Info - huse med pool eller spa

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Har du lejet feriehus med pool eller spa?

Vi har vigtig info til dig i den forbindelse, som vi beder dig om at læse grundigt igennem før ankomst. Bemærk! I alle huse med pool eller spabad må der forventes højere el- og vandforbrug.

 

Pool

Huse med pool: hus 145hus 275hus 485hus 1030hus 1054

Temperatur: Vandtemperaturen er cirka 28 grader (fast) - brug venligst termo-coveret efter brug af poolen for at spare energi. Dette hjælper også mod høj luftfugtighed i poolrummet. Vandet opvarmes enten elektrisk eller med en energibesparende varmepumpe.

Pumpe: Alle vores poolhuse har et sandfiltersystem. En filterpumpe skal køre kontinuerligt og kan ikke slukkes.

Affugtning og opvarmning i poolrummet: Alle huse har installeret et affugtningsanlæg, som automatisk regulerer luftfugtighed og rumtemperatur. For at spare energi skal du bruge termo-coveret efter brug af poolen og også fjerne vandet fra gulvet med gummiskraberen, som du finder i huset.

Klordosering og vandstand: Alle vores poolhuse har automatisk klordosering til desinfektion og også automatisk vandstandsregulering.

Poolservice: Poolservicen udføres ugentligt. Normalt mellem ankomst og afrejse eller på den sædvanlige skiftedag. Poolservice bliver foretaget, selvom du ikke er hjemme. Servicen omfatter vandkontrol, støvsugning af snavs fra poolbunden, rengøring af filtre, teknisk kontrol og behandling af vandet.

Baderegler: Vi beder dig overholde badereglerne, som findes i poolområdet i huset. Badereglerne kan også læses her (baderegler pdf indsættes)

Det er vigtigt for os, at vandkvaliteten i poolen er i top. Har I derfor problemer med poolvandet eller teknikken? Kontakt venligst Danibo.

 

Stor spa - vand kan ikke skiftes af gæst

Huse med stor spa: Hus 145Hus 485Hus 772Hus 899Hus 1111

Ved denne type spabad er det vores poolservice-team, der står for vandskiftet, og du kan som gæst ikke selv fylde spabadet eller tømme spabadet.
Ved booking skal du derfor ved booking tage stilling til, om du vil have vand i spaen eller ikke. Der er ingen ekstra afgift for vand i spa, men vi vil gerne undgå unødvendigt vandforbrug. Vi har derfor brug for oplysninger om vand / ikke vand i spa FØR din ankomst, så vi kan sikre, at spaen er fyldt eller tømt til din ankomst. En fyldning kræver cirka 700 liter vand.

Temperatur: Vandtemperaturen er omkring 36 grader (dette kan reguleres i nogle huse) - brug venligst termo-coveret efter brug for at spare energi. Vandet opvarmes elektrisk.

Pumpe: Alle spabade har et filtersystem. En filterpumpe kører kontinuerligt og må ikke slukkes. I nogle huse må der derfor påregnes en øget lydvolumen fra pumpen.

Affugtning: Alle huse har et affugtningsanlæg installeret, som automatisk regulerer luftfugtigheden. For at spare energi skal du bruge termofolien efter brug.

Klordosering og vandstand: Alle vores spabade har automatisk klordosering til desinfektion og desuden automatisk vandstandsregulering. Du behøver IKKE yderligere tabletter til desinfektion! Klordoseringen er beregnet til 4-6 personer. Afhængigt af brugen kan det være nødvendigt at tilføje yderligere klor. Kontakt venligst Danibo, hvis du bemærker en ændring i vandet (grums, lugt), så sender vi en servicemand ud til huset.

Spaservice: Servicen udføres ugentligt. Normalt mellem ankomst og afrejse eller på den sædvanlige skiftedag. Poolservice bliver foretaget, selvom du ikke er hjemme. Servicen omfatter vandkontrol, rengøring eller udskiftning af filtrene, teknisk kontrol og behandling af vandet.

