Markedsføring af sommerhus

Effektiv markedsføring

Danibo sørger for, at dit hus bliver effektivt markedsført på vores brugervenlige hjemmeside. Vi annoncerer aktivt på Google og arbejder professionelt med sociale medier og nyhedsbreve, således
vi sikrer os, at dit hus bliver eksponeret bedst muligt.

Herudover annoncerer vi i dagblade og feriemagasiner i ind- og udland.

Vores egne fotografer sørger for professionel fotografering af dit sommerhus. Vi ved, at billeder sælger. Derfor gør vi meget ud af at ”style” husene, således de præsenterer sig bedst muligt. Dog har vi altid for øje, at billederne skal afspejle virkeligheden (what you see, is what you get).

Har huset fået skiftet farve, fået nye møbler, nyt køkken eller lignende? Så skal vi have taget nye billeder.

Webside

Vor omfattende webside tjener først og fremmest som en interessant præsentation af Danibo og vore aktiviteter. Vi betragter websiden som en udvidelse af vor service, og det er vort mål at imødekomme de mange forskellige spørgsmål, som både udlejere og feriegæster måtte have. Samtidig har vi tilstræbt, at websiden på en indbydende måde skal præsentere Fanø. Vi ønsker, at den må virke som en appetitvækker med særligt hensyn til dem, der endnu ikke kender øen.

Nordsee-Holidays

Nordsee-Holidays er en strategisk alliance mellem Danibo og 6 andre privatejede feriehusudlejningsbureauer i henholdsvis Henne Strand, Ulfborg, Harboøre, Hvide Sande og Vejers Strand. Læs mere på www.feriering.dk
Som selvstændige feriehusudlejere ved den jyske vestkyst har vi flere ting til fælles og kan i visse situationer tjene som hinandens sparringspartnere. Men ud over erfaringsudvekslingen, samarbejder vi også i markedsføringsøjemed.

Annoncering

Annoncering i dagblade og feriemagasiner i ind- og udland er noget vi gør selvstændigt.