Hvorfor vælge Danibo?

12 gode grunde til at vælge Danibo som sommerhusudlejer

1. Danibo er en privatejet, selvstændig virksomhed, hvor der er ikke langt fra idé til handling. Vi er ikke bundet af topbeslutninger og koncepter.

2. Som lokal bureau har vi et indgående kendskab til Fanø. Vi kan koncentrere vore kræfter om ét ferieområde og om servicebetonet udlejning direkte til lejerne. Der er ingen dyre mellemled.

3. Vort kontor er centralt beliggende på havnen i Nordby. Herfra har vi et perfekt overblik over vore aktiviteter og kan holde fingeren på pulsen. Vi har åbent, når der er brug for os.

4. Efter at have været i branchen siden 1979, har vi en stor og trofast kundekreds. Vi både kan og vil se vore husejere og feriegæster i øjnene, ligesom de også kan sætte ansigt på os.

5. Vi har valgt at arbejde med en lav provision. Det kommer både boligejer og feriegæster til gode, idet lavere udlejningspriser alt andet lige resulterer i større udlejning.

6. Vi føler et stort ansvar over for de husejere, der overlader udlejningen af deres feriehuse og -lejligheder til os, og vi ønsker at leve op til deres tillid.

7. Rådgivning prioriteres højt hos os. Med vor mangeårige erfaring som aktiv kan vi yde en differentieret betjening til både feriegæsten, men også boligejeren, når f.eks. den rette udlejningspris skal findes.

8. Vi forestår naturligvis administrationen af leje- og forbrugsafregning.

9. Vi udfører gratis lejerskiftekontrol og har en stab af flittige rengøringsassistenter, som også udfører slutrengøringer.

10. For hurtig og effektiv udbedring af eventuelle småskader og afhjælpning af andre problemer, har vi egne servicemedarbejdere ansat. Vi arbejder ud fra filosofien om, at vi så vidt muligt selv vil afhjælpe de praktiske problemer, der måtte opstå under udlejning. Sådan holder vi omkostningerne nede på et acceptabelt niveau.

11. Vi sørger for professionel poolservice i huse med swimmingpool samt spabade med permanent vandpåfyldning.

12. Danibo betaler skader op til kr. 10.000,00 minus en selvrisiko på kr. 500,00. Skader bedes omgående meddelt Danibo skriftligt. Erstatning ydes i de tilfælde, hvor hverken lejer, lejers forsikring eller ejers forsikring dækker skaden.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til os eller om udlejning på Fanø.

Vi gør det let
at være husejer

Som lokal bureau har vi et indgående kendskab til Fanø
Vi kan koncentrere vore kræfter om ét ferieområde og om
servicebetonet udlejning direkte til lejerne.

Log ind