Ferie med børn på Fanø

Hold ferie med dine børn på Fanø og giv dem en rigtig ø-oplevelse!

Det at dele en oplevelse med andre har det med at gøre den oplevelse mere værd. At dele oplevelser med sine børn er næsten det mest fantastiske. Hvor skønt det end er at rejse med sine små arvinger, er det også noget, der kan tære noget på kræfterne. Vi har her samlet en lille guide til, hvordan I på bedste vis får underholdt børnene og drukket kaffe – og på samme tid får den mest optimale ferieoplevelse.

Det er muligt at holde ferie med børn på mange forskellige måde på Fanø. I kan tage på feriecenter med børn, I kan holde en aktiv ferie, I kan leje et sommerhus med pool, I kan holde en badeferie eller bare dase ved et dejligt sommerhus. Der er et hav af muligheder for at holde ferie med børn i Danmark, især når turen går til Danmarks dejligste ø: Fanø.

Club Fanø - Aktiviteter for børn og voksne

Selvom strandene og klitterne kan være oplevelse nok i sig selv, kan det dog være skønt at variere en ferie med oplevelser, attraktioner og arrangementer. Herunder kan I læse om et udvalg af dem, der er særligt egnede for børn

Hvis I er interesserede i at holde en aktiv ferie, er der rig mulighed for det på Fanø. I kan leje cykler og cykle øen tynd, I kan medbringe vandrestøvlerne og klatre i klitterne og det smukke ølandskab, I kan ride langs strandene eller I kan dyrke en lang række af forskellig vandsport. Mulighederne er mange, og der er noget for alle aldersgrupper.

For de mindste er der et hav af gode legepladser, fx Fanø Skovlegeplads, der gør oplevelsen til noget helt særligt.

 

 

Aktive børn

Fanø Skovlegeplads

Mellem Rindby og Sønderho finder i Fanø Skovlegeplads. Der er både et væld af aktiviteter for børn og hele familien. Der er både forhindringsbaner, en sanseplads, mange legeredskaber og en eventyrskov! Det er oplagt at pakke en god frokost ned og gøre en tur på legepladsen til en udflugt.

Kids'n'Kites

Det er oplagt at besøge Fanø i august, hvor Kids’n’kites finder sted. Kids’n’Kites er en afhopper fra den kæmpe, internationale dragefestival, der bliver afholdt hvert eneste år i juni på Fanøs brede sandstrande. Som navnet antyder, er Kids’n’Kites en begivenhed for børn. Det er muligt at deltage i workshops, hvor man kan bygge sin egen drage, give sin bamse en tur i faldskærm eller deltage i det sjove bolsjeudkast. Kids’n’Kites finder sted 2. uge i august.

Fannikerdagene

Hvert år fejrer det meste af Fanø øens fortid som søfartsby og viser de smukke fanødragter frem, der ellers ligger til udstilling på museet Fanø Skibsfarts- & dragtsamling’ i Nordby. Fejringen strækker sig over en hel weekend og er spækket til med sjove og hyggelige arrangementer for både børn og voksne.

Find børnenes drømmehus!