Baderegler: Vi beder dig overholde badereglerne. Læs badereglerne i feriehuset.

Bemærk!

 • Klordosering kan forårsage en misfarvning af vandet - dette er helt ufarligt.
 • Der må IKKE bruges sæbe, shampoo eller lignende i spabadet! Spaen er ikke et badekar. Ved manglende overholdelse skal der foretages en kompleks rensning af alle rørsystemer. Der opkræves et gebyr herfor. Grundig kropsvask skal foretages i brusebadet før og efter brug af spabadet. På den måde kan du bidrage meget til vandkvaliteten.
 • Kæledyr må IKKE medbringes i spa.

Det er vigtigt for os, at vandkvaliteten i spaen er i top. Har I derfor problemer med spavandet eller teknikken? Kontakt venligst Danibo.

Jeg har bestilt vand i spa, men ønsker det ikke alligevel. Hvad gør jeg?

Vi sørger for, at vandet i spaen bliver tømt. Vores pooltekniker kan komme på den nærmeste hverdag, efter at du har kontaktet os. Ring til Danibo: 75 16 36 99

Jeg vil alligevel gerne have vand i spa, men fik det ikke bestilt ved booking. Hvad gør jeg?

Vi sørger for, at du får fyldt vand i spaen. Vores pooltekniker kan komme på den nærmeste hverdag, efter at du har kontaktet os. Ring til Danibo: 75 16 36 99

 

Almindelig spa - vand kan selv skiftes af gæst

Vores huse med standard spabad: se alle her (Husene med stort spabad er også på denne liste)

Sådan benytter du spaen (afvigelser kan forekomme):

Før brug:

 1. Fyld spaen med lunkent/koldt vand (lunkent vand forkorter opvarmningstiden for vandet. Brug IKKE varmt vand til at fylde i spaen, da det kan få termosikringen til at springe ud).
 2. Fyld vand i op til ca. 10-15 cm over sidedyserne. Tilføj en SunWac-tablet pr. person til vandet.
 3. Tænd for vandcirkulationspumpen. Det kan tage op til 2 timer, før vandet er varmt. Når pumpen er tændt, kommer der vand ud af sidedyserne, og vandet opvarmes til omkring 38 grader. (Hvis pumpen ikke starter, tilsæt eventuelt lidt mere vand til spabadet)
 4. Når badetemperaturen er nået, er spabadet klar til brug. Sørg for at SunWac-tabletterne er opløst. Du kan nu også slå luftmassagen til.

Efter brug:

 1. Tilføj en SunWac-tablet mere til vandet for hver person
 2. Lad pumpen til vandcirkulation og luftmassage fortsætte med at køre i cirka 5 minutter.
 3. Nu kan du slukke for dysserne og lukke vandet ud.

Bemærk!

 • Klordosering kan forårsage en misfarvning af vandet - dette er helt ufarligt.
 • Der må IKKE bruges sæbe, shampoo eller lignende i spabadet! Spaen er ikke et badekar. Ved manglende overholdelse skal der foretages en kompleks rensning af alle rørsystemer. Der opkræves et gebyr herfor. Grundig kropsvask skal foretages i brusebadet før og efter brug af spabadet. På den måde kan du bidrage meget til vandkvaliteten.
 • Kæledyr må IKKE medbringes i spa.
 • Der kan forekomme afvigelser i brug af spaen. Tjek derfor om der ligger en vejledning i dit feriehus.
 • Du finder SunWac tablets i huset. Hvis det er nødvendigt, kan du få flere tablets på Danibo-kontoret.
 • Fyld spaen op med koldt vand før afrejse, så spaens rørsystem kan blive rengjort korrekt af Danibo.

Det er vigtigt for os, at vandkvaliteten og teknikken i spaen er i top. Har I derfor problemer med teknikken eller andet? Kontakt venligst Danibo.

