Få rabat på dit feriehus

 

Tag 2 personer i sommerhus i 1 uge - spar 10%

Der er lidt at spare, når I kun er to, der tager afsted på ferie sammen. Tag kæresten eller din ven(inde) med i et dejligt feriehus på Fanø. Der er mulighed for en ferie med ekstra velvære i et af vores feriehuse med spa eller sauna. Nyd gerne en middag for 2 på en af Fanøs dejlige restauranter. Der er mulighed for at spille golf sammen eller en af de mange andre aktiviteter på øen.

Det er vigtigt, at I kun er to personer, der bor i huset, da rabatten ellers frafalder. Rabatten er ikke gældende ved mere end 1 husdyr i huset.

Find dit perfekte sommerhus med SPAR-tilbud

Foretag en søgning i det ønskede tidsrum du vil holde ferie, og angiv også antallet af personer, som I kommer. De huse, du kan opnå rabat på, vil være afmærket med "SPAR" i en grøn farve i øverste venstre hjørne. Rabatter fremkommer i de sæsoner hvor rabatten er gældende. Se alle vores feriehuse her.

 

 Lej et sommerhus i tre uger - betal kun for 16 dage

Er du ekstra forgabt i Fanø, og opholder dig i et feriehus over længere tid, så er der en dejlig rabat at hente på mange af vores feriehuse. Der er tid til både at slappe af og være aktiv, når ferien er 3 uger lang.

Find dit perfekte sommerhus med SPAR-tilbud

Foretag en søgning i det ønskede tidsrum du vil holde ferie, og angiv også antallet af personer, som I kommer. De huse, du kan opnå rabat på, vil være afmærket med "SPAR" i en grøn farve i øverste venstre hjørne. Rabatter fremkommer i de sæsoner hvor rabatten er gældende. Se alle vores feriehuse her.

2022

Der er mulighed for at opnå rabat på mange af vores ferieboliger i sæson E og F og desuden i ugerne 40, 41 og 42. Disse SPAR-tilbud kan ikke kombineres, og en allerede indgået booking kan ikke ændres til fordel for et SPAR-tilbud.

2023

Der er mulighed for at opnå rabat på mange af vores ferieboliger i sæson E, E+ og F. Disse SPAR-tilbud kan ikke kombineres, og en allerede indgået booking kan ikke ændres til fordel for et SPAR-tilbud.

SE SÆSONKALENDER HER   

Ferie på Fanø

Oplev øen