Kristi himmelfartsferie på Fanø

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Lej et sommerhus på Fanø i Kristi himmelfartsferien

I midten af maj kommer Kristi himmelfartsdag, der både repræsenterer Kristus genkomst til himlen, men også sommerens genkomst i Danmark. Her begynder vi at kunne ane grillaftener, badeture og markblomster i alverdens smukke farver i det fjerne. Kristi himmelfart er derfor den perfekte mulighed for, at I kan få en forsmag på alt det dejlige, som I har i vente. For hvad er bedre end en ferie i sommeren? Det er en ferie, hvor man ved, at hele sommeren ligger for ens fødder. Book din ferie på Fanø allerede nu, og få netop den oplevelse. Vi glæder os til at se jer på Fanø!

MINIFERIE  l   2-PERSONERS-RABAT  l  LAST MINUTE TILBUD

Udnyt helligdagen og hold nogle skønne fridage på Fanø med familie eller venner

Kristi himmelfart lægger op til at tilbringe en forlænget weekend på Fanø eller endnu bedre, hvad med at tage fri hele ugen! Foråret frister med solrige dage og en miniferie i sommerhus er måske lige det, der skal til for at lade batterierne op efter en hektisk hverdag. Tag f.eks. på skønne cykelture eller vandreture i den smukke og rolige natur eller nyd Fanøs mange kulturelle oplevelser, spisesteder eller shopping i de små butikker.

Overrask familien med en skøn Kristi himmelfartsferie med masser af tid til hinanden og oplevelser ud over det sædvanlige. I skaber dejlige familieminder sammen, når I tager på miniferie i sommerhus på Fanø. Vælger I at tage afsted hele familien, så er et sommerhus med aktivitetsrum spa eller pool måske sagen. En sommerhusferie er perfekt til jer med børn eller hund, der gerne vil skabe rolige rammer for ferien, en slags hjem udenfor hjemmet. Find gode tilbud på Kristi himmelfartsferie i sommerhus for hele familien.

BRÆNDEOVN  l  POOL  l  SPA  l  SAUNA  l  AKTIVITETSRUM  l  +8 PERSONER  l  HAVUDSIGT  l  FERIE MED BØRN  l  FERIE MED HUND

 

Sommerhuse i Kristi himmelfartsferien på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Romantisk getaway i ferielejlighed

Tager I på kærestetur til Fanø i Kristi himmelfartsferien, giver det mening at vælge en ferielejlighed - gerne med havudsigt! Her kan I nyde tosomheden tæt på stranden og kort vej til skønne naturoplevelser. Ikke langt herfra finder I lækre spisesteder, når I gerne vil forkæle ganen med lokale specialiteter.

Vores ferielejligheder er alle placeret i Fanø Bad, men på 3 forskellige destinationer, hvor hvert sted har sit eget personlige touch: GolfparkenFiskerhusene og Feriecenter Vesterhavet.

EKSTRA VELVÆRE

Vælger I en ferielejlighed i Feriecenter Vesterhavet har I adgang til en række gratis fællesfaciliteteter så som indendørs og udendørs swimmingpool, sauna, omklædningsrum m.m. Feriecenteret er desuden placeret kun 30 meter fra stranden.

SE DET STORE UDVALG AF FERIELEJLIGHEDER

Hvad kan man lave i Kristi himmelfartsferien?

På Fanø er der massevis af aktiviteter perfekte til jeres Kristi himmelfartsferie. Tag eksempelvis et spil minigolf mod familien på den populære minigolfbane i Rindby. I kan også tage et smut i Fanø Klitplantage og slippe børnene løs på Fanø Skovlegeplads.

Stranden og vandet rundt om Fanø byder naturligvis også på en lang række aktiviteter. Her kan du blandt andet tage på sælsafari langs Fanøs kyst, tage på vadehavsvandring eller begive dig ud på den helt store jagt efter rav

Skulle vejret, mod forventning, ikke være til udendørsaktiviteter, så kan I besøge Fanø KunstmuseumFanø Bryghus eller få en musikalsk oplevelse på Fanø's kulturelle højborg Realen. Er I til hyggelige specialbutikker og caféstemning, så er Fanø det helt rigtige sted til jer i jeres Kristi himmelfartsferie.

CLUB FANØ  CYKELFERIE  l  SÆLSAFARI  l  MERE INSPIRATION

AKTIVITETSKALENDEREN FOR FANØ

Spil golf på Danmarks smukkeste golfbane

Golfbanen på Fanø er en links bane, der ligger i ikke mindre end Nationalpark Vadehavet!

Nationalparken er et fredet og ualmindeligt smukt naturområde, og Fanø er så heldige at have direkte adgang til den. Banen ligger derfor også uberørt og overladt til naturens kræfter og humør, og de eneste mennesker der forstyrrer roen, er mennesker, der skuer efter små, hvide golfbolde.

I første klitrække ligger Danmarks ældste golfbane smukt omringet af lilla lyng og vejende marehalm. Links-banen er den også den eneste rigtige links-bane i Danmark, og den er fyldt med de udfordringer, som en ægte naturbane bringer med sig!

Bo i første række til golfbanen: GOLFPARKEN FERIELEJLIGHEDER

LÆS MERE OM GOLF PÅ FANØ

Hvad er Kristi himmelfartsdag?

