Tilbud på sommerhusophold på Fanø

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Sommerhustilbud

Er du på jagt efter et godt tilbud på en sommerhusferie på Fanø? Så er du landet det rigtige sted! På denne side kan du se vores Last Minute-tilbud, vores 2 personers rabat og selvfølgelig vores tilbud, hvor du kan komme afsted i 21 dage, men blot betale for 16!

Måske går du og drømmer om et 'her-og-nu' tilbud på et sommerhusophold på fantastiske Fanø - eller måske søger du et godt tilbud på en lang ferie? Lige meget hvad, så har vi lidt forskellige muligheder til dig. 

Vi har både noget for dig, der gerne vil afsted med det sammen, dig der søger en romantisk parferie og noget for dig, der gerne vil planlægge en dejlig lang ferie.

Tag på ferie på Fanø og lad den friske havduft, de smukke omgivelser og den helt specielle ø-stemning tage over!

Billige sommerhuse på Fanø

På Fanø finder I en lang række af billige sommerhuse, hvor alle kan være med. Sommerhuse, hvor I ikke skal bekymre jer om, om I har råd til at få den ferie, som I gerne vil. Vi har sommerhuse, som i udgangspunktet er billige, og så har vi sommerhuse, der er på tilbud. Vi har et bredt udvalg af forskellige tilbud, så hvis du er heldig, kan du finde et af dine yndlingshuse lige her.

Last Minute sommerhuse

Et af vores mest populære tilbud på sommerhuse er vores Last Minute tilbud. Men det kræver is i maven, hvis I skal finde jeres næste ferie her. Last Minute tilbuddene kræver, som navnet antyder, at I først bestiller i sidste øjeblik, og I kan derfor ikke være sikre på, at der er et sommerhus for jer. Modsat hvis der er, så får I et sommerhus til en yderst favorabel pris. Tør I tage chancen?

2-personers rabat

Tag din partner, ven(inde), søster, bror, mor eller far i hånden og stik sammen af til Fanø. I skal nemlig ikke være bange for, at det bliver en dyr fornøjelse kun at være to i et sommerhus. Hos os giver vi nemlig 10% rabat på ophold for to personer uden for højsæsonen. På Fanø kan I få en ferie fyldt med kvalitetstid og tosomhed, hvor I har tid til hinanden, tid til naturen og tid til at glemme hverdagen. I kan eksempelvis pakke badetøjet og booke et af vores billige sommerhuse ved vandet, og på den måde lade jeres batterier helt op før I vender tilbage til de faste rutiner.

21 dage for 16 dages pris

Har I svært ved at flyve fra Fanø, når I først er landet? Så forstår vi det godt, og vi har derfor sammensat et tilbud, der passer præcis til jer. I kan nemlig få 21 dages afslappende ferie på Fanø for kun 16 dages pris. Det giver jer tre uger, hvor I virkelig kan få Fanø ind under huden. I kan nå både at være aktive, men I har også tid til at lave ingenting. Det er for mange den helt perfekte opskrift på en god ferie.

Miniferie på Fanø

Vil I have mere fleksibilitet, end I normalt får, når I booker en hel uges ferie på Fanø? Så skal I kigge i retning af vores tilbud på miniferie. Her kan I helt selv vælge, om I vil have tre, fire eller fem overnatninger på vores lille ø. I er derfor ikke bundet til, at I skal tage en hel uge ud af kalenderen. Tilbuddet er fyldt til randen med billige sommerhuse på Fanø, da I ikke skal bruge dem i en hel uge. Der gælder dog det samme for miniferietilbuddet, som der gør for Last-Minute; I skal have is i maven. I kan nemlig først booke husene med kort varsel i form af 1-2 uger før ankomst. 

Få råd til alle jeres oplevelser

Billigere sommerhuse giver jer råd til, at I kan vælte jer i oplevelser. Oplevelser der alle giver jer et lille stykke af Fanø med hjem i form af minder. På Fanø finder I oplevelser til store og til små, legesyge og kulturglade. I skal bare bestemme jer for, hvilken retning I går efter - eller om I vil jagte det bedste fra begge verdner.

Fanø kunstmuseum

Vil I opnå en dybere forståelse for Fanø, skal I møde øen gennem kunsten. Fanø bygger på en stærkere kunsthistorie, end mange forestiller sig. Det kan I dykke ned i i Sønderho, hvor I finder Fanø Kunstmuseum. Museet udstiller værker helt tilbage fra 1800-tallet, der alle har en relation til Fanø.

Stranden på Fanø

Stranden på Fanø er både den største og den bedste legeplads på hele Fanø. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I kan lave. Et oplagt bud er selvfølgelig at springe i bølgerne eller måske bygge et sandslot, men mulighederne stopper absolut ikke her. I kan nemlig også prøve kræfter med strandsejlads. Umiddelbart kan strand og sejllads lyde som to uforenlige ting, men ikke på Fanø. Her tager vi nemlig det berømte vind, som også bruges til drageflyvning, og lader den trække os hen over sandet på stranden. En oplevelse, som I ikke kan få andre steder, og som I ikke vil fortryde!

Hannes Hus

Fanø har en stolt historie inden for handelssøfart. En historie I kan besøge, hvis I lægger vejen forbi Hannes Hus i Sønderho. Hannes Hus er et museum, der fremviser et typisk sømandshjem i slutningen af 1800-tallet, og hvordan sømandsenken Hanne har levet. Det er en chance for et indblik i hverdagen dengang. Du kan læse mere om Hannes hus her.

Overnatning på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}