Tag i sommerhus i påsken på Fanø

 

Påsken er kendetegnet ved, at foråret er ved at melde sin ankomst, og at vi nu forhåbentlig er ved at være på den anden side af en lang vinter.

Helligdagene omkring påske er den perfekte anledning til at samle dem, man holder af og tage et smut i sommerhus på Fanø.

Find det perfekte sommerhus til jeres påskeferie på Fanø

Her kan hele familien samles om at tilberede den helt perfekte påskefrokost med alt, hvad dertil hører i form af traditionelle påskeretter og snaps.

Når I ikke lige har travlt med at forberede påskefrokosten, kan I jo med fordel gå en dejlig lang tur langs de brede strande på Fanø og lade op til det store måltid.

Generelt er der en masse forskellige aktiviteter, som er meget oplagte at udforske, når man holder ferie med børn på Fanø. På Fanø er der eksempelvis et hav af gode legepladser til de små. Et godt eksempel er Fanø Skovlegeplads, der – som navnet antyder – ligger i naturskønne omgivelser midt i Fanø Klitplantage. Her kan ungerne hurtigt få brændt en masse krudt af på forhindringsbaner, legeredskaber og i eventyrskoven. Pak en påskefrokostkurv, og tag hele familien med på udflugt.

Aktiviteter til din påskeferie på Fanø

Fanø er dog langt fra kun begunstiget med oplevelser for de små. For både de små og de store anbefaler vi, at I oplever en vadevandring med sælsafari. Der er rigtig gode muligheder for at opleve sæler på Fanø, og helt specifikt er det ved Galgerevet i Nationalpark Vadehavet ofte muligt at spotte både gråsælen og den spættede sæl.

Det er en oplevelse lidt ud over det sædvanlige, og det er noget, man bestemt ikke må snyde sig selv for, når man besøger Fanø i påskeferien.

Der er som regel stor efterspørgsel på at leje sommerhus i påsken, så vi anbefaler, at I i god tid prøver at finde det sommerhus på Fanø, som I kunne tænke jer at bo i i løbet af påskedagene.

Sommerhuse til påskeferien på Fanø