Pinseferie på Fanø

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Tag til Fanø på pinseferie

Har du endnu ikke besøgt Fanø i pinsen, så er det ved at være på tide, for her er skønt. Tiden lige inden højsæsonen og sommerens spæde begyndelse giver en helt særlig stemning på Fanø. Der er mange gode grunde til at tage en weekend eller en ferie på vadehavsøen. Allerede siden slutningen af 1800-tallet blev Fanø populær, da frisk luft og havbade, som noget nyt blev forbundet med sundhed og velvære, og derfor byggede man i 1891 Danmarks første kursted ved Fanø Bad. Den 15 km lange sandstrand er stadig et stort trækplaster på Fanø, men øen byder også på mange andre typer oplevelser, som I kan læse mere om her på siden.  Vi hos Danibo glæder os til at give jer en mindeværdig pinseferie - og hvem ved, måske det bliver en ny pinsetradition?

Pinsetraditioner

Mange familier har igennem tiden lavet deres egne traditioner i pinseferien, nøjagtig som vi kender det fra påsken. Det kan være alt fra en traditionsbunden pinsemiddag hjemme ved bedstemor til en årlig pinsetur med hele familien, eller måske du udnytter 2. pinsedag til at gøre haven klar til sommeren. Vil du også skabe din egen pinsetradition? Book et sommerhus på Fanø i pinsen, inviter dem du holder af og start jeres egen pinsetradition. Det er en gang blevet sagt, at har du gjort noget to gange, så er det en tradition – det er derfor aldrig for sent.

MINIFERIE  l   2-PERSONERS-RABAT  l  LAST MINUTE TILBUD  l  SOMMERHUSE HVOR HUND ER TILLADT

 

Sommerhuse i pinseferien på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Sommerhuse med havudsigt

Havet og kysten har en særlig form for tiltrækning, og det er derfor helt særligt at kunne opleve havet og dets rytme fra første parket i sommerhus på Fanø. En sommerhusferie ved havet giver en særlig følelse af frihed og ro! Netop dét er, hvad de fleste har brug for og søger, når sommerhusferien vælges som ferieform. Sommerhuset er dit hjem væk fra hjemmet. Få den tiltrængte ro på Fanø - oplev den skønne natur og øens charmerende seværdigheder - og kom afslappet og fornyet hjem igen efter ferien.

SE ALLE SOMMERHUSE MED HAVUDSIGT

Spis godt i pinsen

Med Sønderho Kro, Fanø Krogaard og Kellers Badehotel i spidsen, er der opstået en tradition for gode spisesteder på Fanø. Her er kærlighed til den gode kvalitet og brugen af gode råvarer i højsædet.

Er du ikke til gourmétmad, kan mindre også gøre det. Burger med kød fra Fanø eller den særlige egnsret bakskuld er også populære serveringer på øen.

En af fordelene ved en sommerhusferie er, at I selv kan handle de gode råvarer og kokkere et lækkert måltid i sommerhusets køkken. Nyd det hjemmelavede måltid mad, og måske et køligt glas vin, i solen på sommerhusets terrasse. Velbekomme!

LÆS OM SPISESTEDER PÅ FANØ

Aktiviteter i pinsen

På Fanø keder du dig aldrig, og hvis du gør, må det være bevidst – hvilket dog bestemt også er sundt! Fanø er nemlig en ø fyldt med aktiviteter for alle aldersgrupper, og det gælder også i pinsen, hvor du for alvor vil kunne opleve øen gøre sig klar til endnu en dejlig sommer. Brug noget af pinsen på at cykle Fanø rundt og oplev stemningen i de forskellige områder på øen.

De meget friske kan udnytte, at Fanø har en af Danmarks bedste sandstrande, og hoppe i det stadig relativt kølige hav (nogen vil nok påstå, at der burde stå ”kolde” hav). Men hvis du nu har lejet et sommerhus i pinseferien med sauna og spa, så er det jo bare med at springe ud i Vesterhavet og mærke det kølige sus, for lige om hjørnet venter den varme spa. Og hvis du er meget heldig måske også en varm kop kaffe eller te – så er der dømt ferie.

Kunst og kultur

Fanø er på mange måder både et frilandsmuseum og en levende, moderne ø med handel, gastronomi og et kunst- og kulturliv, som tiltrækker både de lokale og de mange tusinde turister, der hvert år lægger vej forbi øen.

I mange hundrede år har Fanø tiltrukket kunstnere og kunsthåndværkere fra Danmark og udlandet. De føler sig inspireret af havet, naturen og menneskene.

Læs mere om kunst, design og kunsthåndværk

Besøg Fanø Kunstmuseum

Tag med på en tidsrejse gennem Fanøs fortid. Oplev de gamle Fanøhuse, folkedragter og bliv klogere på Fanøs sejlskibshistorie.

