Reservér et sommerhus på Fanø til 2024

Sommerhuse 2024

Har du et favorithus, som du gerne vil sikre dig i 2024? Reservér det allerede nu!

Hvis du har et hus, du ynder at booke år efter år, eller blot vil kunne boltre dig i et hav af lækre sommerhuse, så er det her, du kan gøre det.

Du kan reservere dine sommerhusferier i 2024 og dermed sørge for, at du kommer til at se en masse til Fanø. Hermed får du noget skønt at se frem til, når hverdagen trykker dit feriehjerte lidt for hårdt.

Hvis du venter for længe med at reservere dit drømmehus, kan det nå at forsvinde til anden side, så giv dig endelig i kast med din sommerhusjagt. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Sådan reserverer du et sommerhus

- Lav en søgning i det ønskede tidsrum og reservér direkte online. Du modtager en kvittering pr. mail på din reservation.

- Priserne for næste år er endnu ikke fastlagt og derfor er prisen på huset endnu ikke angivet.

- Ønsker du en cirka-pris på huset i det ønskede tidsrum? Kontakt Danibo og vi hjælper dig med en pris.

- Det er uforpligtende at foretage en reservering. Først når lejebeviset tilsendes, vil betalingsoplysningerne være oplyst herpå.

- Hvert år forhandles udlejningsaftalerne på plads med vores husejere for det efterfølgende år. Når dette er på plads, udsendes lejebeviser for reserveringer foretaget i det efterfølgende år.

- Lejebeviset vil blive sendt til dig i sensommeren / efteråret 2023. Normalt senest i november.

- Priser og betaling fremgår af lejebeviset. Ved betaling af første rate, har man bekræftet bookingen og bookingen er fast.

BEMÆRK

- Den ønskede feriebolig skal stadig være at finde i Danibos program af huse.

- Ferieboligen skal fra ejers side være frigivet i den af lejeren ønskede periode.

- Evt. nye priser vil være gældende ligesom husbeskrivelser med eventuelle ændringer.

- Der må kun reserveres én feriebolig pr. familie.

SE SÆSONKALENDER HER

Aktiviteter året rundt

Fanø er ikke kun i live om sommeren. Året rundt kan du finde aktiviteter at give dig i kast med, og det er altid muligt at finde noget at lave, om du er 1 år eller 120. Læs mere om aktiviteter på Fanø her.

Ferielejligheder

Hvis du gerne vil holde din ferie overskuelig, lækker og let, så kan du med fordel overveje en af vores ferielejligheder. Vi tilbyder leje af ferielejligheder tre forskellige steder, der hver især kan noget specielt: Feriecenter Vesterhavet ligger 30 meter fra Vesterhavet og har indendørs og udendørs swimmingpool, Golfparken byder på en række moderne ferielejligheder og ligger i Fanø Bad med golfbanen som nabo. Fiskerhusene har en central placering og emmer af charme og afslapning. Se lejlighederne herunder!

Fanøs ferieånd

På Fanø går vi meget op i at efterlade stress og jag på fastlandet. Her handler det om at nyde ø-stemningen og lade den bundfælde sig. På Fanø kan du finde stilhed, ro og fred og få lov til at leve livet langsomt. Det handler om at finde dit eget tempo og at vælge nærvær fremfor tempo.

Du kan finde roen ved at gå lange ture langs havet og lade blikket vandre over de blå horisonter, eller du kan træde ind på Fanø og opleve øens idyl, dyreliv og natur.

Børnevenligt

Fanø er et paradis for børn. De kan boltre sig på den brede, hvide sandstrand, de kan løbe sig trætte på sjove indendørs- og udendørs legepladser, og de kan deltage i nogle af de forskellige arrangementer og events, der finder sted på Fanø året rundt. Læs mere ferie med børn på Fanø her.

     

Hundevenlig ø

Hvis du gerne vil have din hund med dig, så er Fanø det rigtige sted at tage hen. Mange af vores sommerhuse er hundevenlige, og i lavsæsonen må din hund løbe frit på stranden, og vi har en stor hundeskov, hvor din hund kan boltre sig og være fri som en pelset og logrende fugl. Læs mere om ferie med hund på Fanø her.