Sommerhus med lukket terrasse

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

 

Book et sommerhus med indhegnet terrasse, så du roligt kan lade både børn og hunde bevæge sig rundt uden for huset, og du for alvor kan slappe af og nyde din ferie.

Spekulerer du også ofte på, hvordan forholdene for din hund egentlig er i et lejet sommerhus, og om du mon kan lade dørene stå åbne uden at frygte, at din hund går på opdagelse i nabolaget? 

Du behøver ikke at spekulere længere. Vi har nemlig samlet en række af vores sommerhuse på denne side, som alle har indhegnet terrasse, så du nemt og trygt kan tage familiens firbenede ven med i sommerhus. Det kan også være, at du skal på ferie med en flok legeglade børn, hvilket gør det super dejligt at have en indhegnet terrasse. Læs med her og lad dig inspirere.

Sommerhuse med lukket terrasse
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Lej et sommerhus med lukket terrasse

Vores sommerhuse på Fanø kommer i alle former og faconer. Nogle er særligt børnevenlige, andre har hunde tilladt, og sådan kunne vi blive ved. På denne side stiller vi skarpt på vores sommerhuse med indhegnet terrasse, så du kan få et overblik over, hvilke lækre feriehuse der tilbyder en ekstra sikkerhed, når det kommer til at holde børn og hunde inden for rækkevidde.

Hold sommerferie med din hund

Tag familiens bedste ven med på jeres næste sommerhusferie på Fanø. Vi har nemlig en lang række sommerhuse til leje, der alle har husdyr tilladt, og flere har endda en lukket terrasse.

Det giver en masse frihed på ferien, at kunne lade døren stå åben ud til en lukket terrasse, så jeres hund kan tøffe rundt uden at være hindret af en snor. Det er et hundeliv, som vi kan forstå. Læs mere om ferie med hund på Fanø lige her.

Børnevenlige huse med indhegnet terrasse

Fanø er en fantastisk dansk ø for familier med børn i alle aldre. Her får I nemlig store sandstrande, fantastiske naturoplevelser, kulturelle attraktioner og ikke mindst idylliske landsbyer og ægte dansk hygge. En ferie på Fanø tager sig bedst ud fra et skønt feriehus, hvor I har mulighed for at have en rolig base, som udgangspunkt for alle ugens aktiviteter.

Når der er børn i familien, og især de yngste af slagsen, kan det være lidt af en opgave at sikre, at de ikke udforsker det spændende Fanø på egen hånd. Derfor kan du med fordel leje et sommerhus med lukket terrasse. Det giver dig lidt ekstra råderum til at slappe af og nyde din ferie i sommerhus på Fanø.