 

Udespa hus 1019 / Vand kan ikke skiftes af gæst

 • For at starte spaen skal man benytte den nøgle, der hænger i skabet ved indgangen.
 • På den udvendige side af spaen skal nøglen benyttes. Drej nøglen i nøglehullet.
 • Herefter starter spaen automatisk med at fylde vand i og varme vandet op til ca. 38 grader. Dette varer ca. 4-5 timer. Temperaturen kan ikke ændres.
 • Efter 4-5 timer kan spaen benyttes. Spaen doserer automatisk en passende mængde klor og sørger automatisk for filtrering og cirkulation af vandet.

Læs venligst dette før spaen benyttes:

 • Man kan ikke selv slukke for spaen eller tømme denne. Ved afrejse tømmer Danibo spaen, hvis denne er fyldt. Hvis dette ønskes før afrejse, skal DANIBO kontaktes.
 • Vandforbruget er omkring 1400 liter og afregnes gennem vandforbrug ved afrejse. Man må påregne et forhøjet strømforbrug, når spaen benyttes. Dog er spaen godt isoleret, således at der efter opvarmningsfasen kun benyttes lidt ekstra strøm.
 • Benyt spa-coveret for at spare på energiforbruget.

Betjeningsknapper: Massagedyser og belysning kan reguleres i 2 niveauer på den øverste kant af spaen. Bemærk at spaen kun er udstyret med nogle massagedyser, det betyder at der er enkelte betjeningsknapper, der ikke kan benyttes.

Pumpe: Spaen har en filterpumpe, som automatisk kører, når spaen er startet. Også når man ikke er i spaen. Lyde fra spaens pumpe er derfor helt normalt. Pumpen benyttes til filtrering og desinfektion af vandet og må IKKE slukkes.

Klordosering og vandstand: Denne spa har automatisk dosering af klorniveauet og vandstanden. Derfor er der ved denne spa IKKE brug for ekstra klortabletter. Den automatiske klordosering er ved benyttelse af 4-6 personer. Bliver vandet meget uklart eller begynder at lugte, kan der være brug for en ekstra klordosering. Ring venligst til DANIBO.

Sand i vandet: Det kan ikke undgås, at der vil komme lidt sand og småsten med i vandet. Dette kan ikke filtreres væk. Hertil kan man benytte en særlig spa-støvsuger, som står i skuret. Støvsugeren skal benyttes forsigtigt, således, at spaens overflade ikke ridses. Stil spa-støvsugeren på plads i skuret efter brug. Er der problemer med spa-støvsugeren, kontakt venligst DANIBO.

Spa-service: Hver uge bliver spaen kontrolleret. Som oftest før en ny ankomst. Indimellem er dette ikke muligt, og Danibos spa-service vil derfor komme forbi i løbet af opholdet. I skal ikke vente på denne spa-service. Servicen omfatter: vandkontrol (herunder klorniveau), udskiftning af filter, teknik-tjek, tjek af spa-støvsuger.

Bemærk!

 • Klordosering kan forårsage en misfarvning af vandet - dette er helt ufarligt.
 • Der må IKKE bruges sæbe, shampoo eller lignende i spabadet! Spaen er ikke et badekar. Ved manglende overholdelse skal der foretages en kompleks rensning af alle rørsystemer. Der opkræves et gebyr herfor.
 • Grundig kropsvask skal foretages i brusebadet før og efter brug af spabadet. På den måde kan du bidrage meget til vandkvaliteten.
 • Kæledyr må IKKE medbringes i spa.

 

Vildmarksbad

Huse med vildmarksbad: hus 139hus 565hus 902

 • Vildmarksbadet fyldes ikke af vores poolservice!
     
 • Gæsterne skal selv sørge for at betjene og rengøre vildmarksbadet. Instruktion til brug af badet findes i feriehuset.
     
 • Brug af vildmarksbadet er på eget ansvar! Danibo er ikke ansvarlig for skader!