Danibo Golf Open / 7. juli 2024

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, når succesen fra sidste år gentages. Danibo Golf Open er golfturneringen på Fanø for 2-personers-hold, hvor du derfor har mulighed for at invitere en ven eller familiemedlem til en hyggelig golfdag med andre glade golfere. Turneringen foregår på Danmarks ældste golfbane på Fanø i fantastisk smuk natur.

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Den samlede præmiesum er kr. 75.000

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, når succesen fra sidste år gentages. Danibo Golf Open er golfturneringen på Fanø for 2-personers-hold, hvor du derfor har mulighed for at invitere en ven eller familiemedlem til en hyggelig golfdag med andre glade golfere. Turneringen foregår på Danmarks ældste golfbane på Fanø i fantastisk, smuk natur.

Læs mere om turneringen herunder:

Hvornår foregår det?

Turneringen foregår søndag i uge 27 / 7. juli 2024

Vi starter kl. 9

Turneringsform

Foursome

Der bliver spillet i 2 lige store rækker, hvor det fælles handicap (hcp) er afgørende for, hvilken række, man tilhører.

Hvem kan deltage?

Turneringen er for 2-personers-hold.

Der er ingen alderbegrænsning, dog skal man kunne gå eller køre (i golfbil) 18 huller på under 4,5 time.

Max individuel hcp: 45

Maximum antal hold: 40 / Minimum antal hold: 15 (turneringen gennemføres ved minimum 15 hold)

Hvad kan man vinde?

Præmier:

Der er holdpræmier til en samlet værdi af kr. ca. 75.000 (ved tilmelding af 40 hold)

Danibo er sponsor for præmierne.

Hvad koster det?

Matchfee pr. hold (2 personer) bliver i 2024 kr. 600 incl. greenfee og frokost på turneringsdagen.

Hvordan tilmelder vi os?

Tilmelding sker gennem Fanø Vesterhavsbads Golfklub:

Tlf: 21294249 (telefontid mandag-fredag kl. 10-13) / mail: fvg@fanonet.dk 

Tilmelding skal ske senest 1 uge før turneringen med følgende oplysninger: (er der ledige pladser, så er det muligt at tilmelde sig senere)

  • Fulde navn på begge deltagere
  • Handicap og DGU-numre på begge deltagere
  • Deltagernes telefonnummer

Medlemsskab / Fanø Vesterhavsbads Golfklub

Er I blevet forelsket i golfbanen på Fanø, så er der mulighed for at tegne et særligt familiemedlemskab. I kan læse mere om medlemskabet her.

Sommerhuse på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Find overnatning på Fanø

Vi vil rigtig gerne hjælpe jer med at finde et dejligt sted at bo, mens i spiller golf. Vores udvalg af sommerhuse spænder fra smukke, idylliske sommerhuse helt ned til vandet eller bynære, komfortable ferielejligheder. Der kan være rift om sengepladserne i ugen for Danibo Open, og det er derfor en rigtig god idé at være ude i god tid, så I kan være sikre på at have et sted at bo.

I kan finde overnatning i Fanø Bad, hvor turneringen finder sted, men det er også en mulighed at bo i en af vores andre ferieområder som Sønderho eller Rindby. Der er ca. 13 km fra øens sydligeste by til øens nordligste by.

For at komme til Fanø skal i med Fanøfærgen fra Esbjerg. Færgen sejler direkte til byen Nordby, og sejladsen varer kun 12 minutter. Se færgeplanen her.


Spisesteder på Fanø

Frokosten er med i prisen for turneringen, men det kunne jo være at I gerne vil opleve Fanøs spisteder i løbet af aftenen. Og der er rigtig meget godt at vælge i mellem. Tag et kig på listen over Fanøs spisesteder her.


Aktiviteter på Fanø - når I ikke spiller golf

Hvis I får lyst til at opdage mere af øen, når I ikke er til golfturnering, så er der et hav af sjove, spændende og anderledes oplevelser på den lille ø i Vadehavet. En af de helt store oplevelser er netop Vadehavet, der i 2014 blev optaget UNESCO's verdensarvsliste, hvilket i store hele betyder, at det er en del af den danske natur, der har en helt særlig betydning for menneskeheden grundet den enestående natur. Vadehavet og de små øer i Vadehavet er hjemsted for en lang række dyr, og flere af dem kan I opleve, hvis I begiver jer på en tur ud til havet. Sælerne er nemme at spotte, når de ligger på sandbankerne, og i løbet af de køligere måneder kan mange tusinder af trækfugle ses, når de mellemlander for et måltid mad, inden deres rejse fortsætter længere ned sydpå i Europa og Afrika. 

Hvis I medbringer cyklen, så er Fanø og dens alsidige natur helt perfekt til en cykelferie. Der er flere optegnede ture rundt på øen, og mange steder finder I gode forhold til cyklister i form af cykelstier og afmærkede cykelruter. Det er en nem måde at komme rundt med cyklen, og især når øen er godt besøgt, da I ikke skal tænke på parkering, men bare kan sætte cyklen ved cykelparkeringerne. 

I kan kombinere Danibo Open med en ekstra aktiv ferie, hvor der både kan blive plads til vandreture, surfing og andet vandsport. Læs gerne mere her.