Centralt beliggende ferielejligheder

Fiskerhusene i Fanø Bad består af i alt 18 ferielejligheder opført i 1991. Danibo udlejer 5 af disse lejligheder

Et Fiskerhus er indrettet med 1. sal, med soveplads til 4-6 personer. I stueetagen findes åbent køkken/spiseplads og opholdsstue. Køkkenet er udstyret med komfur med ovn og opvaskemaskine, kaffemaskine samt service til 6 personer. I stuen forefindes sofagruppe, kabel TV og radio samt udgang til en lille terrasse. På 1. sal findes et dejligt badeværelse med bruseniche samt to soveværelser. Det ene værelse er med en køjeseng, det andet med dobbeltseng. Derudover findes en trappe op til hemsen, hvor der er mulighed for to opredninger.

Til fælles brug for alle fiskerhusene er indrettet et vaskehus med vaskemaskine og tørretumbler. I gården findes ligeledes en lille legeplads til børnene med sandkasse, gynger og vippe. Derudover er opstillet borde og bænke til fri afbenyttelse.

 

Fiskerhusene ligger 1100 m fra supermarkedet og 450 m fra stranden. Husdyr er tilladt i nogle af Fiskerhusene. Forhør nærmere hos Danibo.

Nøgleudlevering

Nøgleudlevering sker fra Danibos kontor. Al henvendelse skal ske til Danibo.

Afregning af el og evt. vand

Lejeprisen er ekskl. el og evt. vand, som afregnes efter aflæsning af måler.

SPAR-tilbud

Fiskerhusene tilbyder de to SPAR-tilbud i sæson E+F samt uge 42. Lej f.eks. et fiskerhus i 3 uger til 16 dages pris. Beboes fiskerhuset af kun 2 personer i minimum én uge, kan du opnå 10% rabat på prisen. SPAR-tilbudene kan ikke kombineres.

Mere om betingelserne for SPAR-tilbud

Du kan også få et godt tilbud ved lejemål over f.eks. weekenden. - Mere om tilbud på Miniferie

 

Lejepris pr. uge i Fiskerhusene i forhold til sæson
   A        DKK 4.210,00
   B DKK 3.800,00
   C DKK 3.545,00
   D DKK 2.595,00
   E DKK 1.915,00
   F DKK 1.915,00

Ferielejligheder i Fiskerhusene