Før ankomst

 

Om lidt er det Fanøtid, så her kommer de sidste praktiske informationer, så I bliver helt klar til en dejlig ferie.

Værd at opleve på Fanø

Selvom Fanø ikke er stor, så byder øen alligevel på en naturoplevelse fra UNESCOs verdensarvsliste, charmerende og autentiske byer med skøn stemning, årlige festivaler og en hel masse andet. I finder inspiration til ferien lige HER eller HER.

Fanø Turistbureau

Skolevej 5-7, Nordby

75 42 15 00

info@vadehavskysten.dk

Download DANIBO-appen

Få et overblik over aktuelle aktiviteter på Fanø. Det eneste, I skal gøre, er at downloade vores app – så har I det hele lige ved hånden.

Find appen her:

Google Play

App Store

Medbring hjemmefra eller tilkøb til din booking

Dette skal I selv medbringe:

  • sengelinned lagen håndklæder viskestykker karklude toiletpapir rengøringsklude og rengøringsmiddel.

Som udgangspunkt står der rengøringsmidler i sommerhuset. Hvis der mangler en enkelt ting, så køber man det i supermarkedet.

Hvilke lagener skal medbringes i forhold til størrelsen på sengene? Medbring gerne helt almindelige lagener (ikke stræklagener). Til en dobbeltseng kan der anvendes 2 enkelte lagener. Vi har desværre ikke registreret målene på sengene i husene.

Har du ikke bestilt rengøring, står du selv for at rengøre huset ved afrejse. Enkelte huse har obligatorisk rengøring tilknyttet.

Måske har jeres behov ændret sig, siden ferien blev booket, og I kan nu have fået brug for at bestille sengelinned, rengøring, barneseng, barnestol eller andet, for at gøre ferien helt perfekt. Så hvis I ikke allerede har foretaget ekstra tilkøb, så kan I læse mere om dette HER

Har I booket hus med pool eller spa?

Vi har vigtig info til jer i den forbindelse, som vi beder jer om at læse grundigt igennem før ankomst. Oplysningerne finder I lige her

Bliv ø-klar

Herunder har vi samlet flere tips, som forhåbentlig kan gøre ferien endnu bedre:

Færgebilletter og færgetider

Cykelferie

Cykeludlejning

Ferie med hund

Lær mere om Fanø

 

Vi glæder os rigtig meget til at se jer!