Last Minute sommerhus på Fanø

Hvis du overvejer et Last Minute sommerhus på Fanø, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har en stor volumen af sommerhuse, som du kan dykke ned i og gå på jagt efter det, du allerhelst vil bruge din kommende ferie i.

Vi udlejer Last Minute sommerhuse i 1, 2 eller 3 uger (alt efter om det er frit i hele perioden), og du kan spare op til 40 %.

Du kan både finde last minute sommerhuse, hvor du kan medbringe din hund, og sommerhuse med pool, spa og sauna.

Sommerhusferie med pool - og rabat

Hvis drømmen er et luksussommerhus, der har det hele, så er du kommet til det rigtige sted. Hos os kan du leje et sommerhus, der både har swimmingpool, spa, sauna, og hvor der er skruet helt op for indretningen. Du kan altså blot slå dig ned i en liggestol, smække en god bøf på grillen og lade afslapningen indtage din krop.

Last minute ferie i privat sommerhus

Vi udlejer over 700 private sommerhus på Fanø. Vi lover, at der er noget for enhver smag – og noget i alle prisklasser. Er du til det primitive sommerhus, der udstråler hygge, sommerhusstemning og lægger sig op ad den traditionelle idé om et sommerhus, eller er du til luksusklassen, hvor du lejer et sommerhus, der har det hele? Vi har sommerhuse i begge ender og alt midt imellem. Tag et kig herunder og find dit perfekte match.

Populære Last Minute ferier

Om I er et vennepar, der gerne vil afsted nogle dage for at nyde hinandens selskab, den store familie, der gerne vil være et sted, hvor der er plads til alle, eller måske kæresteparret, der gerne vil have lidt ekstra kvalitetstid sammen - så har vi en Last Minute ferie, der passer lige til jer.

Fordelene ved en Last Minute ferie

Der er mange fordele ved at holde en Last Minute ferie, men en af de større er uden tvivl de penge, du sparer. De penge du ikke behøver at bruge på selve sommerhuset, kan du bruge på dejlige oplevelser, en kæmpe is og måske bruge pengene på et weekendophold eller en senere ferie. Du har ikke ringere kår, end hvis du bestiller en ferie under normale forhold. Du vil opleve den samme service, og sommerhuset står lige så skarpt, som havde du betalt den fulde pris. 

Et her-og-nu sommerhus lader dig være spontan, da du kan booke den ene dag - og være på Fanø den næste. Du behøver ikke bruge krudt på den lange planlægning, det gælder bare om at pakke en kuffert og smutte afsted. 

Form din perfekte ferie

Du kan designe dit sommerhusophold, som du gerne vil. Skru på afstand til havet, indstil prisen og vælg om du vil have hund med. Tilvælg pool, spa, sauna eller/og brændeovn, og noter antal af personer. Du kan klikke dig frem til de helt rigtige indstillinger og få vist de sommerhuse, der matcher lige præcis dine kriterier.