Miniferie i sommerhus i Danmark

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Lidt men godt

Ferietid og Fanø går perfekt sammen, som sol på en sommerdag, og nogle gange behøver ferien ikke være lang for at være god.
Ønsker du ferie på Fanø med varighed kortere end en uge i et af vores sommerhuse eller ferielejligheder, kan dette mange gange også lade sig gøre ved kortfristet booking 1-2 uger før ønsket ankomst. Der er størst sandsynlighed for at kunne booke en miniferie i vores lavsæson. SE SÆSONKALENDER

Når du vil bestille en miniferie, skal du dog være opmærksom på, at du ikke kan gøre det gennem vores hjemmeside. Ved booking af miniferie skal du derfor kontakte os på tlf: 75 16 36 99 - så klarer vi det i fællesskab, nemt og hurtigt.

Læs mere om vores miniferie muligheder herunder

Overnatning på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

3 gode oplevelser til en miniferie på Fanø

Fanø gemmer på en lang række fantastiske oplevelser, som du ikke skal lede længe for at finde. Fanø er en ø, hvor kulturlivet er højt skattet, og det vil derfor være oplagte mål for en miniferie på øen, at I besøger nogle disse oplevelser. Vi har udvalgt tre af vores favoritter, som I kan lægge vejen forbi. I finder alle Fanøs attraktioner her.

Realen

Realen er Fanøs store bankende kulturhjerter. Her kan I med sikkerhed finde et arrangement for jer, lige meget om I er til musik, stand-up comedy, udstillinger eller foredrag. Realen er stort set kun drevet af frivillige hænder, der brænder for det kulturelle liv på Fanø, og for at give jer en aften I ikke vil glemme. Så snart I ved, hvornår I vil på miniferie på Fanø, så skynd jer at booke et arrangement for jer. Kalenderen flyder over med muligheder.

Fanø Kunstmuseum

Tag med på en rejse i Fanøs historie gennem kunsten. På Fanø Kunstmuseum finder du kunst fra 1800-tallet og frem til i dag, der alt sammen har en relation til Fanø og Vadehavet. Et besøg på Fanø Kunstmuserum er derfor lige så for de kunstinteresserede, som det er for de historieinteresserede. I finder Fanø Kunstmuseum i Sønderho, og det er absolut et besøg værd. Læs mere om Fanø Kunstmuseum her.

Hannes Hus - museum

Fanø har en stolt historie inden for handelssøfart. En historie I kan besøge, hvis I lægger vejen forbi Hannes Hus i Sønderho. Hannes Hus er et museum, der fremviser et typisk sømandshjem i slutningen af 1800-tallet, og hvordan sømandsenken Hanne har levet. Det er en chance for et indblik i hverdagen dengang. Du kan læse mere om Hannes hus her.

Miniferie med børn

Hvis du leder efter noget at lave med børnene, så er en miniferie på Fanø et oplagt valg. Ikke nok med at øen er fyldt med sjove oplevelser for store og små, så er en ø-ferie også i sig selv en spændende oplevelse for børn. I kan cykle hele øen rundt, I kan nyde de uendelige strande, I kan endda se sæler! Hvis poderne skal aktiveres mere end hvad naturen kan præstere, så er der også et væld af indendørs aktiviteter og attraktioner, I kan give jer i kast med. Læs meget mere om børnevenlig ferie på Fanø lige her.

Miniferie i sommerhus

Hvis du drømmer om at holde en miniferie i et sommerhus, så er det absolut en mulighed. Du kan finde alle slags sommerhuse i vores miniferiekategori. Sommerhuse med pool, børnevenlige sommerhuse, sommerhuse med spa og saunasommerhuse med havudsigt. Du kan finde billige sommerhuse til din næste miniferie, og du kan finde sommerhuse til mange personer - og sommerhuse til få. Det eneste du skal gøre, er at beslutte dig for, hvornår din næste miniferie skal finde sted, og ringe til os på tlf: 75 16 36 99, når du har fundet dit favorithus.

Miniferie i ferielejlighed

Fiskerhusene

Disse ferielejligheder er beliggende ca. 400 m fra stranden i Fanø Bad og ellers meget centralt lige ved supermarked, restaurant, tennisbane samt golfbane. Hver lejlighed er indrettet til 4-6 personer med en lille terrasse. Til fælles brug er bl.a. vaskerum samt legeplads.
Find mere om Fiskerhusene her.

Feriecenter Vesterhavet

Lejlighederne i Feriecenter Vesterhavet er beliggende i Fanø Bad kun 30 meter fra stranden. Lejlighederne er ca. 48m2, og de er udstyret enten med balkon m/havudsigt eller terrasse. Lejlighederne er indrettet til 2-4 personer og har en række fælles faciliteter som f.eks. indendørs swimmingpool, sauna og legeplads.
Find mere om Feriecenter Vesterhavet her.

Golfparken

Lejlighederne i Golfparken er ca. 70-89 m². De er indrettet til 4-8 personer. Golfparken er beliggende i området Fanø Bad tæt på stranden.
Find mere om Golfparken her.

Overnatning på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}