Sommerhus med sauna og spa

Lyder sommerhus med spa, som noget for dig? Så er du landet det rette sted.

Lej et sommerhus med spa

Vi ved godt, at mange søger lidt ekstra komfort og luksus, når der skal lejes et sommerhus til sommerferier, forlængede weekender, eller hvad anledningen måtte være. Derfor har vi samlet vores sommerhuse med sauna samt feriehuse med spa på samme side.

Hos Danibo finder du et stort udvalg af sommerhuse med jacuzzi og spa, hvilket kan give en hver ferie en smule kant. Vi har endda sommerhuse med spa og pool – Så er der lagt op til mange timers underholdning for store som små. Se vores sommerhuse med pool eller find dit feriehus med spa her under.

Sommerhuse med spa og sauna

Sommerhus med jacuzzi

Når hverdagen presser sig på, kan det fra tid til anden være tiltrængt at give slip og få ro. Vores kur til dette er en dejlig gåtur langs de brede strande og igennem den smukke natur på Fanø. Hvis vi skal forkæle os selv lidt ekstra, så afslutter vi turen ved at lade os omfavne af det varme vand i et hot tub, måske endda i en udendørs spa.

Denne fortælling kan blive din virkelighed, når du lejer et sommerhus med jacuzzi eller spa ved Danibo.

Sommerhus med sauna

Hopper du gerne i bølgen blå alle årets måneder, så er et sommerhus med sauna det perfekte match til dig. Book for eksempel et sommerhus i første klitrække, så du har direkte adgang til Vesterhavet og kun få meter hjem til den varme sauna. Du behøver ikke at være vinterbader for at synes, at det lyder tiltrækkende med et sommerhus med sauna i første klitrække – det er nemlig en fantastisk oplevelse at bo så tæt på det brusende hav.