Club Fanø

Club Fanø er Fanøs største udbyder af events og aktiviteter

Mærk vindens kræfter...

...når vi suser ned af stranden i blokart, på kite-landboard eller one-wheeler skateboards. Oplev tidevandet, hvor havet trækker sig 1,7 km tilbage, så vi kan gå ud til sælerne uden at blive våde.

Hvad enten du er til action sport, naturoplevelser eller aktiviteter sammen med børnene, så har vi noget til dig. Vi har nu mere end 15 forskellige typer af aktiviteter.  De fleste af aktiviteterne foregår i Fanøs smukke natur. Er vejret til indendørs aktiviteter, så har vi et aktivitetscenter på Sønderklit 4 i Fanø Bad.

Velkommen til Club Fanø.

 

Eksempler på aktiviteter

Blokart

Blokart er action og sport på en tryg måde. Det er noget som både voksne og børn kan deltage i. Der er ikke noget som at suse ned ad stranden sammen med sin familie og venner.

Skimboard

Har du tænkt på. at det kunne være sjovt at surfe på vandet, men har ikke rigtig mod på at kaste dig over windsurf, kitesurf eller den oprindelige for surf. Så er Skimboarding måske noget for dig. Skimboards bruges i vandkanten hvor der er lavt vand og fladt. Derfor er Fanøs fantastiske lange flade strand perfekt til at surfe og lære tricks på skimboard.

Landbording

Landboarding er masser af action, hvor du for alvor vil mærke kræfterne og adrenalinen fra en powerkite. Man kan kalde landboarding for kitesurf på land, og det er en fantastisk måde at blive dus med en powerkite. Fanø strand er det perfekte sted at lære sporten da stranden er omkring 500m bred og der er en specifik afmærket kitezone. Landboarding er også et godt udgangspunkt, hvis du senere vil lære at kitesurfe, da du får erfaring med at styre en kite.

Capoeira-workshop

CAPOEIRA er en brasiliansk bevægelses- og kampkunst, der blev erklæret for verdensarv af UNESCO i 2014. Dens rødder ligger i den portugisiske kolonitid, hvor Capoeira blev praktiseret som en kampteknik forklædt som en dans. I dag bruges capoeira ud over selvforsvar især til bevidst at bruge kroppen.

Mavedans

Alle kan lære at danse mavedans. Der kræves ingen forudsætninger – på nær lysten til at begynde. Kom og prøv ”mavedans” – det er godt for både krop og sjæl. Blid form for motion. Og det drejer sig først og fremmest om at have det sjovt. Det er ikke kun maven at man danser med. Hele kroppen røres, når man danser. Hofter, mave, skuldre, hoved, arme og hænder bruges i dansen.

Mal dit eget porcelæn

Har du lyst til at have et morgenmadssæt, som du selv har designet og malet. Så kom til vores workshop ”Lav dit eget porcelæn”. Det er noget som I kan lave sammen hele familien.

Skovens skatte

Tag dine søskende og forældre med en tur i skoven for at lede efter skatte. Man kan finde meget i skoven, som kan bruges til at lave sjove ting af. Vi starter med en skattejagt i naturen, hvor vi søger ”skatte”, som vi senere kombinerer med papir og glas til postkort, bogmærker, vaser.

Se alle aktviteter fra Club Fanø her

 

 

Udflugter, strandsport og kreative aktiviteter