Hvorfor vælge Danibo?

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Hvorfor udleje hos Danibo?


Skattefri indtægt

De første 46.100 kr. pr. fritidsbolig i 2024 er skattefrie, hvis du lejer ud gennem bureau.


Over 40 års erfaring

Vi har fingeren på pulsen og har været i branchen siden 1979. Siden da har vi opbygget en uhyre trofast kundekreds.


Personlig service

Hos os er provisionen lav, vi udfører gratis lejerskiftekontrol, og vi sørger for administrationen af leje- og forbrugsafregning.

Husejerservice

Som husejer får du desuden adgang til vores mange husejerservices:

TRAILER / Lån en DANIBO trailer - GRATIS

VÆRKSTED / Adgang til fuldt udstyret værksted 24/7 - GRATIS

VASKERI / Vi hjælper dig med vask af puder, rullemadrasser, gardiner m.m. fra dit sommerhus.

SHOWROOM / Køb nye senge, dyner, puder m.m. hos Danibo.

LÆS OM FLERE HUSEJER-FORDELE HER


Det er gratis og nemt at skifte til Danibo

Ring til os på telefon 75 16 36 99 og få en uforpligtende snak om udlejning af dit sommerhus samt de mange muligheder, vi kan tilbyde dig.

Vi udlejer gerne dit hus hele året eller færre uger – du bestemmer.

Vi er her for dig 365 dage om året – 24/7

Du kan altid komme i kontakt med os 24/7 – 365 dage om året.

Kontoret har åbent hver eneste dag, og uden for kontortid vil du altid kunne få fat på en af vores medarbejdere.

Netop dén tryghed sætter vi en ære i at tilbyde vores gæster.

Vil du i gang med udlejning?

Bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med at udleje dit sommerhus.

Skift til Danibo

Se alle fordelene ved at udleje hos Danibo

✔ BEDSTE UDLEJNINGSBUREAU: Som det største og bedst sælgende lokale bureau på Fanø får du en solid og stærk samarbejdspartner i ryggen med over 40 års erfaring på Fanø. Over 700 ejere kan ikke tage fejl.

✔ FULD TRYGHED: Din tillid til os tager vi meget alvorligt. Vi sætter en ære i at passe godt på dit hus. Både før, under og efter hvert lejemål. Du behøver derfor ikke selv at komme i sommerhuset, hver gang huset skifter gæster. Vi tjekker huset og sikrer os, at huset er pænt og rent, inden de næste gæster ankommer.

✔ OPTIMAL BELIGGENHED: Vi har Fanøs flotteste og mest moderne udlejningskontor (infoskærme, netcafé, gratis Wi-Fi og meget mere) og med den, for gæsten og ejer, bedste og mest praktiske beliggenhed - lige ved færgen.

✔ ALTID TILGÆNGELIG: Du kan altid komme i kontakt med os 24/7 – 365 dage om året. Kontoret har åbent hver eneste dag, og uden for kontortid vil du altid kunne få fat på en af vores medarbejdere. Det giver tryghed.

✔ VENLIGHED: Som gæst eller ejer bliver du altid mødt af Danibos smilende, friske og altid imødekommende medarbejdere. Det gælder både vores kontorpersonale, servicepersonale eller rengøringspersonalet.

✔ STOR BIDRAGSYDER: Danibo er absolut én af Fanøs største bidragsydere, når det drejer sig om at fremme turismen på øen. Ingen turister = fald i salgspriserne på sommerhuse = dårligere investering.

✔ LAVE OMKOSTNINGER FOR EJERNE: Som dit lokale udlejningsbureau gør vi alt for at holde dine omkostninger nede. Driller internettet eller TV’et – som jo ofte blot er et indstillingsproblem – får vi det løst uden beregning. Mange småreparationer foretager vores egne servicefolk – ofte ganske gratis eller mod et lille gebyr. Vi trives bedst med tilfredse og glade ejere.

✔ STÆRKT UDLEJNINGSBUREAU: Danibo er et selvstændigt og privatejet udlejningsbureau med begge ejere bosiddende på Fanø. Her træffes alle beslutninger lokalt og afstanden fra idé til virkelighed er kort. Med kun ét kontor (hovedkontor) på én lokation kan vi holde vores omkostninger nede. Det betyder, at vores provision er lav (26 – 30% af udsalgsprisen, afhængig af sæson) til gavn for både ejer og gæst.

✔ FLEST TILFREDSE GÆSTER: Vi har suverænt flest stamgæster på Fanø. Gæsterne kender os, og vi sætter altid en ære i at gøre vort bedste for, at deres ophold skal blive fantastisk. Opstår der problemer under deres ophold, bliver der taget hånd om det med det samme. Det betyder gladere gæster, hvilket er til gavn for alle.

✔ BEDSTE RÅDGIVNING: Vi bistår altid gerne vores ejere med gratis rådgivning omkring eksempelvis materialevalg og indretning, hvad enten det drejer sig om nybygning, tilbygning eller på bestående sommerhus. Her tager vi afsæt i både ejers og gæstens behov med det mål for øje, at der opnås det bedst tænkelige udlejningspotentiale.

✔ POOLSERVICE: Vi sørger for professionel poolservice i huse med swimmingpool samt spabade med permanent vandpåfyldning.

SKAT og økonomi: Så meget kan du tjene

Bundfradrag

De første 46.100 kr. pr. fritidsbolig i 2024 er skattefrie, hvis du lejer ud gennem bureau.

Du skal betale skat af 60 % af din indtægt udover det.

Lejeindtægt samt indtægter for forbrugsafgifter skal selvangives.

Der findes to forskellige metoder til at opgøre; fast fradrag på 40 % og regnskabsmæssigt fradrag.

Op til 75 % gennem realkredit

Husk du nu kan belåne dit feriehus med op til 75 % gennem realkreditinstitutterne.