Miniferie i sommerhus i Danmark

Kortere ophold kan tilbydes ved kortfristet booking 1-2 uger før ønsket ankomst

Lidt men godt

Ferietid og Fanø går perfekt sammen, som sol på en sommerdag, og nogle gange behøver ferien ikke være lang for at være god.
Ønsker du ferie på Fanø med varighed kortere end en uge i et af vores sommerhuse eller ferielejligheder, kan dette mange gange også lade sig gøre ved kortfristet booking 1-2 uger før ønsket ankomst.
Vi hjælper dig gerne med at booke en miniferie - ring eller skriv til os.

Læs mere om vores ferielejligheder herunder:

 

 

Miniferie i ferielejlighed

Fiskerhusene

Disse ferielejligheder er beliggende ca. 400 m fra stranden i Fanø Bad og ellers meget centralt lige ved supermarked, restaurant, tennisbane samt golfbane. Hver lejlighed er indrettet til 4-6 personer med en lille terrasse. Til fælles brug er bl.a. vaskerum samt legeplads.
Mere om Fiskerhusene

Feriecenter Vesterhavet

Lejlighederne i Feriecenter Vesterhavet, beliggende i Fanø Bad kun 30 meter fra stranden, er ca. 48 m², med balkon m/havudsigt eller terrasse. De er indrettet til 2-4 personer og har en række fælles faciliteter som f.eks. indendørs swimmingpool, sauna og legeplads.
Mere om Feriecenter Vesterhavet

Golfparken

Lejlighederne i Golfparken er ca. 70-89 m². De er indrettet til 4-8 personer. Golfparken er beliggende i området Fanø Bad tæt på stranden.
Mere om Golfparken

Fiskerhuse

Feriecenter Vesterhavet

Golfparken

Ferieinspiration

Her får du et par genveje til din lange fanøferie. Du kan læse om gode spisesteder, fede seværdigheder og muligheder for at holde en aktiv ferie på Fanø!

Det sker på Fanø

Miniferie i sommerhus

Hvis du drømmer om at holde en miniferie i et sommerhus, så er det absolut en mulighed. Du kan finde alle slags sommerhuse i vores miniferiekategori. Sommerhuse med pool, børnevenlige sommerhuse, sommerhuse med spa og sauna, sommerhuse med havudsigt. Du kan finde billige sommerhuse til din næste miniferie, og du kan finde sommerhuse til mange personer - og sommerhuse til få. Det eneste du skal gøre er at beslutte dig for, hvornår din næste miniferie skal finde sted.

Miniferie med børn

Hvis du leder efter noget at lave med børnene, så er en miniferie på Fanø et oplagt valg. Ikke nok med at øen er fyldt med sjove oplevelser for store og små, så er en ø-ferie også i sig selv en spændende oplevelse for børn. I kan cykle hele øen rundt, I kan nyde de uendelige strande, I kan endda se sæler! Hvis poderne skal aktiveres mere end hvad naturen kan præstere, så er der også et væld af indendørs aktiviteter og attraktioner, I kan give jer i kast med. Læs meget mere om børnevenlig ferie på Fanø lige her

En god ferie behøver ikke være lang!