Sommerhus med sauna og spa

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Lej et sommerhus med spa

Lyder sommerhus med spa, som noget for dig? Så er du landet det rette sted.

En ferie er i sig selv et dejligt afbræk fra hverdagen, hvor tiden går lidt langsommere, og der er fokus på afslapning og fordybelse. Der er mange, der samtidig søger lidt ekstra komfort og luksus, når der skal lejes et sommerhus til sommerferier, forlængede weekender eller andre gode anledninger til at komme væk, og derfor har vi samlet vores skønne sommerhuse med spa og/eller sauna på denne side. Så kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder, hvis du er en af dem, der søger en ferie med plads til både afslapning og spafølelse. 

Hos Danibo finder du et stort udvalg af sommerhuse med jacuzzi og spa, hvilket kan give en hver ferie en smule kant. Vi har endda sommerhuse med spa og pool – Så er der lagt op til mange timers underholdning for store som små. Se vores sommerhuse med pool eller find dit feriehus med spa her under.

Sommerhuse med spa og sauna
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Sommerhus med jacuzzi

Når hverdagen presser sig på, kan det fra tid til anden være tiltrængt at give slip og få ro. Vores kur til dette er en dejlig gåtur langs de brede strande og igennem den smukke natur på Fanø, hvor du kan være heldig at møde nogle af øens vilde dyr, og ellers bare nyde roen og den helt særlige stemning, der kun findes på en ø. Hvis turen ud i naturen er i de kolde måneder på året, så kan en perfekt afslutning på turen være at lade sig omfavne af det varme vand i et hot tub, måske endda i en udendørs spa med dine nærmeste. 

Denne fortælling kan blive din virkelighed, når du lejer et sommerhus med jacuzzi eller spa ved Danibo.

Sommerhus med sauna

Hopper du gerne i bølgen blå alle årets måneder, så er et sommerhus med sauna det perfekte match til dig. Book for eksempel et sommerhus i første klitrække, så du har direkte adgang til Vesterhavet og kun få meter hjem til den varme sauna, hvor du kan få varmen og mærke blodet pumpe efter en forfriskende dukkert i det kolde hav. Du behøver ikke at være vinterbader for at synes, at det lyder tiltrækkende med et sommerhus med sauna i første klitrække – det er nemlig en fantastisk oplevelse at bo så tæt på det brusende hav, og efter en lang gåtur ved vandet i en efterårsstorm, kan en tur i sauna være lige, hvad du trænger til.

Sommerhus med pool

Mange drømmer en ferie ved stranden, hvor vandet er tilgængeligt til leg, svømning eller bare til afslapning. Men badeferie behøver ikke nødvendigvis at være ved et hav - det kan også være ved en pool. Hvis I booker et sommerhus på Fanø med pool, så kan I komme på badeferie året rundt. I de kolde måneder er det en luksus at have et sommerhus med en pool, da den ligger bund for mange timers sjov og hyggeligt samvær, og er I afsted i sommerhalvåret, så er det rart med en back-up til Vesterhavet, hvis sommervejret ikke viser sig fra sin bedste side. Hvis I samtidig finder et sommerhus med sauna også, så kan I få hele spaoplevelsen på jeres ferie. 

Se sommerhuse med pool

Fanø

I har fundet drømmehuset med alt, hvad der skal til, for at give jer en skøn ferie - og endda på, i vores mening, Danmarks dejligste ø, Fanø! Fanø er en god blanding af natur, kultur og en spændende historie, der vidner om en ø, der har huset mange sjæle. Når du bevæger dig rundt på Fanø, er det næsten uundgåeligt ikke at blive betaget af den alsidige og storslåede natur, der spænder over både brede, hvide sandstrande, UNESCOs verdensarv Vadehavet og meget andet natur, som du kan opleve fra cykel, med vandrestøvlerne på eller med din bil. Der er mange muligheder, og I vil ikke kede jer på en ferie til Fanø - uanset om I nyder at lave ingenting eller om I vil være aktive og opleve en masse. 

Store sommerhuse på Fanø

Når kalenderen viser ferie, så er det rart at have plads til at invitere alle med - det kræver naturligvis et sommerhus af en vis størrelse. Hos os kan du leje sommerhuse til den helt store familie, og flere af dem har endda spa, sauna og/eller pool, som kan give jer en spændende og sjov ferie sammen. Store sommerhuse giver jer mulighed for at tage afsted på ferie og bruge en masse kvalitetstid sammen, og stadig have mulighed for at trække jer tilbage og trække vejret en stund alene. 

Læs mere om store sommerhuse lige her