Nytilkomne sommerhuse

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Nytilkomne sommerhuse på Fanø

Vi får løbende nye sommerhuse til vores katalog. Du kan derfor med fordel følge med her på siden, så du altid er opdateret på vores sortiment. Der er således altid nyheder i vores sortiment, og i takt med at vores udvalg forøges, gør dine muligheder for at få nye spændene ferier på Fanø det også. For måske er Fanø din yndlings ferieø, men det betyder ikke, at du vil besøge det samme sted, hver gang du besøger øen.

Du behøver ikke at have besøgt Fanø mange gange, før vi vil anbefale dig at holde øje her. Fordelen ved at vi konstant opdaterer vores sortiment er nemlig også, at vi konstant får nye sommerhuse ind, som kan tilbyde jer noget forskelligt. Jo flere sommerhuse vi har i vores sortiment, jo flere ønsker ved vores lejere kan vi opfylde. Og vi vil virkelig gerne opfylde dine.

Fanø i vækst

Fanø bliver stadig mere og mere populær som feriedestination ved danske såvel som tyske feriegæster. Vi er derfor stolte over, at vi konstant kan tilbyde nye huse, så vi kan leve op til den efterspørgsel, som vi oplever. Det betyder også, at hvis du ser et nyt hus, som du vil holde din næste ferie i, så anbefaler vi dig at slå til, før at andre gør det. Og hvem ved, måske I er de første udlejningsgæster, der får lov til at indtage den lille ferieperle i form af sommerhuset.

Nye sommerhuse på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

En god blanding af huse

Når vi hos Danibo kan præsentere nye sommerhuse for vores feriegæster, så sker det med en stor blanding af huse. Her kan I både finde nye huse i en moderne stil, eller I kan finde autentiske og charmerende sommerhuse af ældre dato. På den måde er vi sikre på, at vi rammer en bred vifte af interesser hos vores gæster, og ingen går skuffet fra et kig på vores udvalg. På samme måde tilføjer vi også konstant huse i alle størrelser. Vi får huse der kan rumme den helt store familie, men vi får også huse, der er idéelle til romantiske ferier for to.

Hvornår besøger man et nyt sommerhus?

Sommeren lokker mange gæster mod sandstrand, saltvand og sommerhuse. Men det er langt fra de eneste måneder, hvor det er smart at besøge et sommerhus på Fanø. Blandt vores nytilkomne sommerhuse har flere af dem nemlig rigtig gode muligheder for hygge og samvær i de kølige måneder. Der kan eksempelvis gå timer med pool, bordtennis og airhockey i aktivitetsrummene, eller I kan rykke sammen foran brændeovnen og blive varmet godt igennem.

Gode steder at besøge nytilkomne sommerhuse

Vi får hele tiden nye sommerhuse over hele Fanø. Et oplagt sted at besøge et af vores nytilkomne sommerhus er Nordby. Nordby er den største by på Fanø, og her bor der cirka 3.000 indbyggere fast. I Nordby kan I møde en lang række af spændene attraktioner, som blandt andet tæller Fannikerdagene, Fajance-hundene eller blot ture gennem de mange gamle hyggelige gader.

Et andet bud ligger mere sydligt på øen. Her finder i byen Sønderho, der også er en af de mest populære destinationer på øen. Sønderho rummer cirka 400 indbyggere, og må derfor siges at være en lidt anden størrelse end Nordby. Det må man dog ikke lade sig snyde af, for det betyder ikke, at byen ikke har noget at byde på! I 2011 blev den lille landsby nemlig kåret til landets smukkeste af sin slags. Byens varetegn er den gamle mølle og man må ikke snyde sig selv for at opleve Sønderho dagen.

Tag hunden med til Fanø

En hund er ingen hindring for en god ferie. Nærmere mere en forudsætning. Fanø byder nemlig på en natur, der i lige så høj grad henvender sig til gæster på fire ben som til gæster på to. Her kan et af vores nytilkomne sommerhuse agere den perfekte base for ferien, da flere af dem har muligheder for kæledyr. På Fanø finder I mange oplevelser for hunde, og eksempelvis hundeskoven skylder vi her at nævne.