Book dit sommerhus på Fanø i 2024

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Har du et favorithus, som du gerne vil sikre dig i 2024? Book det allerede nu!

Hvis du har et hus, du ynder at booke år efter år, eller blot vil kunne boltre dig i et hav af lækre sommerhuse, så er det her, du kan gøre det. Det nye år er lige på trapperne, og derfor er det også ved at være tid til at få booket skønne ferier i det kommende ferieår. 

Du kan allerede nu booke dine sommerhusferier i 2024 og dermed sørge for, at du kommer til at se en masse til Fanø. Hermed får du noget skønt at se frem til, når hverdagen trykker dit feriehjerte lidt for hårdt. Uanset om du drømmer om ferie til vinter, påske, sommer eller måske at starte en ny tradition om jul i et sommerhus på Fanø, så kan du nu finde et sommerhus, der passer lige til dig. 

Hvis du venter for længe med at booke dit drømmehus, kan det nå at forsvinde til anden side, så giv dig endelig i kast med din sommerhusjagt. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Sommerhuse 2024
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Fanøs ferieånd

På Fanø går vi meget op i at efterlade stress og jag på fastlandet. Her handler det om at nyde ø-stemningen og lade den bundfælde sig. På Fanø kan du finde stilhed, ro og fred og få lov til at leve livet langsomt. Det handler om at finde dit eget tempo og at vælge nærvær fremfor tempo. Fanø er velsignet med en natur, der lige netop indbyder til at sænke skuldrene og nyde den mærkbare ro, som øen bringer sine besøgende. 

Du kan finde roen ved at gå lange ture langs havet og lade blikket vandre over de blå horisonter, eller du kan træde ind på Fanø og opleve øens idyl, dyreliv og natur.

Børnevenligt

Fanø er et paradis for børn. De kan boltre sig på den brede, hvide sandstrand, de kan løbe sig trætte på sjove indendørs- og udendørs legepladser, og de kan deltage i nogle af de forskellige arrangementer og events, der finder sted på Fanø året rundt. Vi har mange sommerhuse, der decideret taler til familier med børn i alle aldre, hvor der fx kan findes indhegnede terrasser eller aktivitetsrum. Et sommerhus med pool er også altid et hit blandt de mindste i familien, og her er I sågar garanteret badeferie, selvom vejret ikke er til stranden. Læs mere ferie med børn på Fanø her.

Hundevenlig ø

Hvis du gerne vil have din hund med dig, så er Fanø det rigtige sted at tage hen. Mange af vores sommerhuse er hundevenlige, og i lavsæsonen må din hund løbe frit på stranden, og vi har en stor hundeskov, hvor din hund kan boltre sig og være fri som en pelset og logrende fugl. At medbringe hunden på ferie til Fanø er også en oplagt mulighed for selv at komme ud i naturen og få gået, løbet eller cyklet nogle lange, gode ture og opleve den fantastiske natur og kultur helt tæt på. Læs mere om ferie med hund på Fanø her.