Sommerhus med havudsigt på Fanø

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

 

Hvad kan gøre en ø-ferie endnu vildere?

Hvis du er glad for havet, så er et sommerhus med havudsigt det perfekte valg.

Et sommerhus er langt fra bare et sommerhus. Du kan finde sommerhuse med lukket terrasse, der er oplagte, hvis du skal afsted med en eller flere hunde. Du kan finde børnevenlige sommerhuse, hvor der venter sandkasse og gyngestativ, så de yngste i flokken kan hygge sig med leg, mens du ruller grillen i stilling. Der er sommerhuse, hvor der er fuld smæk på luksusfølelsen med spa og sauna, og der er huse, hvor du har adgang til din helt egen swimmingpool. Og så er der selvfølgelig sommerhuse med havudsigt.


Hvorfor vælge et sommerhus med havudsigt?

Ja, det er der selvfølgelig mange gode grunde til, hvor den vigtigste er, at du gerne vil gå i seng - og stå op - til det bølgende hav. Fanø er af gode grunde omgivet af hav, så saltvand er bestemt ikke en mangelvare. Det er dog en helt speciel oplevelse altid at have havet inden for synsvidde, og med kyst hele vejen rundt er der heldigvis god mulighed for at få fingrene i et sommerhus med havudsigt, når du lejer et sommerhus på Fanø.  

Sommerhuse med havudsigt
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

En romantisk aften på stranden 

Et sommerhus med havudsigt åbner op for helt nye muligheder for, hvad I kan bruges jeres ferier på. Er I afsted som kærestepar, er det oplagt at udnytte den korte afstand til stranden. Det kan være hyggeligt at sidde på terrassen, men har I overvejet at pakke en lille kurv, og tage den med ned på stranden, hvor I kan nyde solnedgangen? Der findes få ting, der kan måle sig selv med at sidde der i sandet, og høre bølgernes brusen. Og har I et sommerhus med havudsigt, så har det aldrig været nemmere.

Det sidste måltid

I et sommerhus med havudsigt kan alle måltider blive så gode, at du ikke ville fortryde, hvis det var det sidste. Når I sidder på terrassen og samtalen flyder over god mad, med dem du holder af og en udsigt, der er svær at finde andre steder, så går det hele op i en højere enhed. På Fanø kan du selv vælge, om du vil have morgensolen til at sætte farve på din morgenkaffe, eller om I vil tømme den sidste drink på terrassen mens solens stråler slukkes i Vesterhavet. Vælger I det første, så kan I besøge Fanø Mikrobageri, hvor I finder noget af øens bedste morgenbrød, og vælger I det sidste, så finder I alt, hvad I skal bruge hos Fanø Spirits.

Strandens attraktioner

Bor I et sommerhus med havudsigt, så står I også forrest i køen til strandens mange attraktioner. Selvfølgelig står en badetur højt listen hos mange, men det er desværre ikke altid, at vejret er til dette. I disse tilfælde er der en lang række andre ting, som I kan lave på Fanøs største legeplads. Er vejret køligt, og har vinden stået korrekt, så kan I tage på skattejagt i vandkanten. Under de rette forhold skyller der nemlig rav op med de bølger, som havet kaster ind på land. Er du erfaren ravsamler, så kan der være mange stykker at finde på Fanø, og er du helt grøn, så er det et oplagt sted at begynde.

Er du mere til fart og spænding, og går ravsamleriet for langsomt for dig, så skal du prøve Fanø Blokart. Med Fanø Blokart kan du og din familie nemlig køre om kap på stranden kun ved hjælp fra vinden. Jeres Blokarts bliver skubbet fra af vinden ved hjælp af at sejl, så I skal kun koncentrere jer om, styre blokartsene inden for det afmærkede område.

Billige sommerhus med havudsigt

Havudsigt er ikke nødvendigvis lig med, at sommerhuset koster en bondegård at leje. Der findes sommerhuse i mange prislejer, så det gælder bare om at kigge udvalget igennem og finde det, der både taler til dig og din pengepung.

Sommerhusferie med ekstra luksusfølelse

For nogen er den vildeste luksus, de kan forestille sig et sommerhus med spa, sauna og egen pool. For andre er det, når andre laver morgenmaden for dem. For andre igen er et sommerhus med havudsigt det, der skal til. Hvis du tilhører den sidste gruppe, så er det oplagt at holde godt øje med denne side. At vågne til havet og gå i seng til dets brusen, det er noget, der giver perspektiv, tankero og en følelse af at være en del af noget større. 

4 gode grunde til at booke et sommerhus med havudsigt

  • Et sommerhus med havudsigt lader dig sige godmorgen og godnat til havet
  • Du kan gå ned til stranden iført morgenkåbe og nyde din morgenkaffe med tæerne begravet i sandet
  • Hvis du er en vandhund, er det ganske praktisk at have din legeplads inden for rækkevidde
  • Hvis du er glad for en frisk ravjagt, så er du garanteret en VIP-plads, når blæsten har været godt i gang.