Fanø Vesterland

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Fanø Vesterland 6. - 7. september 2024

Kom til Fanø og mærk kærligheden til musik, mad og mennesker, når øen forvandler sig til et sandt festivalparadis under den årlige tilbagevendende festival, Fanø Vesterland.

Musikken på Fanø Vesterland stræber efter at ramme det brede publikum med mange forskellige genrer. Der er plads til både nye og etablerede kunstnere, så publikum kan få musikoplevelser, de ikke havde regnet med.

Fanø Vesterland program

Programmet opbygges i løbet af 2024 - du kan følge med i programopbygningen på Fanø Vesterlands Facebookside.

Gå til Facebook

Overnatning under festivalen 

Når der er musik på Fanø, sommervarme og ikke mindst festivalstemning, kan det være svært at slippe øen igen. Det er der heldigvis heller ikke nogen, der siger, at I skal. Det er nemlig oplagt at kombinere en weekend i festivalens tegn med en uge i et af Fanøs mange sommerhuse. Lej nogle cykler eller tag jeres egne med så der ikke er nogle begrænsninger for, hvor på øen I lejer et sommerhus.

Sommerhuse på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Festival på Fanø

Fanø Vesterland er en helhedsoplevelse, hvor musik, mad og mennesker går op i en højere enhed. Med en vision om at være et rart sted at være for gæster, frivillige og ikke mindst også kunstnere har holdet bag Fanø Vesterland fanget Fanøs ånd og bragt den med ind i deres arbejde med Fanøs årlige festival. Kærligheden til øen kan mærkes i alle dele af festivalen og er tilmed en af Fanø Vesterlands fire værdier.

Festivalens mad og drikke bærer præg af et fokus på det lokale, økologi og bæredygtighed. Derfor er mange af madboderne og drikkevarerne på Fanø Vesterland fra lokale producenter og leverandører.

Find vej til festivalen

Hvis du har lejet et sommerhus til Fanø Vesterland, skal du et smut til Nordby ved Kikkebjergplantagen for at finde festivalpladsen. Kommer du med færgen fra Esbjerg, er det kun en lille gåtur på ca. 10 min. fra havnen – Så kunne det næsten ikke være nemmere.

Fanø Vesterland adresse: Stadionvej 17, 6720 Fanø