Aktiviteter for børn og voksne

Skønne aktiviteter - uanset vejret!

Ønsker du at holde formen ved lige, mens du nyder det søde ferieliv, eller er du typen, der skal ud at bruge kroppen og se omgivelserne - så tag på en aktiv ferie med vennerne eller familien! Fanø er det helt rigtige sted til en aktiv ferie, for her kan vi byde på en masse aktiviteter, hvor du får rørt dig i den smukke natur.

På Fanø kan I leje cykler og trille øen tynd, klatre i de flotte klitter eller hoppe i jeres vandrestøvler og gå øen tynd. I kan besøge skovlegepladsen, tage på ridetur, surfe, sejle i kajak, besøge legelandet eller udfordre hinanden i golf. Her er der både noget for den glade naturnyder og de helt små gæster, som har brug for at brænde energi af ved sjove aktiviteter eller udflugter.

Lad dig inspirere af de mange muligheder til en aktiv ferie på Danmarks dejligste ø: Fanø!

Inspiration til din ferie

Hvis du er på ferie med hele familien og har børn med, så er det oplagt at tage dem med til nogle af Fanøs aktive og spændende aktiviteter. Såvel børn som voksne vil helt sikkert nyde en udflugt til skovlegepladsen, hvor der er masser af underholdning og udfordringer, og hvor I samtidig kan få kvalitetstid med familien. Legepladsen byder desuden på et picnicområde, så I kan med fordel medbringe en madpakke hjemmefra og nyde den midt i den skønne natur. 

Club Fanø byder desuden på dragebygning, lysstøberi og et kreativt værksted, hvor børnene kan være kreative og få et dejligt minde med hjem fra Fanøferien. Den hjemmelavede drage kan også medbringes til Fanøs internationale dragefestival, som finder sted d. 20.-23. juni 2019.

Det er også muligt at opleve Fanøs smukke sandstrande på hesteryg, for Fanø Rundridning tilbyder nemlig ridning for både nybegyndere og øvede, samt trækture. Således får du og børnene oplevet øens rolige stemning, flotte klitområder og varierede landskab på en helt ny måde.

Læs mere om ferie på Fanø med børn her.

 

Aktiviter på regnvejrsdage

Dragebygning

Lysstøberi

Kreativt værksted

 

Arrangører

Club Fanø

Aktiv på vandet

Det er oplagt at prøve Fanøs mange vandsporttilbud

Fanø er et oplagt feriemål for en aktiv ferie med vandsport! Vesterhavets friske vind og livlige bølger giver dig de ideelle betingelser for at dyrke sejlsport eller aktiviteter på vandet.

Hos SUP Fanø er det muligt at prøve kræfter med sporten Stand Up Paddle, hvor du både kan leje udstyr og deltage i kurser. Er du mere til windsurfing, så er der rig mulighed for dette på Fanø, hvor havet er meget tilgængeligt og kendt for sine gode forhold. Her kan du endda køre dit udstyr helt ned til vandet og dermed slippe for at slæbe det over større afstande. Grundet tidevandet ændrer bølgerne jævnligt karakter, hvilket hele tiden giver dig nye spændende udfordringer.

Hvis du er på sommerhusferie i et lækkert sommerhus på Fanø, så kan du være heldig at se sjældne fugleracer eller sæler fra din stue. Gå på opdagelse i dyrelivet ved Vadehavet og tag nogle dejlige ferieminder med hjem. Hvis du gerne vil endnu tættere på sælerne, så kan du overveje at leje en havkajak ved Esbjerg eller tage med på sælsafari og udforske havets beboere helt tæt på.

Find et skønt sommerhus til din næste ferie