Golfparken

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Golfferie i højeste kvalitet på Fanø

Er I på jagt efter en golfferie, der går ud over det sædvanlige, så behøver I måske ikke at rejse langt. Og måske behøver I slet ikke at rejse til sydens sol. I kan nemlig nøjes med at tage færgen fra Esbjerg til Fanø, og pludselig befinder I jer midt i et sandt paradis for golfelskere. Med en ferielejlighed i Golfparken får I nogle af de bedste muligheder i hele Europa for at golfe, og I kan slå det første slag næsten lige efter, at I har slået øjnene op.

Fra hoveddøren til jeres lejlighed finder I Fanø Vesterhavsbads Golfklub kun 50 meter væk. I behøver derfor ikke engang en bil, men I kan nøjes med at kaste golftasken på ryggen, og så er I næsten allerede i gang. Golfbanen er kendetegnet ved, at den er placeret i yderst naturskønne omgivelser, som klubben også sætter en stor ære i at bevare. Banens stilart er en såkaldt links-bane, der er den originale type fra Skotland. Anlægget er kåret til det fjerdebedste links-anlæg i Europa og er blandt de naturmæssigt 20 mest rå baner på verdensplan.

 

Golfparken
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Golfparken har 2 forskellige typer ferielejligheder

Golfparkens lejligheder er veludstyrede og i to etager. Det er dog ikke alle lejligheder der er helt ens, så vælg den type, der passer bedst til jeres behov.

Type A er 85 m2 stor med plads til 6 personer. Lejligheden er indrettet med stue, køkken, badeværelse med gulvvarme samt tre soveværelser, hvoraf de to har dobbeltsenge, og det tredje værelse har køjesenge.

Type B er 70 m2 stor og indrettet til 4+2 personer. I lejligheden forefindes stue, køkken, badeværelse med gulvvarme samt to soveværelser, hvoraf det ene har en dobbeltseng, og det andet har to køjesenge.

Fælles for de to typer lejligheder er, at de er udstyret med kaffemaskine, køleskab med fryser, opvaskemaskine, komfur, mikroovn, vaskemaskine, tørretumbler, kabel TV og radio. Lejlighederne har også alle terrasse med havemøbler og parasol.

Enkelte lejligheder er handicapvenlige.

Hvad er golf?

Spillet golf går mange år tilbage, og det menes at være opfundet omkring 1100-tallet i Skotland. Siden har det spredt sine vinger ud over hele verdenen, og det er ikke uden grund. Spillet henvender sig nemlig til en bred vifte af deltagere, og uanset niveau vil alle få en sjov dag på banen. Golf er det, man vil kalde et præcisionsspil. Det åbner derfor op for, at man kan blive ekstremt nørdet og detalje orienteret for at forbedre sit spil - hvis det er det, man vil! For golf kan også være noget, man bare gør for at hygge sig. Et spil løber over 18 huller, og det er derfor en genial måde at komme ud og gå en dejlig tur og få noget frisk luft på, hvis det bare er det, man er på jagt efter.

Fanø Golfklub er gode til at tage nye spillere i hånden og give dem en sikker indføring i sporten. I skal derfor ikke være nervøse for at kaste jer ud i golf for første gang på jeres ferie. Ved Fanø Golfklub kan I både få individuel træning, golftræning for hele familien, spille begyndergolf eller junior golf.

Er I ikke alle til golf?

Ferier i Golfparkens lejligheder er ikke kun forbeholdt golfglade feriegæster. Golfparken kan nemlig tilbyde en helt masse andet, da golfbanen ikke er det eneste, den ligger tæt på. Eksempelvis er der kun 50 meter til tennisbanerne og 300 meter til stranden. Det betyder, at mens din partner måske prøver at slå 'hole-in-one', så kan du ligge og solbade hele dagen eller måske udvikle øens bedste baghånd. Det er også gode aktiviteter, hvis I en dag har brug for et afbræk fra golfspillet.

Book din næste ferie nu

Skynd dig at booke din næste tur til Golfparken på Fanø nu, før andre gør det før dig!

Tag 2 personer i ferielejlighed i 1 uge - spar 10%

Der er lidt at spare, når I kun er to, der tager afsted på ferie sammen. Læs mere om tilbuddet her.

Miniferie - nogle gange skal ferien ikke være lang for at være god

Ferietid og Fanø går perfekt sammen, som sol på en sommerdag, og nogle gange behøver ferien ikke være lang for at være god.
Ønsker du ferie på Fanø med varighed kortere end en uge i et af vores sommerhuse eller ferielejligheder, kan dette nogle gange også lade sig gøre ved kortfristede bookinger omkring 1-2 uger før ønsket ankomst.

Læs mere om mulighederne for miniferie i ferielejlighed her.

Fanø bad - Danmarks ældste kurbad

I 1890'erne opstod Fanø Bad, der blev udpeget til Danmarks første internationale badested. Her åbnede landets første kurbad, og feriegæster fra borgerskabet i hele Danmark kom strømmende til for at opleve det salte vand i Vesterhavet og de mange små og hyggelige badehoteller. Siden dengang har Fanø Bad forandret sig en del. Mange af de gamle badehoteller er ikke længere, men til gengæld er der skudt en lang række af sommerhuse og ferielejligheder op, såsom Golfparken. De står klar til at byde jer velkomne til alt det, der i første omgang gjorde området så populært: Vesterhavet, klitterne og naturen.

Find overnatning i Fanø Bad her.