Club Fanø

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Club Fanø er Fanøs største udbyder af events og aktiviteter

Aktiviteter for både voksne og børn

Hvad enten I er til actionsport, naturoplevelser eller aktiviteter sammen med børnene, så har Club Fanø bestemt noget for jer alle. Der er mere end 15 forskellige typer af aktiviteter at vælge i mellem. De fleste af aktiviteterne foregår i Fanøs smukke natur, men er vejret til indendørs aktiviteter, så har Club Fanø også et aktivitetscenter.

Gå direkte til Club Fanøs webside

Oplev stranden på en ny måde

Fanø indrammes af nogle af de smukkeste og bedste strande i Nordeuropa. Strande hvorfra I kan bade, smelte i solen eller gå lange ture om vinteren. Men det er ikke de eneste oplevelser, som stranden kan give jer med hjem. Stranden indeholder nemlig et hav af aktiviteter, som I kan få adgang til gennem Club Fanø. Det er aktiviteter som Blokart, hvor I kan køre om kap kun ved hjælp af vinden, Skimboard, hvor I kan surfe i vandkanten, eller Kitesurf, hvor I flyver henover vandet, når vinden griber fast i dragen. Alle aktiviteter er for hele familien, og der er garanti for, at I har nok at tale om resten af ferien.

Se Fanø med nye øjne

Det kan godt være, at Fanø kun er 15,7 km lang, det kan godt være, at I selv kan kommer nemt rundt på øen og det kan godt være, at I kan Google jer til alt det, som I tror, at I gerne vil vide. Men I vil sjældent finde frem til det samme, som de lokale kun kender og elsker. I ved ikke hvor de gemte skatte er, eller hvordan I bedst får de største naturoplevelser. Derfor er der mulighed fot at deltage i en række guidede ture, hvor I kommer rundt og ser alt det, som vi synes, at I skal se. Her kan I også stille alle de spørgsmål, som I får I øjeblikket.

Byvandring i Nordby

Tag med på en guidet tur til Fanøs største by, Nordby, og oplev 125 års historie strømme ud gennem mursten og brosten. Nordby er den første by I møder, når I ankommer med færgen, og I oplever derfor med det samme, hvordan byen byder jer velkomne med åbne arme. Det samme gør Club Fanøs guide, Ragnhild Kallehauge, der tager jer med på en 2 timers tur rundt i byen. Læs mere her.

Byvandring i Sønderho

En guidet tur i Sønderho viser jer en af Danmarks smukkeste landsbyer. Sønderho er fyldt med charmerende og romantiske huse fra d. 18. og 19. århundrede, som alle gemmer på en lang række af historier fra Fanøs storhedstid på verdenshavene til nutidens Sønderho. Turen varer 1-1,5 time. Læs mere her.

Sælsafari

I behøver ikke at tage mod varmere himmelstrøg, hvis I vil på safari. På Fanø afholder Club Fanø nemlig sælsafari, hvor I kan komme helt tæt på de mange sæler i det fri. Ved lavvande tager guiden jer i hånden, og samlet går I de 1,7 km ud til sælerne, hvor I kan se dem slappe af og sole sig, hvis vejret er til det. Sælsafari er en af de mest populære aktiviteter på Fanø og varer ca. 2 timer. Læs mere om turen her.

Lej en sauna på stranden

Prøv Club Fanøs mobile sauna på stranden på Fanø. Det er både fysisk og psykisk afslapning. Fra saunaens store panoramavindue kan i nyde udsigten over stranden og havet og kombinere det med en dukkert i havet. Med en sauna tæt på vandet bliver selv det kolde gys med badning om vinteren til en behagelig oplevelse. Læs mere og book her

Lad kreativiteten folde sig ud

Fanø er ikke kun for aktiviteter med fart og spænding, men det er også fyldt med muligheder for, at I kan udtrykke jer med jeres kreativitet. Club Fanø har kreative aktiviteter både for voksne og for børn, og flere aktiviteterne kan både de mindste og de største få noget ud af. Spørgsmålet er bare, hvilke aktiviteter vil I prøve?

Dragebygning

Fanø er kendt over store dele af Europa for den årlige Dragefestival. Her mødes passionerede drageflyvere fra en lang række lande grundet de ekstremt gode forhold på vores ø. Det kan være betagende at se de mange store og flotte drager, men I kan faktisk lave dem selv. Tag børnene med i Club Fanøs drageværksted og lad dem dekorere og bygge deres egne drager. Så snart de er færdige, kan de sætte dem op på himlen, og deres smil blive lige så brede som strandene på Fanø. Læs mere om det her.

Mal dit eget porcelæn

Er vejret ikke til, at I kan komme ud og flyve med drage, så er der heldigvis og andre muligheder. I kan eksempelvis male jeres ege porcelæn, så I får noget, som ingen andre har. Det er en aktivitet, hvor hele familien kan være med, og hvor alle får deres personlige porcelæn med hjem som minde. Læs mere her.

Kreativt værksted

I det kreative værksted har I mulighed for at lave spændende ting ud af naturens materialer. Muslingeskaller, konkylier, grankogler, træstykker. Kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan lave. Læs mere her

 

Brænd noget krudt af

Lær mavedans

Alle kan lære at danse mavedans. Der kræves ingen forudsætninger – på nær lysten til at begynde. Kom og prøv ”mavedans” – det er godt for både krop og sjæl. Blid form for motion. Og det drejer sig først og fremmest om at have det sjovt.

Spil bubble-ball

Spil bubble ball og få et par timer med sport, grin og samvær. Det er er et spil for både børn og voksne, som kan spille sammen. Når du får plastikbolden på, er du beskyttet og kan kaste dig ud i kampen. Se gerne foto herunder. Læs mere her

Sommerhuse på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}