgsmål om ferie på Fanø. Bland andet finder du information om udlejningsbureauet Danibo, om online booking af sommerhuse og ferie på Fanø. Ydermere finder du i kataloget en masse inspiration til, hvad du kan lave, når du nyder en ferie på Fanø.

 

Praktiske informationer

I kataloget kan du finde en lang række praktiske information, som vi anbefaler dig at læse inden, du ankommer til feriehuset. Herunder kan du læse et uddrag af oplysningerne, men se i kataloget, for at være sikker på at få det hele med:

 

  • Det er muligt at leje udstyr som højstol (60 DKK pr. uge), weekendseng (75 DKK pr. uge), sengelinned + håndklæde (90 DKK pr. sæt) og trækvogn (150 DKK pr. uge). 
  • Slutrengøring kan tilkøbes indtil 5 dage før afrejse, og koster fra 700 DKK og opefter alt efter størrelse på hus og om der er faciliteter som swimmingpool. 
  • Nøgleoverdrgelse sker altid kl. 15.00, medmindre vi er i spidsbelastning, så vil overdragelsen ske kl. 16.00. Overdragelsen finder sted på vores kontor på havnen i Nordby. 

 

Fanøs smukke natur

Naturen på Fanø

Man kan ikke sige ’Ferie på Fanø’ uden af sige ’Ferie i fantastiske omgivelser’. Naturen på Fanø er præget af brede sandstrande og en foranderlig kyststrækning, men der er også mulighed for gåture langs naturstier og gode fugleobservationssteder.

I kataloget finder du information om den unikke natur på Fanø, der indeholder både en Nationalpark, en skovlegeplads og en af Europas bedste badestrande. Du får samtidig anbefalinger til nogle af de flotteste oplevelser, som øen byder på, og så er det bare op til dig at vælge dem, du bedst kan lide. Uanset hvad så er der fantastiske naturoplevelser i vente.

Aktiviteter hele året rundt

Læs om Dragefestivalen, der er den største af sin slags i hele verden. Dragefestivalen sørger for, at der en weekend i juni måned svæver tusindvis af drager rundt i himlen over Fanø. Det er en oplevelse udover det sædvanlige, og du kan læse meget mere om festivalens historie og fakta i kataloget. Udover en dragefestival kan Fanø også prale af sine Fannikerdage, Sønderhodag og mange andre fede aktiviteter, der alle er beskrevet nærmere i kataloget.

Der er ikke nogen bedre følelse end at fange sin egen aftensmad og nyde den sammen med familien i hyggelige omgivelser. Det er der mulighed for, hvis besøget går forbi Put & Take-fiskesøen i udkanten af Nordby. Her kan børn og voksne fiske dagen lang, og om aftenen kan de lækre ørreder tilberedes i sommerhuset, og børnene kan få en oplevelse og lære om fisk og natur.

Hvis I planlægger bryllup, er det en oplagt mulighed for at gøre det på Fanø. Her er skønne omgivelser og ro til at fordybe sig i sine gæster og bare være til stede. Overnatning giver alle mulighed for at feste til den lyse morgen, og nyde at vågne op til havets brusen og frisk luft. Find mere information om hvordan I booker et uforglemmeligt bryllup i kataloget.

Sønderho og Nordby

Byer med historisk vingesus

Kataloget indeholder information om Fiskerbyerne Nordby og Sønderho. Byerne emmer af historie og en fortid, der i flere 100 år har været præget af fiskeri. Indbyggerne i begge byer værner utroligt meget om deres historie og ynder at passe på byerne og fastholde den helt specielle og unikke stemning, der er til stede.

I Sønderho er det muligt at mærke historien helt tæt på i den gamle kro, der er dateret helt tilbage til 1722, og dermed kan prale af at være Danmarks ældste kro. Fra kroen er det muligt at få et hjemmelavet måltid mad mens du nyder den gode udsigt over Vadehavet og diget.

Nordby kan blandt andet opleves til fods i forbindelse med en byvandring, og måske skal turen gå forbi loppemarkedet, der er åbent hele sommeren. Disse aktiviteter og mange andre kan du læse meget mere om i kataloget – og måske bliver du inspireret til at besøge begge byer på din ferie?


Seværdigheder i nærheden af Fanø

Legoland

Legoland er børnenes favorit og altid et hit på ferien. Der er mange sjove timer at se frem til i forlystelsesparken, og I kan blandt andet komme på besøg i DUPLO land, NINJAGO world eller piratland. Der er over 50 forlystelser, og uanset om du er til fart og action, eller mere rolige og hyggelige forlystelser, så er der noget lige for dig. Derfor kan I roligt tage en dagstur til Legoland, når I besøger Fanø, og glæde både store og små i familien. Læs meget mere om priser, åbningstider og praktiske informationer om parken lige her!

Løveparken Givskud Zoo

Hvis turen går til den populære Givskud Zoo, så kan I forvente jer at komme tilbage til jeres feriehus med en stor oplevelse i bagagen. I zoo'en betaler I en indgangsbillet, der sikrer jer tre vidt forskellig og sjove oplevelser inden for dyreparkens hegn: I får mulighed for at gå rundt i zoo til fods på det næsten 6 km lange stisystem og se kameler, gorillaer, elefanter og mange andre dyr. Herefter kan I komme på safari I jeres egen bil, og opleve Syd- og Nordamerika, løvernes territorium og resten af savannes dyr. Hvis ikke I har medbragt egen bil, så kan I komme med safaribussen rundt. Sluttelig kan I gå på opdagelse i den store dinosaurpark, hvor store og små kan komme med tilbage i tiden, og lære om de store dyr fra en svunden tid. Et besøg i Givskud Zoo er både sjovt og lærerigt. Læs meget mere om parken og planlæg dit besøg her.

Esbjerg By

Esbjerg er en by i rivende i udvikling og med et moderne internationalt syn ud mod verden. Byen er kendt for sit rige kulturliv, og der er mange spændende oplevelser, at give sig til på et besøg til Esbjerg. Udover kunst og kultur, så finder man også et pulserende handelsliv, hvor omdrejningspunktet især er gågaden, der kan prale af, at være Danmarks længste. På gågaden finder du små specialbutikker, store kæder og hyggelige caféer, der alle byder indenfor til lækker frokost og aftensmad, inden turen går tilbage til Fanø. Læs mere om Esbjerg, og få inspiration til dit besøg i byen lige her!

Sommerhuse

Alle sommerhusområderne

Sidst men ikke mindst indeholder kataloget for 2019 alle de dejlige sommerhuse, som udlejes hos Danibo Sommerhusudlejning. Til hvert sommerhus er der oplyst de vigtigste faciliteter og informationer, såsom antal værelser, afstand til stranden og om husdyr er tilladt. Der er desuden et billede af huset samt en kort beskrivelse, så I kan få en fornemmelse af, om huset byder på lige præcis, det I ønsker for jeres feriehus.

Kom tættere på vores sommerhuse

Når I har fundet det hus, der lever op til jeres drømme, så kan I klikke på huset i kataloget, og herefter se mange flere billeder. Her kan I også orientere jer bedre om beliggenheden i området, se billeder af omgivelserne og tjekke om huset er ledigt under jeres ferie. I kan med andre ord få den komplette beskrivelse af jeres ønskede hus og meget nemt booke det til jeres ferie. Hvis I er klar på en spontan ferie, så hold øje med vores Last Minute tilbud - måske ligger der en uplanlagt ferie og venter på jer!