Før ankomst

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Kære gæst

Inden længe er det jeres tur til at krydse Fanøbugten og tage på sommerhusferie på Fanø. Vi har samlet praktiske informationer til jer her, så forberedelserne til ferien så småt kan begynde.

Medbring hjemmefra eller tilkøb til din booking

Dette skal I selv medbringe:

  • sengelinned  lagen ● håndklæder ● viskestykker ● karklude ● toiletpapir ● rengøringsklude og rengøringsmiddel ● opvaskemaskinetabs (hvis der er opvaskemaskine i huset)

Som udgangspunkt står der rengøringsmidler i sommerhuset. Hvis der mangler en enkelt ting, så køber man det i supermarkedet.

Hvilke lagener skal medbringes i forhold til størrelsen på sengene? Medbring gerne helt almindelige lagener (ikke stræklagener). Til en dobbeltseng kan der anvendes 2 enkelte lagener. Vi har desværre ikke registreret målene på sengene i husene.

Har I ikke bestilt slutrengøring?

Har I ikke bestilt rengøring, står I selv for at rengøre huset ved afrejse. Enkelte huse har obligatorisk rengøring tilknyttet (læs mere på jeres lejebevis).

Bestil slutrengøring eller lej sengelinned m.m.

Måske har jeres behov ændret sig, siden ferien blev booket, og I kan nu have fået brug for at bestille sengelinned, rengøring, barneseng, grill eller andet for at gøre ferien helt perfekt. Så hvis I ikke allerede har foretaget ekstra tilkøb, så kan I læse mere om dette her

Har I booket hus med pool eller spa?

Vi har vigtig info til jer i den forbindelse, som vi beder jer om at læse grundigt igennem før ankomst. Oplysningerne finder I lige her

Oplevelser på Fanø

Selvom Fanø ikke er stor, så byder øen alligevel på en naturoplevelse fra UNESCOs verdensarvsliste, charmerende og autentiske byer med skøn stemning, årlige festivaler og en hel masse andet. I finder inspiration til ferien lige her:

Fanø Turistbureau

Langelinie 5, Nordby

75 42 15 00 / info@vadehavskysten.dk

Download DANIBO-appen

Få et overblik over aktuelle aktiviteter på Fanø. Det eneste, I skal gøre, er at downloade vores app – så har I det hele lige ved hånden. Find appen her:

Google Play

App Store

Bliv ø-klar - endnu flere tips

Cykelferie

Cykeludlejning

Ferie med hund

Lær mere om Fanø

Vi glæder os rigtig meget til at se jer!

VED ANKOMST: Flere ankomstinformationer

VED AFREJSE: Flere ankomstinformationer

 

INFO: FÆRGE OG BILLETTER

Tag Fanøfærgen til Fanø. Overfarten varer ca. 12 minutter. Klik på linket for mere information.

Færgeplan