Last Minute sommerhus på Fanø

 

Hvis I overvejer et Last Minute sommerhus på Fanø, så er I havnet det helt rigtige sted. Vi har en stor volumen af sommerhuse, som I kan dykke ned i og gå på jagt efter det, I allerhelst vil bruge jeres kommende ferie i.

Vi udlejer Last Minute sommerhuse i 1, 2 eller 3 uger (alt efter om det er frit i hele perioden), og du kan spare op til 25%.

Du kan både finde Last Minute sommerhuse, hvor du kan medbringe din hund, og sommerhuse med pool, spa og sauna.

Last Minute tilbud på feriehuse 

Vores Last Minute tilbud er henvendt til alle vores kunder, men især de kunder der har is i maven og tør vente til sidste øjeblik med at bestille ... men det kan godt betale sig! Der er rigtig gode penge at spare på udvalgte feriehuse, hvis I venter med at booke ferien i sidste øjeblik. Så hvis der pludselig opstår nogle uforudsete feriedage, eller I bare har ventet på det rigtige hus, så er det på denne side, I skal holde øje. Vi lover jer, at der er gode tilbud at finde. 

Populære Last Minute ferier

Det har ingen betydning, om I er et vennepar, der gerne vil afsted nogle dage for at nyde hinandens selskab, den store familie, der gerne vil være et sted, hvor der er plads til alle, eller måske kæresteparret, der gerne vil have lidt ekstra kvalitetstid sammen. Vi udlejer feriehuse til alle konstellationer af familier og vennegrupper og selvfølgelig med gode Last Minute tilbud. Vi opdaterer løbende på de sommerhuse, der har Last Minute priser, så det handler om at holde et godt øje med om lige præcis det feriehus, I har kig på, bliver ledigt indenfor jeres ferie. 

Sommerhusferie med pool - og rabat

Hvis drømmen er at holde en dejlig afslappet ferie omringet af luksus, så er du kommet til det rigtige sted. Hos os kan du nemlig leje et sommerhus, der både har swimmingpool, spa, sauna og hvor der er skruet helt op for indretningen. Du kan altså blot slå dig ned i en liggestol, stege en god bøf på grillen og lade afslapningen indtage din krop. Der er ofte plads til mange personer i vores poolhuse, så du kan roligt invitere familien med eller planlægge en hyggelig fødselsdagsweekend i feriehuset. Et feriehus med ekstra faciliteter kan være en god redning, hvis vejret ikke arter sig, som I havde ønsket. Der ligger mange gode timer gemt i en swimmingpool, og selvom svømningen bliver holdt indendørs, så kan man absolut nyde den smukke omringende natur og gå en lang tur ved vandet. 

Ferie med hund

Forestil jer at familiens bedste ven, Fido, kommer løbende ned af en smuk strand, vinden blæser i dens pels og den ser lykkelig ud. Ingen ferie er lige så god, hvis ikke hele familien deltager - og i mange familier er hunden en ligeså stor del af familien, som resten af familiemedlemmerne er. Derfor er det heldigt, at vi tillader hunde i de fleste af vores feriehuse, og omgivelserne er perfekte til en hund. Du kan tilpasse din søgning på feriehuse, så du kun får vist de huse, der tillader hund og andre kæledyr - og der er selvfølgelig også gode Last Minute tilbud huse, hvor den firbenede ven kan komme med. 

Ferie med børn

Hvis I er en familie med et eller flere børn, så er Fanø det oplagte sted at besøge. Der er den ro, som børn har brug for væk fra hverdagen, men der er samtidig nok ting at lave til, at de ikke kommer til at kede sig. Om sommeren kan hele dage blive brugt på stranden med at bygge sandslotte og lede efter skaller, og i efteråret kan aktiviteten være at lede efter rav enten på egen hånd eller igennem en guidet tur på stranden. Hvis vejret er til det, så kan en aktiv ferie på cykel være en god måde at få brugt noget energi og samtidig se steder af øen, der ikke er til at komme til med bil. 

 


Fordelene ved en Last Minute ferie

Der er mange fordele ved at holde en Last Minute ferie, men en af de større er uden tvivl de penge, du sparer. De penge du ikke behøver at bruge på selve sommerhuset, kan du bruge på dejlige oplevelser, en kæmpe is og måske bruge pengene på et weekendophold eller en senere ferie. Du har ikke ringere kår, end hvis du bestiller en ferie under normale forhold. Du vil opleve den samme service, og sommerhuset står lige så skarpt, som havde du betalt den fulde pris. 

Et her-og-nu sommerhus lader dig være spontan, da du kan booke den ene dag - og være på Fanø den næste. Du behøver ikke bruge krudt på den lange planlægning, det gælder bare om at pakke en kuffert og smutte afsted. 

Form din perfekte ferie

Du kan designe dit sommerhusophold, som du gerne vil. Skru på afstand til havet, indstil prisen og vælg om du vil have hund med. Tilvælg pool, spa, sauna eller/og brændeovn, og noter antal af personer. Du kan klikke dig frem til de helt rigtige indstillinger og få vist de sommerhuse, der matcher lige præcis dine kriterier. 


Oplevelser på Fanø

Året rundt er der sjove og spændende aktiviteter og oplevelser for hele familien på Fanø. Uanset om I er til aktiviteter fulde af fart i naturen, eller om en tur på museum lige er jeres smag, så kan I være sikre på at finde begge dele på jeres ferie til Fanø. Vi har samlet et uddrag af oplevelser og aktiviteter herunder, men hvis I gerne vil se flere, så kan I klikke jer ind her eller se nærmere på Club Fanøs mange aktiviteter. 

Dragefestival

Hvert år i juni måned til Dragefestivalen fyldes himlen over Fanø med farverige og flotte drager. Der sendes omkring 5000 drager på himlen nede fra stranden, og det er en fantastisk flot oplevelse at se dem alle svæve rundt langt over klitter og hav. Fanø er et ideelt sted at sætte sin drage i luften, og derfor er festivalen også en af de mest populære af sin slags i verden. Hvert år i juni måned afholdes festivalen, og alle er velkomne til at komme ned på stranden og nyde det smukke syn af dragerne. Du kan læse meget mere om historien bag festivalen lige her!  

Sælsafari 

Små nuttede sæler soler sig på sandbankerne, mens solen danser i vandet omkring dem - det lyder som den rene idyl, og det er det også! Du har endda mulighed for at komme helt tæt på og opleve dette søde scenarie, hvis du melder dig til en af sælsafarierne, der bliver arrangeret fra maj måned og indtil slut september. Turen foregår til fods, hvor der tilbagelægges en tur på 1,7 kilometer på den tørlagte havbund ved lavvande, og hele familien kan være med på turen. Det er en tur på ca. 2 timer, der tager højde for alles tempo, og undervejs stoppes der og fortælles gode historier om sæler og andre havdyrs liv. Du kan læse meget mere og tilmelde dig til en af turene her. 

Fanø Museum

På Fanø Museum er det muligt at tage med en tur tilbage i historien og opleve, hvordan livet var i 1699. Byggestilen er meget repræsentativ for, hvordan stilen ellers har været på Fanø, hvor stald, lo og lade skærmer for vestenvinden, så stuehuset mod øst har ligget i læ. Det er både muligt at opleve en beboelse fra søfartens storhedstid, men også hvordan levekårene for en mere generel skipperfamilie var på tiden. Det er en oplevelse for både store og små, og selvom det hedder et museum, så er det et interaktivt museum, hvor man virkelig kan føle tidens vingesus og drømme sig tilbage til den tid, hvor kul varmede husene og fisken kom fra havet og ikke en køledisk.