Lej sommerhus med pool på Fanø

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Sommerhus med adgang til pool

 

Timevis af lege, svømmetræning eller den daglige motion - der er mange muligheder, når sommerhuset har adgang til pool. Der er ingen tvivl om, at de fleste kommer til Fanø for at svømme i det forfriskende og fristende hav, men det er bare ikke altid, at vejret er til at hoppe i bølgen blå. I sådanne situationer er det guld værd, at kunne hoppe en tur i poolen og hermed glæde alle vandhunde - store som små.

Vi har sommerhuse med egen pool, hvor I frit kan vælge på hvilke tider af døgnet, I gerne vil lufte badetøjet, men vi har også en lang række skønne ferielejligheder i "Feriecenter Vesterhavet", hvor I må benytte jer af poolen. Lejlighederne her er godt indrettet og har udsigt over Vesterhavet!

Læs mere om Feriecenter Vesterhavet lige her!

Sommerhuse med pool på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}


Lej et sommerhus med pool i Jylland

I ved, at ferien skal foregå et sted i Jylland, hvor der er adgang til en pool. Men hvilken destination skal I så vælge? Der er mange fantastisk smukke naturperler i Danmark, og Vesterhavet er måske den (i hvert fald fysisk) største af dem alle. Kan I forestille jer en bedre måde at opleve Vesterhavet på end at placere jer midt i det? På en lille, smuk ø, der er fuld af oplevelser, der lader jer komme helt ind under huden på naturen. En ferie i sommerhus på Fanø med pool – så har I både det store hav uden for og et lunt dyp i form af en swimmingpool indenfor. 

Sommerhus med indendørs pool

Aaah, at starte morgenen med en forfriskende og aktiverende svømmetur i swimmingpoolen efterfulgt af en kop kaffe på terrassen - så bliver feriestemningen næsten ikke mere fuldendt. At I derefter har mulighed for at gå en lang tur i en natur, der er så smuk, at den kan tage pusten fra de fleste, gør bare ferien til den bedste ferie, I længe har været på. Der er mange fordele ved at booke et sommerhus med egen pool eller med adgang til pool lige ved siden af. Blandt andet er I garanteret en skøn badeferie, der hverken afhænger af vejret eller afstanden til stranden. I har poolen lige uden for enten soveværelset eller døren, og hvis poolen er jeres egen på ferien, så kan I selv bestemme, på hvilke tider og i hvor lang tid I ønsker at være i poolen. Det giver en stor frihed, og frigiver også noget råderum til forældrene, når der skal laves mad og pakkes ned til hjemturen igen.

Luksussommerhus med pool

Det er svært at definere, hvad et luksussommerhus er for en størrelse. Luksus er nemlig et subjektivt parameter, men et sommerhus med indendørs pool vil nok ramme de fleste som et sommerhus, der kan lidt ekstra. Et poolhus giver et ekstra twist af luksus og en følelse af velvære og selvforkælelse, særligt når man svømmer rundt i sin egen drømmeverden, og glæder sig til at komme ud og gå på de lange, hvide sandstrande og udforske den fantastiske ø Fanø. Vent ikke for længe med at booke jeres næste ferie i et sommerhus med pool eller i en ferielejlighed med adgang til poolområde - de er populære og med god grund! Vi glæder os til at byde jer velkommen til en ferieoplevelse af de helt store med fokus på lækre omgivelser, frihed og alt det skønne, som Fanø altid byder på uanset årstid! 

Store sommerhuse med swimmingpool

Hvis I ønsker at rejse en stor flok sammen, samle hele den pukkelryggede familie eller måske holde mindste arvingens 10 års fødselsdag i et sommerhus på Fanø, så er I kommet til det rette sted og det rette bureau. Vi har nemlig en god håndfuld huse, der rummer 8, 10 ja sågar 12 personer, der kan imødekomme ønsket om en ferie, hvor hele familien er samlet. Vores store sommerhuse giver jer god mulighed for at være sammen, men samtidig også for at I kan være jer selv - i små grupper eller helt alene med en bog eller en middagslur i en stille krog. Husene er nemlig indrettet sådan, at der er plads til alle, og selv udenfor er der plads til både at være aktiv men også til at slappe af i solen og få ladet batterierne op. De store naturgrunde indbyder til at være aktive sammen, stille en stangtennis stang op eller grille på terrassen, mens børnene finder sjove ting i naturen at give sig i kast med. Det kan være naturbingo, hvor alle skal finde de ting i naturen, som de voksne tegner på et stykke papir - hvem finder først en fjer, en blå blomst og en bøgegren? Et stort sommerhus med swimmingpool tilbyder blot endnu et aspekt til de fordele, der er at finde i et stort sommerhus. Hvis der er noget, det kan få timerne til at forsvinde, så er det nemlig vandplaskeri. En pool er en fantastisk tilføjelse til den store familie, der er på ferie. De små kan plaske løs, mens de større laver mad og planlægger dagen – og måske endda får slappet en smule af.  

Læs meget mere om fordele og mulighederne ved et stort sommerhus lige her!

