Book 2 eller 3 ugers ferie i uge 26-27-28

og spar op til 23%

Booker du et sommerhus hos os i én af de tre uger 26-27-28, er du automatisk med i konkurrencen om et gavekort på 2.600 DKK til dit næste sommerhusophold. Der er hele 15 skønne gavekort på højkant, så du har altså gode odds for at blive den heldige vinder!

Læs alle betingelser for tilbud og konkurrencer lige her


Tag hul på sommeren før alle andre

Ventetiden frem mod årets sommerferie kan føles uendelig. Sommerferien glimter ude i det fjerne, og vi arbejder os langsomt frem mod den skridt for skridt. Måske I allerede har pakket kufferten og er smuttet afsted flere gange i jeres drømme. Men det behøver ikke at være på den måde. Skynd jer ud af starthullerne og stik af til Fanø allerede i uge 26, 27 eller 28! Her får I en forsmag på sommerferien, og I får den uden lange køer til iskioskerne, kamp om pladserne på stranden og overbookede færgeafgange. Her skal I kun tænke på, hvilken bog I vil dykke ned i i dag, og hvilken drink I skal nyde på terrassen om aftenen. Det er ferie...

 

Book 2 ugers ferie i uge 26, 27 & 28 og spar op til 21%

Oplev Fanø i fuld flor uden forstyrrelser

I forsommeren kan I opleve Fanø fra den bedste side. Her får I alt det, vi elsker ved både høj- og lavsæson. I uge 26 rammer I nemlig ned lige der, før det hele tager fart. Det betyder helt enkelt, at I får den danske sommer med solskin og strandture uden at øen er så fyldt med turister, at I ikke kan undgå at cykle slalom ned gennem hovedgaden. Det, at der er få der vil tage afsted i den tidlige del af sommerferien, har flere fordele. En ting er, at bylivet ikke er blevet overfaldet af turister, men det er også nemmere at få netop det sommerhus, som er jeres favorit. Samtidig er sommerhusene også billigere, da efterspørgslen er lavere.

Ø-ferie er sommerferie

Ø-ferier er et oplagt bud på en sommerferie. I de små øsamfund kan I zone ud fra jeres normale hverdag og træde ind i et ferieliv, hvor dagene hurtigt flyder sammen, og hvor skole bliver skiftet ud med sodavandsis, arbejde med aftenbadning og støvsugning med sommerfugle, der lander lige der på jeres hånd. Så snart I stiger om bord på færgen, er det som om, at I ikke kun sejler ud fra Esbjerg havn, men I sejler også væk fra alle jeres normale pligter. Man kan måske frygte, om en ø-ferie kan blive for lille, men det er sjældent tilfældet. Øerne har ofte deres helt egen kultur, og her er Fanø ingen undtagelse i både Sønderho og Nordby. Oven i det har I aldrig langt til den nærmeste strand, og I kan se både sol op- og nedgange.

 

Book 3 ugers ferie i ugerne 26, 27 & 28 og spar op til 23%


Sommerferie i børnehøjde

Fanø kan skabe rammerne for mange forskellige slags ferier. Øen er ideel til ferier for par, eller du kan tage afsted alene og nyde en ferie i dit eget selvskab. Særligt god er Fanø dog til familieferier, for her finder I mange muligheder for, at børnene kan slå sig løs. Fanø har en lang række af aktiviteter, som de mindste vil elske, og det er et spørgsmål om, hvorvidt I kan nå dem alle. Særligt Fanøs brede sandstrande vil de finde sjove, da de her kan løbe frem og tilbage og måske endda hoppe en tur i bølgerne. Børnene vil grine det meste af en stranddag, og forældrene kan nyde tiden sammen om aftenen, når de yngste hurtigt falder til ro. Er I måske mere i humør til at fordybe jer, så vil børnene nok finde det særligt spændene, hvis I tager ud og leder efter Fanøs mange sæler. Fanø huser cirka 1.000 sæler, og I kan med stor sandsynlighed finde dem, mens de ligger og solbader.

Oplevelser på Fanø

Fanø vælter sig i oplevelser, og I skal bare komme og plukke præcis dem, der tiltaler jer. Om I er til action eller afslapning, fart eller fordybelse, kan I finde det på Fanø. I kan få vind i håret, når I flyver over Vesterhavets bølger på surfbrættet, sandbankerne i en Blowkart eller under trækronerne på en mountainbike. I kan danse og grine jer gladere på Realen.

Fanø har en helt unik kultur, der er med til at fortælle historien om et ø-folk, der tidligt har stået på egne ben. På en ferie på Fanø skylder I jer selv at kaste jer ud i kulturen og historien og opleve den på egen krop. I kan besøge nogle af Fanøs mange museer som eksempelvis kunstmuseet eller Hannes Hus. Booker I et sommerhus i uge 27, har I en helt unik mulighed for at opleve Fanø og Nordbys historie. Hvert år den anden weekend i juli afholdes nemlig Fannikerdagene, hvor de lokale i Nordby finder de gamle folkedragter frem og hylder deres forfædre med dans og musik.

 

SE ALLE LEDIGE SOMMERHUSE I UGE 26

SE ALLE LEDIGE SOMMERHUSE I UGE 27

SE ALLE LEDIGE SOMMERHUSE I UGE 28


BETINGELSER FOR TILBUD 21 FOR 16 DAGE + 14 FOR 11 DAGE!

  • Tilbuddet gælder alle sommerhuse med 2 eller 3 ledige uger i uge 26, 27 og 28 (perioden fra 23/6 til 16/7 2023)
  • Tilbuddet gælder bookinger foretaget efter 23/5 2023
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter så som Last Minute tilbud eller andre tilbud


SÅDAN BOOKER DU MED RABAT

Booke online: Skriv Sommerkampagne 2023 som kommentar ved bookingen, så tilretter vi din booking manuelt med rabatten, afhængig af om du booker 2 eller 3 uger (uge 26, 27, 28) og tilsender dig lejebeviset herefter.

Book per mail eller tlf: hvis du ringer eller skriver til os for at booke (uge 26, 27, 28), så oplys eller skriv Sommerkampagne 2023 for at opnå rabatten. Vi booker for dig og tilsender dig lejebeviset med rabatten.

 

BETINGELSE FOR KONKURRENCE OM 15xGAVEKORT Á 2.600,-

For at deltage kræver det, at du har booket en eller flere af ugerne 26-27-28 2023 (perioden fra 23/6 til 16/7 2023).

Alle med bookinger i disse uger deltager herefter automatisk i lodtrækningen om præmierne.

 

PRÆMIER

15 x gavekort til Danibo Fanø Sommerhusudlejning á 2.600 DKK (350 EUR)

Gavekortet tilsendes pr. mail og er gyldigt 1 år indtil 31/12 2024

 

TRÆKNING AF VINDERE

De 15 vindere trækkes i uge 28. Vinderne får direkte besked.