Besøg Fanøs Skibsfarts- og Dragtsamling

Besøg Fanø Museum

Besøg Hannes Hus

LÆS OM FLERE ATTRAKTIONER

Oplev Fanø fra cykelsadlen

Der er mange måder at opleve Fanø på, men en af de helt oplagte er at springe i sadlen og cykle øen helt ind under huden. Fanø er en flad ø, hvilket kun gør dit næste cykeleventyr endnu mere overskueligt. Der er ingen bakker, og det er let og hurtigt at komme fra a til b.

På Fanø kan I være aktive sammen og samtidig opleve karakteristiske og meget forskellige landskaber, når I tager på tur på cyklen. Læs om cykelruterne på Fanø her. I kan leje cykler på Fanø og det er endda gratis at tage cyklen med på Fanøfærgen.

LÆS MERE OM CYKELFERIE PÅ FANØ

Pinseferie i Danmark

Hold din pinseferie i Danmark og nyd, at den danske natur atter springer ud og gør sig klar til endnu en sommer i fuldt flor. Hos Danibo har vi en lang række overnatningsmuligheder at vælge imellem, når du skal booke årets pinseferie. Her giver vi dig et lille overblik:

Ferielejligheder i pinsen

Lejer du en ferielejlighed i Fanø Bad til pinseferien, har du uden tvivl vundet børnenes (og de barnlige sjæles) hjerter. Her er der nemlig rigeligt med aktiviteter til en skøn ferieuge i sommerhus. I Fanø Bad ligger Feriecenter Vesterhavet, der både har udendørs- og indendørs pool, så alle vandhunde kan få slukket deres tørst efter vand-pjaskeri selvom pinsevejret måske ikke arter sig. Med andre ord er vores ferielejligheder i Fanø Bad perfekte til en pinseferie med børn. Lejlighederne ligger både tæt på strand og by, så de voksne også kan bruge lidt tid på at snuse rundt i de mange butikker.

Lej et sommerhus i pinsen

Vores sommerhuse kommer i alle størrelser og former. Lej for eksempel et stort feriehus, der har plads til, at du kan samle hele familien til pinsemiddag. Skal der en børneflok med på pinseferie, så er det med at sikre en høj underholdningsværdi, hvilket et sommerhus med pool med garanti vil sikre. Bonussen ved at leje et sommerhus med pool i pinsen er naturligvis, at man kan brænde lidt energi af både før og efter den lækre pinsefrokost.

Pinsen ligger som bekendt i slutningen af maj eller starten af juni, så vejret vil ofte være godt, og det giver lyst til at lukke den friske forårsluft ind i sommerhuset. Men har du børn og eventuelt også hunde med på pinseferie, er det ikke altid den bedste kombination med åbne døre. Derfor har vi samlet inspiration til vores sommerhuse med lukkede terrasser, så du hurtigt kan finde et ledigt sommerhus i pinsen, hvor døre kan stå åbne og hunde stadig kan være lukket inde på grunden.

BRÆNDEOVN  l  POOL  l   SPA  l  SAUNA  l  AKTIVITETSRUM  l  +8 PERSONER  l  HAVUDSIGT  l  FERIELEJLIGHEDER VED STRANDEN 

 

Sommerhuse i pinseferien på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Miniferie og kortere ophold

Foråret er heldigvis fyldt med helligdage, som netop kan udnyttes til en pause fra hverdagens høje tempo. En ferie på Fanø behøver ikke at være lang for at være god! Udnyt pinsens helligdage og tag på en skøn miniferie på Fanø. Som udgangspunkt lejes vores sommerhuse og ferielejligheder kun ud på ugebasis, men ring eller skriv til os, så hjælper vi jer med at finde et skønt miniferieophold i pinsen.

Læs mere her

Last Minute tilbud

Hvem elsker ikke et godt tilbud? Vi har ofte sommerhuse eller ferielejligheder med Last Minute tilbud, så tag gerne et kig på det aktuelle udvalg, og se om ikke der skulle være et dejligt sommerhus i pinsen med Last Minute tilbud til jer.

Se alle Last Minute tilbud

En ferie på Fanø er skøn hele året!

Har I først lagt vejen forbi Fanø én gang, så kan I med garanti ikke vente med at pakke kufferten til den næste. Fanø byder nemlig på mange forskelligartede oplevelser - ikke mindst naturmæssigt som lægger op til mange nye ferieminder. Årets første ferie er som oftest vinterferien med kulde, sne og indendørshygge. Udover pinsen, så er Kristi himmelfartsferien og påsken klare favoritter i foråret. Efter sommeren og højsæsonen kommer efterårsferien, som også byder på mange dejlige Fanø-oplevelser. Det er også med efterårets storme og køligere vejr, at ravjagt-sæsonen starter. Er I på udkig efter en særlig magisk tur til Fanø, så bør I kigge i retning af juleferien eller nytårsferien. Vi ses på Fanø!