Præcis 40 dage efter påsken, fejrer vi Kristi himmelfartsdag. En dag som måske for mange blot er en kærkommen feriedag, men den har faktisk en dybere bibelsk betydning. I Påsken fejrer vi, at Jesus genopstod fra de døde, og til Kristi himmelfartsdag fejrer vi, at han igen steg til himmels. Helligdagen er derfor en let og festlig dag, uden den samme tyngde som eksempelvis Lang fredag, hvor vi mindes, at Jesus hang på korset. Helligdagen er blevet fejret siden det 4. århundrede, og historien om Kristi Himmelfartsdag går derfor længere tilbage end fejringen af Jesus fødsel. Eftersom at Kristi Himmelfartsdag falder 40 dage efter Påske, vil den altid falde på en torsdag, hvilket gør den oplagt at forlænge til en miniferie.

Gør Kristi himmelfartsferie til en miniferie

Kristi himmelfartsdag er egentligt kun én dag, men da den altid falder på en torsdag, så griber mange danskere muligheden for, at de kan tage fredagen med og på den måde holde fire dage fri i streg. Har I fået den samme idé, står Fanø klar til at tage i mod jer til jeres næste miniferie. Pak de vigtigste ting i weekendtasken, book færgebilletten og stik afsted på en forlænget weekend på øferie. Her får I et kort afbræk fra hverdagen, der kan giver jer det skud energi, der gør, at I klarer den indtil sommerferien.

SÅDAN BOOKER DU MINIFERIEN

Når du vil bestille en miniferie, skal du dog være opmærksom på, at du ikke kan gøre det gennem vores hjemmeside. Ved booking af miniferie skal du derfor kontakte os på tlf: 32 70 27 35 - så klarer vi det i fællesskab, nemt og hurtigt. Læs gerne mere om miniferie på Fanø her først

 

Gå Fanø Caminoen

Søger du nye trampestier, så byder de fem øer Fanø, Læsø, Samsø, Ærø og Langeland på en helt ny vandreudfordring. Nu kan du nemlig give dig i kast med øernes samlede 407 km lange vandrerute kaldet Ø-caminoen. Undervejs er du sikret storslåede naturomgivelser og ægte ø-idyl.

Selve Fanø Caminoen er 44 km lang og ruten tager dig hele øen rundt fordelt på 2 etaper. Ruten er lavet som et 8-tal, så du på begge etaper kommer gennem karakteristiske og meget forskellige landskaber.

LÆS MERE

Last Minute ferie på Fanø

En billigere ferie i sommerhus eller ferielejlighed i Kristi himmelfartsferien

Er du til en billigere ferie over Kristi himmelfart, så tag et kig efter vores Last Minute tilbud. Hos os er det muligt at leje enten et sommerhus eller en ferielejlighed i din Kristi himmelfartsferie, og ind i mellem er der gode Last Minute tilbud at være opmærksom på. Disse tilbud gælder for en hel uges ferie, men du er velkommen til selv at vælge, om du bliver hele ugen eller kun nogle udvalgte dage, hvis du kun har mulighed for at afholde en kortere ferie så som en forlænget weekend. Er I bare to, der tager på Kristi himmelfartsferie sammen, så kan der på mange af vores sommerhuse og ferielejligheder opnås en rabat. Læs mere om 2-personers-rabat her

Skræddersyede sommerhuse på Fanø

Vi har et stort udvalg af sommerhuse, der er skræddersyede til jeres behov. Skal I afsted med hele familien, kan du vælge at leje et af vores store sommerhuse med masser af plads til både store og små. Ønsker I en ferie med fokus på velvære og luksus, vil I måske være interesseret i et sommerhus med sauna og spa. Du kan også vågne op til bølgen blå ved at leje et lækkert sommerhus med havudsigt – mulighederne er mange! SE VORES UDVALG AF SOMMERHUSE HER

Ferielejligheder tæt på naturen

Har I ikke mod på den helt store sommerhustur, er det også muligt at booke en skøn ferielejlighed på Fanø. Det er altid dejligt at holde ferie i en ferielejlighed, da det både er enkelt, praktisk og hyggeligt. Derudover er alle vores ferielejligheder placeret på gode beliggenheder tæt på både strand, by og natur: GolfparkenFiskerhusene og Feriecenter Vesterhavet.

Find jeres sommerhus til Kristi himmelfartsferien
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Ferie på Fanø året rundt

Har I først lagt vejen forbi Fanø én gang, så kan I med garanti ikke vente med at pakke kufferten til den næste. Fanø byder nemlig på mange forskelligartede oplevelser - ikke mindst naturmæssigt som lægger op til mange nye ferieminder.

Årets første ferie er som oftest vinterferien med kulde, sne og indendørshygge. Hvis ikke I tager afsted i Kristi himmelfartsferien, så er påsken og pinsen klare favoritter i foråret. Efter sommeren og højsæsonen kommer efterårsferien, som også byder på mange dejlige Fanø-oplevelser. Det er også med efterårets storme og køligere vejr, at ravjagt-sæsonen starter. Er I på udkig efter en særlig magisk tur til Fanø, så bør I kigge i retning af juleferien eller nytårsferien. Vi ses på Fanø!

NATUROPLEVELSER ÅRET RUNDT PÅ FANØ