2 personers rabat

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Lej et sommerhus til 2 personer

Book et sommerhus på Fanø i en uge og få rabat, hvis I er to personer, der vil på sommerhusferie sammen.

Der er ikke noget så hyggeligt som at tager på ferie med sin partner, veninde eller hvem det måtte være – bare jer to. Det giver mere tid til at lytte og være i hinandens selskab på en anden måde, end man er i hverdagen.

Derfor giver vi en rabat på vores sommerhuse, når I er to personer, der ønsker at komme på ferie sammen. Faktisk giver vi hele 10% rabat på en uges leje af et sommerhus, så der er bare med at tage din mand, kone eller ven under armen. Turen går til Fanø.


Hvornår kan man få denne rabat?

2024

Der er mulighed for at opnå rabat på mange af vores ferieboliger i sæson E, E+ og F. Disse SPAR-tilbud kan ikke kombineres, og en allerede indgået booking kan ikke ændres til fordel for et SPAR-tilbud.

SE SÆSONKALENDER HER

Sommerhuse på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Aktiviteter for 2 personer på Fanø

Frygt ej at en ferie for 2 på Fanø bliver kedelig eller langtrukken. Fanø rummer nemlig et væld af aktiviteter og seværdigheder for ikke at forglemme de mange hyggelige spisesteder.

En uges ferie i sommerhus kunne f.eks. bruges på at opleve den vilde natur, hvilket øens mange vandreruter giver rig mulighed for. Følg Fuglekøjeturen og nyd den smukke udsigt fra Annesdalbjerg eller følg Klitturen og oplev fugleliv på tæt hold. Har I jeres hund med på ferien kan I sagtens tage den med på vandreturene, men I kan også besøge den store hundeskov i Fanø Plantage. Danibo har et stort udvalg af sommerhuse til to personer, hvor hund også er tilladt.

Er I et adrenalinsøgende par så sæt kursen mod stranden ved Fanø Plantage. Her kan I både Kite- og Windsurfe samt prøve kræfter med strandsejlads. Strandsejlads forgår i Kite-buggies eller Blokarts, som er 3-hjulede køretøjer, der drives af vinden. Hvis I ikke har prøvet det før, så er det nu I skal slå til – der er garanti for grin, og der er uden tvivl lagt op til, at I kan køre om kap. Hvem kommer først i mål?

Når benene er trætte efter at vandre Fanø rundt eller efter at bolte sig i havet, er det godt, at øen også er rig på gastronomiske oplevelser. Tag et smut forbi Fanø Bryghus og nyd en kold fadøl, handl til aftensmaden ved den lokale slagter eller besøg en af de mange lækre restauranter.

Sommerhusferie for 2

Fandt du inspiration til nogle aktiviteter i afsnittet ovenfor? Der er i hvert fald nok at vælge imellem og rigtig mange mennesker vælger at tage på opdagelse på Fanø med cykel som transportmiddel. Det giver en stor fleksibilitet, og I har endnu bedre mulighed for at stoppe op, når I støder på noget nyt og spændende. I kan medbringe jeres egne cykler eller leje dem og blot opbevare dem i jeres sommerhus, så I har dem under hele jeres ferie på Fanø.

Book jeres sommerhus med to personers rabat og se frem til en ferie fyldt med oplevelser og skab jeres egne minder.