Feriecenter Vesterhavet

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Skønt ophold i feriecenter på Fanø

For folk, der har hele sommeren i Danmark, kan den enkelte byge og overskyede dag hist og her godt være til at overskue – nogle vil endda finde dem forfriskende og livgivende. Men er tiden i dejlige Danmark begrænset, ønsker man naturligvis de bedste vejrforhold fra start til slut. I dét tilfælde kan den lunefulde, danske sommer vise sig udfordrende.

Vejret kan af gode grunde være svært at kontrollere, men på Feriecenter Vesterhavet kan I være sikre på, at det ikke behøver betyde noget for kvaliteten af jeres ferieophold. Den fantastiske beliggenhed med blot 30 meter til stranden i Fanø Bad gør det så let som ingenting at søge hurtigt til og fra havet efter forgodtbefindende. Om så det trækker op, eller man blot skal hjem efter frisklavet frokost og tørt tøj.

 

Danibo Feriecenter
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Feriecenter på Fanø fyldt med aktiviteter og oplevelser

Skulle I få lyst til at udskifte saltvandet for en stund har feriecentret også udendørs pool – og et indendørs poolområde hvis vejret ikke arter sig. Ligegyldig hvad er man velkommen i saunaen efter sin dukkert. Inden for kort gåafstand til Feriecenter Vesterhavet finder I en fodboldgolfbane samt en række minigolfbaner i Rindby Strand. Cirka 150 meter fra centret ligger Fanøs golfbane og en tennisplads. Hvis trangen til at uddele tabertitler til modspillere kommer over én uden for banernes åbningstider, har feriecentret et oplagt aktivitetsrum, som rummer bordfodbold, bordtennis og billard samt gratis wi-fi. Der er også petanquebaner og udeskak på centrets område.

Er man rejsende med børn, der ikke viser interesse for spil og pool, bør man ikke fortvivle. Ud over den dejlige strand og de nærliggende legepladser i lokalområdet, har Feriecenter Vesterhavet nemlig også et legerum og en indendørs legeplads.

I det hele taget er placeringen af feriecentret og dets ferieboliger i top. Det ligger direkte ud til vandet, og stort set alle lejligheder har havudsigt fra balkonen. De, der ikke har fuld havudsigt, må ”nøjes” med en fin terrasse i stedet. Der er desuden blot en kilometer til indkøbsmuligheder og tre kilometer til Nordby centrum. Alt, man måtte kunne tænke sig på sin ferie på Fanø, er dermed ikke længere væk, end man kan gå.

Med alt dette in mente er det altså ikke så underligt endda, at Feriecenter Vesterhavet optræder på Campayas seneste opgørelse over de bedste feriecentre på de danske øer.

Gode ferieforhold og lækre lejligheder

Så hvis I gerne vil gøre det så nemt som muligt, så overvej at holde ferien på Feriecenter Vesterhavet. Der er underholdning til børnene og god mulighed for, at de kan møde andre børn, som de kan lege med. Imens kan de voksne hygge og måske endda få lov at drikke en kop kaffe, mens den stadig er varm.

Danibo udlejer 27 ud af de 146 ferielejligheder, som Feriecenter Vesterhavet udgøres af. Lejlighederne er 48 m2 og er indrettet med et soveværelse med to enkeltsenge eller en dobbeltseng. De har eget badeværelse samt stue med køkken. I stuen er der mulighed for opredning til 1-2 personer, og der er kabel-tv med tyske kanaler. Køkkenet er udstyret med køleskab med en lille fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine, kogeplader samt miniovn. Der er balkon eller terrasse med havemøbler.

Husdyr er tilladt i nogle af lejlighederne. Forhør nærmere om dette hos Danibo.

Bemærk venligst, at lejlighed 10202 er en dobbelt lejlighed.

Gratis fællesfaciliteter 

Indendørs og udendørs swimmingpool, sauna, omklædningsrum. Fællesrum med gratis wi-fi, bordtennis, bordfodbold, billard samt stort legerum til børnene. Der er også en stor udendørs legeplads.

Fællesfaciliteter mod betaling 

Vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler.

Nøgleudlevering

Danibo forestår nøgleudleveringen. Øvrige henvendelser skal ske til Danibo.

Afregning af varme og el

I perioden midt maj - midt september er lejeprisen inkl. varme, men ekskl. el og vand. I perioderne midt september - midt maj. er lejeprisen ekskl. varme, som er kr. 210,- pr. uge. Dertil kommer elforbruget og evt. vandforbrug. Vand og el afregnes til Danibo ved afrejse.

Slutrengøring

Prisen for slutrengøring i Feriecenter Vesterhavet er kr. 375,- som bestilles og afregnes hos Danibo.

SPAR-tilbud

Der er mulighed for at opnå rabat på mange af vores ferieboliger i sæson E, E+ og F. Lej f.eks. en lejlighed i 3 uger til 16 dages pris. Bebos lejligheden kun af 2 personer i minimum en uge, kan du opnå 10% rabat på prisen. SPAR-tilbuddene kan ikke kombineres. Læs mere her

Du kan også få et godt tilbud ved lejemål over f.eks. weekenden. - Mere om tilbud på Miniferie

Feriecenter Vesterhavet
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}