Færgeplan

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Fanøfærgen

Hvis du gerne vil til Fanø, kan du dog ikke komme udenom at skulle et smut med en af de hyggelige færger, der sejler i pendulfart mellem Nordby og Esbjerg. Hvis du planlægger at rejse med bus eller tog, kan vi anbefale dig Rejseplanen.dk. Her kan du angive hvorfra du vil rejse samt din destination, og du vil straks få en oversigt over de mulige rejsetidspunkter og ruter.

Sejl med Fanøfærgen til Fanø fra Esbjerg. Overfarten varer ca. 12 minutter. Færgerne sejler ca. hvert 20. minut.

Bestil og betal via færgeriets webside www.fanølinjen.dk eller ved færgen ved din ankomst. Priserne varierer efter sæson og biltype. Hvis du vælger at bruge dine ben i stedet for de fire hjul, så koster overgangen væsenligt mindre. Det er gratis at tage cyklen med. Så overvej gerne en cykelferie på Fanø næste gang.

Bemærk!

Man kan ikke bestille plads til en bestemt færgeoverfart på Fanøfærgen. Færgeriet har også andre færger og deres billetbestilling online er ikke tilpasset Fanøfærgen. Det er bare at møde op til færgen og tage med den næste, ledige færge. Om sommeren og ved højtider er det en god idé at komme i god tid.

Man kan kun købe en returbillet til Fanø. Færgeriet har også andre færger og derfor er betalingssystemet på færgeriets webside opsat til køb af enkelt eller retur billet. Prisen er den samme, da kun en returbillet kan købes. Det betyder, at din retur-overfart fra Fanø, har du allerede betalt for, når du køber billet ved færgen i Esbjerg eller fra færgens webside.

I højsæsonen er det ikke længere muligt at købe et dagskort til en særlig gunstig pris.

Kæledyr kan medbringes.

Køb billet

Køb billetten før ankomst eller køb den ved ankomst: (man køber automatisk en returbillet)

Før ankomst kan billetten købes på færgens webside - der kan spares lidt ved køb af billet online.

Ved ankomst kan billetten købes i billetautomat. Gående og cyklister (+ knallert og mototcykel) køber billet i automat ved det sorte billethus. Kørende køber billet i bilbåsene med billetautomat. Billetten henviser til hvilket bilspor, man skal køre i, for at komme ombord på færgen.

Se priser og køb billetten her

Færgeafgange

I højsæsonen sejler færgen hver 20. minut. Og ellers 2 gange i timen. Selve sejladsen varer omkring 12 minutter.

Se sejlplan

Driftstatus

Der skal virkelig meget til for at færgen ikke sejler. Færgens driftstatus kan du se lige her

Hent app og se fartplan

Den seneste opdatering af MOLSLINJENS app betyder, at du kan se fartplanen for Fanølinjen i appen. Du kan både hente appen til iOS og Android.

Undgå parkeringsbøder ved Fanøfærgen i Esbjerg

Har du brug for at parkere ved færgen i Esbjerg, så læs gerne mere om de nye parkeringsbestemmelser

Er du dårligt gående eller handicappet?

Har du brug for hjælp i den forbindelse, så kontakt FANØLINJEN på 70 25 10 25

Om Fanøfærgen

Der har været en færgebevilling mellem Fanø og Esbjerg siden 1699, og siden da har færger, terminal og overfart skiftet hænder et utal af gange. Hvis du er nysgerrig på historien om Fanøfærgen, så kan du dykke lidt ned i den lige her.

Sommerhuse på Fanø

Hvis du stadig ikke har fundet et sommerhus at bruge din Fanøferie i, så kan du prøve at tage et kig på vores Last Minute-huse og se, om du kan finde et sommerhus til en ekstra skarp pris!