Fanø Bad

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Fanø Bad

Fanø Bad er et skønt ferieområde med alt, hvad der er brug for på ferien. Ferieområdet daterer helt tilbage til 1879, hvor det hurtigt blev et område, hvor hotelejere yndede at bygge deres hoteller. De gamle badehoteller er for længst væk, men området emmer stadig af en helt særlig feriestemning, der dengang for mange år siden gjorde den til noget helt specielt.

Det er ved Fanø Bad, man finder Danmarks ældste golfbane og eneste 18 hullers links bane. Udover golf er der mange flere aktivitetsmuligheder i Fanø Bad: Tennisbaner, minigolf, squash hal, fitness studie m.m.

Stranden - fra Fanø Bad mod nord til Sønderho i syd - er attraktiv for alle, ligegyldigt om man er til aktiv ferie eller til ren afslapning. Her er plads til windsurfere, drageflyvere, boldspillere, ryttere, cyklister, badegæster, ravsamlere, sandslottebyggere og mange flere. Ens for dem alle er, at de med garanti glemmer alt om stress og jag, når de trækker vejret dybt og mærker den friske luft fylde dem med energi.

Se vores mange feriehuse og lejligheder ved Fanø Bad og book lige præcis den ferie du drømmer om, enten sammen med familien eller bare en person du synes fortjener lidt ekstra forkælelse i ferien.

Sommerhuse i Fanø Bad
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Ferie på Fanø

Der er ingen tvivl om, at øens dejlige sandstrand har en enorm tiltrækningskraft og er en af hovedårsagerne til, at vi på Fanø kan hilse mange tusinde feriegæster velkommen hver sæson. Fanøs brede strande skabes af Vesterhavet, som hele tiden tilfører kysten store mængder sand og skaber de kystparallelle sandrevler.

Ikke ulig mennesker har også havet sine luner. Ligeså blidt og beroligende havet kan være på en smuk solskinsdag, ligeså larmende og oprørt kan det optræde på en stormfuld efterårsdag. Uanset humør giver den friske luft ro og velvære.

Der er dog meget andet at se på Fanø, og året rundt er der de mest fantastiske oplevelser på hele øen. Selv når sneen svøber øen i et hvidt tæppe, er det helt fantastisk at opholde sig på øen, og i byerne kan I snildt finde indendørs attraktioner og aktiviteter, der kan holde alle beskæftiget. Se nogle af de mange oplevelser lige her

 

Oplevelser på Fanø

Fanø er flot natur og skønne omgivelser, men det er også et slaraffenland af gode og sjove oplevelser for hele familien. Der er aktiviteter både inde og ude, så uanset vejr og vind er der spændende ting at udforske og opleve på Fanø. Læs om nogle af oplevelserne herunder eller se meget mere lige her!

Dragebygning 

Rindby kan de mindste i familien deltage i den hyggelige aktivitet: dragebygning. Aktiviteten er især oplagt på Fanø, hvor drageflyvning støt er vokset i løbet af årene. Der er sågar en dragefestival, som I kan deltage i med jeres hjemmelavede drager. Der er plads til børn i alderen 6-14 år, og der er fokus på at opbygge en enkel drage og derefter dekorere den så flot som overhovedet muligt. Dragernes enkle opbygning gør dem nemme at flyve for selv de mindste børn, og får I først dragerne i luften, så er i garanteret mange timer sjov på stranden. Læs meget mere om dragebygning lige her.

Sælsafari 

Der er nærmest intet bedre sted for sæler i Danmark end på sandbankerne ud for Galgerevet. Galgerevet er en del af Nationalpark Vadehavet, og ligger ca 1,7 kilometer ud fra Sønderho Strand. I har mulighed for at tage med på tur for at se de nuttede dyr i deres naturlige omgivelser og samtidig lære en masse om strandens øvrige dyre- og planteliv. Sælsafarien bliver altid udført på gåben, og da der ikke er langt, kan alle i familien deltage - husk dog gummistøvler og varmt tøj, da det som regel blæser ved Vadehavet. 

Club Fanø 

Club Fanø tilbyder de fedeste arrangementer året rundt på Fanø. Gå ind på deres hjemmeside og bliv inspireret til, hvad du/I kan opleve på jeres ferie til Fanø. Herinde er det også muligt at booke ture og tider til de forskellige aktiviteter. God fornøjelse!