Ferie med hund i sommerhus

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Tag hunden med til Fanø

Hvis en ferie først er rigtig god, når du har din bedste firbenede ven med, så pak hundesnor og godbidder og tag din hund med i sommerhus.

Hvis du gerne vil på ferie, men ikke er vild med at få hunden passet - så kan du roligt leje et sommerhus ved Danibo. Her er familiens bedste ven nemlig velkommen i mange af vores feriehuse. 

Fanø er et oplagt sted at lade ikke blot dig selv og din familie slappe af – men også din hund. Naturen er smuk, vild og afvekslende og lægger op til lange ture med en lykkelig, logrende hund.

Se alle de sommerhuse hvor du kan medbringe din hund herunder.

Sommerhuse og ferielejligheder hvor hund er tilladt
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Oplevelser med hund

Når der er en hund med på ferien, så bliver der automatisk brugt nogle flere timer i naturen, når hunden skal luftes. Det kan være en god anledning til at hele familien kan komme på tur på Fanø. Der er mange kilometer af uspoleret natur, der kan blive udforsket og leget i, så både børn, voksne og dyr kan have nogle dejlige timer sammen udenfor på Fanø. Hvis vejret er til det, så er stranden det oplagte sted at tage hunden med til. De brede, hvide sandstrande udgør den perfekte løbebane for hundene, og hvis de er nogle ægte vandhunde, så kan de boltre sig alt, hvad de lyster i det forfriskende vand. Når vinteren rusker i træer, og bølgerne bliver større, kan I blive længere inde på land, hvor skoven afskærmer for den værste vind, og måske finder I lækre bær og svampe, mens I går en lang tur.

Hundeskov

Ved Mågekolonivej ligger der en 6 hektar Indhegnet hundeskov, der byder på et væld af muligheder for hele familien (også dem med fire ben). Der er en skovlegeplads og borde og bænke lige overfor hundeskoven, og selve skoven består af en masse små stier gennem bevoksede områder og store, åbne arealer. Din hund kan få lov at løbe rundt uden snor, snuse, lege og slippe sig selv helt fri. Måske har hunden brug for et afbræk i alle de aktiviteter og attraktioner, som familien fylder dagene med, og med lidt hundetid i programmet undgår I en hund, der kommer til at kede sig og lave ulykker. I hundeskoven kan hunden møde andre hunde og lege på hundepræmisser. Tag til hundeskoven og oplev hvordan jeres hund nyder sin nyfundne frihed og den skønne friske luft.

 

Du finder Hundeskoven her:

Mågekolonivej, 6720 Fanø

 

Faciliteter i hundeskoven

  • Skraldespande
  • Bænke og borde
  • Toilet

 

Hund i snor

I Danmark skal hunde være i snor på strandene fra d. 1. april til d. 30. september. Hvis du ellers har godt styr på din hund, må den gerne boltre sig fri, sorg- og snorløs på strandene i den resterende del af året. Resten af året skal hunde altid være i snor, så de ikke bliver fristet af Fanøs sjove, vilde kaniner, der ikke er så meget for at lege med hunde, som hunde er for at lege med dem. 

 

Huse med lukket terrasse

Det giver en masse frihed på ferien at kunne lade døren stå åben ud til en lukket terrasse, så jeres hund kan tøffe rundt uden at være hindret af en snor. Det er et hundeliv, som vi kan forstå.

Find alle huse med lukket terrasse eller indhegnet grund HER

 

Last Minute-sommer hus med hund

Du kan sagtens være så heldig at falde over et Last Minute-sommerhus, hvor du må medbringe din firbenede ven. Du skal bare holde godt øje og slå til, når du finder et match.

Gode råd

  • Husk at have vand med på varme dage så din hund kan væde snuden.
  • Pak din hunds kurv og bidedyr med. Sommerhuse ligger for det meste uforstyrret og er dermed et godt sted at medbringe en hund, da der ikke er noget til at stresse den. Med en velkendt kurv og legetøj gør hunden hurtigt sommerhuset til sit hjem.
  • Tag hunden med på udflugter! Der er mange steder, hvor I gerne må tage hunden med. Det er selvfølgelig en god idé at undersøge, om hunde er velkomne, inden I drager afsted.
  • Husk at have hunden i snor når I er udenfor – både på strand, i by og i sommerhusområdet.
  • Hvis I er med bil, så er det vigtigt at holde pauser undervejs, hvor hunden kan komme ud, få motion og få tisset af. 
  • Husk at hunde får det lige så varmt i en bil som mennesker - efterlad derfor ikke jeres hund i bilen når det er varmt ude, eller hvis bilen står i solen.

 

Bemærk!

Danibos feriehuse er privatejede og af hensyn til huset, gør vi opmærksom på, at din hund ikke må efterlades alene i feriehuset.


Dyrelæge

Hvis jeres hund kommer til skade eller bliver syg, ligger der en dyreklinik på Fanø. Det er en god idé at undersøge, hvor dyrelægen ligger, inden ulykken er ude. Det vil give jer mere overskud til at reagere hurtigt, hvis I får brug for det. 

Dyrelægen ligger på Hovedgade 126 (lige overfor kirken). Læs mere her: http://www.fanoedyreklinik.dk/side3.html