Om os

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

En erfaren samarbejdspartner

Danibo er en lokaltforankret, familievirksomhed på Fanø. Virksomheden blev grundlagt i 1979 og drives i dag af søstrene Hanne og Lene Thyssen, der begge er opvokset på Fanø og af samme grund har en stor kærlighed til øen.

Danibos væsentligste styrke er, at det er et lokalt bureau. Således har ledelsen og medarbejderne et indgående kendskab til Fanø samt de feriehuse og -lejligheder, som de forestår udlejningen af. Det er allerede det første skridt mod den bedste service over for både lejere og udlejere.

Danibos program omfatter i dag omkring 700 feriehuse og -lejligheder
Ganske vist opererer Danibo med nogle af markedets laveste provisioner, men at få overdraget udlejningen af så mange ferieboliger beror også på et godt tillidsforhold, som bureauet efter bedste evne vil leve op til.

Netop service er en yderst vigtig del af et rejseprodukt. For langt de fleste feriegæster er feriehuset rammen om selve ferien. Hos Danibo prioriteres den personlige rådgivning af feriegæsterne derfor højt, så de får lige den feriebolig, der bedst opfylder deres behov og ønsker.

I kraft af bureauets placering på Fanø er Danibo ligeledes altid at træffe og parat til at tackle de spørgsmål og situationer, der måtte opstå både før, under og efter ferien. For den trofaste kundekreds er dette særligt betryggende og en væsentlig del af samarbejdet.

Danibos historie

Claus Thyssen grundlagde i 1979 Danibo - Fanø Sommerhusudlejning med bare få feriehuse i programmet. Siden da er virksomheden vokset stødt og roligt. Det er i dag et velkonsolideret foretagende og Fanøs største feriehusudlejningsbureau.

I 2006 blev Danibo overdraget til døtrene Hanne og Lene Thyssen, som begge har arbejdet i virksomheden henholdsvis siden 1992 og 1996.

Claus Thyssen er en mand, der har prøvet lidt af hvert. Han afslutter i 1961 Landbrugsskolen, hvorefter han fortsætter som selvstændig landmand indtil 1968. Herefter tager han Handelseksamen fra 1969-1971, og bliver herefter ansat i Handelsbanken som bankbestyrer på Fanø, hvor han sammen med sin lille familie flytter til. I 1979 forlader han banken og starter Danibo – Fanø Sommerhusudlejning og ejendomshandel. I 1990 bliver Fanø Ejendomshandel solgt til Nykredit og Claus fortsætter driften og udviklingen af sommerhusudlejningen. I 2006 afstår han firmaet til døtrene Hanne og Lene, og han driver i dag sin egen ejendomsadministration.

På kontoret i Nordby sidder Danibo-teamet parat til at betjene dig:

Hanne & Lene Thyssen – indehavere
Henning Bæk – indlejningschef
Monica Haahr Berntsen - salgskonsulent
Svenja Andersen - salgskonsulent
Charlotte Schønemann Bach - salgskonsulent
Ditte Maigaard - salgskonsulent
Lene Jørgensen - salgskonsulent
Julie Koch - salgskonsulent

Vores servicemedarbejdere udfører hurtig og effektiv afhjælpning af eventuelle problemer:

Michael Brøchner-Lübker – servicemedarbejder
Herbert Rohde – servicemedarbejder
Jörg Pohl - servicemedarbejder, poolservice
Patrick Baumgart – poolservice, fotograf, servicemedarbejder

Herudover er der tilknyttet ca. 40 dygtige rengøringsmedarbejdere

 

Danibo - Fanø Sommerhusudlejning er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening

Feriehusudlejernes Brancheforening blev stiftet i 1977 med følgende formål:

  • at virke for en samlet, enig og stærk branche
  • at styrke den kollegiale forståelse og samarbejdet mellem branchens udøvere i ind- og udland
  • at varetage medlemmernes kommercielle og politiske interesser gennem medlemsmøder eller andre passende aktiviteter
  • at virke for en generel højnelse af branchens anseelse, bl.a. ved at tilvejebringe og opretholde såvel etisk som forretningsmæssigt forsvarlige forhold inden for branchen.

Læs mere om Feriehusudlejernes Brancheforening