Fanø Bad

Alletiders sandkasse for både store og små.

Fanø Bad er i dag et moderne og dynamisk ferieområde med feriecentre, hoteller, restauranter, enkelte butikker og mange sommerhuse.

Sommerhuse i Fanø Bad

Der er ingen tvivl om, at øens dejlige sandstrand har en enorm tiltrækningskraft og er en af hovedårsagerne til, at vi på Fanø kan hilse mange tusinde feriegæster velkommen hver sæson. Fanøs brede strande skabes af Vesterhavet, som hele tiden tilfører kysten store mængder sand og skaber de kyst parallelle sandrevler.

Ikke ulig mennesket, har også havet sine luner. Ligeså blidt og beroligende havet kan være på en smuk solskinsdag, ligeså larmende og oprørt kan det optræde på en stormfuld efterårsdag. Uanset humør giver den friske luft ro og velvære.

Stranden - fra Fanø Bad mod nord til Sønderho i syd - er attraktiv for alle, ligegyldigt om man er til aktiv ferie eller til ren afslapning. Her er plads til windsurfere, drageflyvere, boldspillere, ryttere, cyklister, badegæster, ravsamlere, sandslottebyggere og mange flere.

Ens for dem alle er, at de med garanti glemmer alt om stress og jag. Fanø Bad er i dag et moderne og dynamisk ferieområde med feriecentre, hoteller, restauranter, enkelte butikker og mange sommerhuse. Det er også her, man finder Danmarks ældste golfbane og eneste 18 hullers links bane. Men der er mange flere aktivitetsmuligheder i Fanø Bad: Tennisbaner, minigolf, squash hal, fitness studie m.m.

Fanø Bad

Alletiders sandkasse for både store og små