Ferielejligheder med indendørs og udendørs pool

Feriecenter Vesterhavet er et feriecenter fuld af gode og sjove oplevelser for hele familien. Danibo udlejer 27 af ferielejlighederne, og de er meget populære for især børnefamilier. Beliggenheden er intet mindre end eminent, da Vesterhavet ikke er andet end et stenkast væk, Nordby centrum 3 kilometer væk og mulighed for indkøb kun 1 kilometer væk. Dermed har I mulighed for at handle de mest nødvendige ting på cyklen eller på en rask lille gåtur med børnene, når I alligevel skal ud og se på området. Også i gåafstand fra feriecentret finder i fodboldgolf, minigolf, tennisbane og Fanøs Golfbane. Sagt med andre ord så er der noget for enhver, der kan lide at være aktiv på sin ferie, eller bare gerne vil udfordre de medrejsende til en god duel i en af disciplinerne. Det helt store trækplaster i feriecenteret er uden tvivl faciliteter som indendørs- og udendørs pool. Her samles vandhunde i alle aldre udenfor, når vejret er formidabelt og indenfor, når det ustabile, danske vejr rammer Fanø. Det er en stor fordel, at der er adgang til begge dele, da det giver en fleksibilitet til ferien, og ikke udelukker, at man stadig kan besøge den smukke strand med det dejlige forfriskende hav, der lokker med sine blide bølger og dybblå farve. I finder også en sauna i poolområdet, og denne er I altid velkomne til at bruge - også hvis I er ægte vikinger, og gerne vil en tur i det iskolde vand i vinterhalvåret. 

Læs meget mere om Feriecenter Vesterhavet her og book allerede nu jeres næste ferie med adgang til pool, sauna, strand og hav! 

3 fede aktiviteter til din ferie i sommerhus med swimmingpool

I løbet af året kan I komme til nogle spændende, historiske og ikke mindst hyggelige arrangementer rundt omkring på hele øen. Nogle af de største er blandt andet Dragefestivalen, Fannikerdagene og den forholdsvise nye strikkefestival.

  1. Alle arrangementerne er lokalt forankret og har rødder i Fanø, som Dragefestivalen der er den største af sin slags. Festivalen startede på øen, da der lige præcis her er de helt perfekte vindforhold til drageflyvning. De brede sandstrande udgør et smukt lærred, hvorpå tusindvis af farvestålende drager bliver sat i luften og pryder himlen over Fanø i en hel weekend hvert år.
  2. Til Fannikerdagene kommer I helt tæt på historien og befolkningen fra Nordby, nemlig Fannikerne. Festlighederne varer i en weekend, og her vil I blive præsenteret for alle de historiske detaljer og den kulturarv, der stadig gennemsyrer Fanø den dag i dag. Der er optog med de traditionelle dragter og fest og farver i de gamle krogede gader.
  3. Fanø kan prale af at være den glade indehaver af massevis af unik og enestående natur, og en af de helt store er hele Danmarks Nationalpark, nemlig Nationalpark Vadehavet. Det forunderlige hav, der strækker sig helt fra Horns Rev i Danmark og hele vejen til Holland, blev i 2014 optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, og det er der mange grunde til. Mest af alt så er Vadehavet rasteplads og fødekilde til millioner af trækfugle i løbet af året, og udgør en vigtig optankningsplads på turen mellem det tropiske Afrika og det arktiske nord. Det lave vand bliver varmet godt op af solen, og udgør det perfekte sted for små dyr og alger at leve og gro i - lige præcis det som fuglene er ude efter, når de leder efter et godt og nærende måltid mad. Et naturområde bliver samtidig optaget på listen, hvis den giver mennesker en særlig og betydningsfuld oplevelse - og det må man sige, at Vadehavet i den grad gør. Her er det muligt at spotte sæler, der slænger sig på de mange sandbanker og nyder at blive varmet igennem af solens stærke stråler. Det er samtidig også et formidabelt sted at plukke østers, når der er sæson for det, og der er guidede ture, hvor du lærer at se, om det er en god eller dårlig østers, og hvordan du bedst kan tilberede den. 

Vi tilbyder overnatning hele året i skønne feriehuse, så uanset hvilket arrangement I ønsker at deltage I, så kan vi hjælpe jer med at finde en perfekt overnatning. Se alle vores sommerhuse lige her! Hvis I er på jagt efter et godt tilbud, så tag et kig på overs Last Minute-sommerhuse.

Ofte stillede spørgsmål

Kan I hjælpe mig med et privat udlejet sommerhus med pool?
Alle vores sommerhus er privatejede – vi hjælper bare sommerhusejerne med at fylde sommerhusene op, når de ikke selv bruger dem.

Jeg leder efter et sommerhus med udendørs pool. Er det noget, I har?
Vi har en række sommerhuse med indendørs pool. Hvis du leder efter et sted, hvor der er en udendørs pool, så kan du se på vores dejlige og børnevenlige ferielejligheder – her kan du nemlig både finde en indendørs- og en udendørs pool.

Har I sommerhuse med privat pool?
Ja, flere af vores sommerhuse er udstyret med en privat pool. Du skal blot dele den med dine rejsefæller.

Jeg ønsker at finde et sommerhus med pool for en weekend. Kan I hjælpe mig?
Hvis du ringer til os på 7516 3699, så kan vi se, om vi kan hjælpe dig med at finde et weekendophold med swimmingpool.

Har I sommerhuse med indendørs pool?
Vi råder over en god håndfuld sommerhuse med indendørs pool.

Jeg søger et luksussommerhus med indendørs pool, kan I hjælpe mig med dette?
Ja, vi har en række skønne sommerhuse med pool. Flere af disse har også spa og sauna og vil for mange ryge ind under temaet ’luksussommerhus’