Overnatning på Fanø

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Book din ferie på Fanø

Fanø er en fantastisk dansk ø, der om sommeren summer af liv og om vinteren putter sig i smukke vinterlandskaber. Derfor elsker vi øen og har specialiseret os i at sikre et stort udvalg af overnatningsmuligheder på Fanø.

Overvejer du at besøge Fanø? Det kan vi godt forstå. Øen rummer nemlig alt det, som et feriehjerte begærer. Lige fra kulturelle oplevelser til historiske attraktioner, smuk natur og ikke mindst et væld af gode overnatningsmuligheder.

Vi har igennem mange år sørget for overnatning til øens besøgende. Vi udlejer private sommerhuse og ferielejligheder rundt omkring på hele øen, så du år efter år kan finde overnatning i et nyt område på Fanø.

Overnatning på Fanø
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Overnatning med hund på Fanø

Der er ikke nogen grund til at lade familiens firbenede følgesvend blive hjemme, når I skal på ferie på Fanø. Øen har nemlig mange aktiviteter, der egner sig til aktivering af jeres hund under ferien. Tag f.eks. i den store indhegnede hundeskov ved Fanø Klitplantage og lad hunden bruge en masse energi, mens I nyder den smukke natur. Eller tag den med ud at bade på Fanøs mange sandstrande, hvor der i vinterhalvåret er mulighed for at løbe på de brede vidder. 

Du kan læse mere om ferie med hund på Fanø lige her.

Vær ikke nervøs for om du kan finde et sted at overnatte, hvis hunden skal med på ferie. Vi har nemlig et stort udvalg af sommerhuse og ferielejligheder, hvor husdyr er tilladt, så det er ingen sag at finde overnatning med hund på Fanø. Består hundeflokken af mere end én, så har vi også overnatning på Fanø til jer. I flere af vores sommerhuse er det nemlig tilladt at medbringe flere husdyr.

Hvor skal vi overnatte på Fanø?

Fanø har mange overnatningsmuligheder, og hos os kan du leje sommerhuse og ferielejligheder rundt omkring på hele øen. Derfor giver vi dig her et hurtigt overblik over de største områder med overnatning på Fanø.

Overnatning i Fanø Bad

Fanø Bad er et område med mange forskellige aktiviteter og er derfor et dejligt sted at holde ferie, uanset hvilken alder du har. Her finder du nemlig Danmarks ældste golfbane, brede sandstrande med mange aktiviteter i vand og på land og ikke mindst Fanø Feriecenter, hvor der bl.a. er swimmingpool. Læs mere om overnatning på Fanø Feriecenter lige her og få inspiration til overnatning i Fanø Bad området her.

Overnatning i Sønderho

Sønderho ligger modsat de øvrige byer i den sydlige del af Fanø. Det er ikke mere end ca. 13 km syd fra Nordby, hvor du ankommer med færgen fra Esbjerg, men Sønderho har alligevel en unik stemning, og det er faktisk ikke kun os hos Danibo, der synes det. Sønderho blev nemlig kåret til Danmarks smukkeste landsby i 2011. Vælger du overnatning i Sønderho, har du ud over hyggelig landsbystemning også store naturoplevelser i vente. Galgerev ud for Sønderho er nemlig et af de bedste steder at se sæler fra. Så vil du gerne have natur og idyl, så er overnatning i Sønderho vejen frem til en fantastisk ferie på Fanø for dig.

Overnatning i Nordby

Når Fanø Færgen lægger til kaj, er det i Fanøs største by, Nordby. Her finder du det største udvalg af butikker samt caféer og et havneområde, der summer af liv. Det er også her, du finder Danibos kontorbygning, hvorfra vi hjælper gæster fra ind- og udland med at finde overnatning på Fanø.

Vælger du at finde overnatning i Nordby, skal du ikke være nervøs for at gå på kompromis med naturen. Allerede når du ankommer til Fanø, vil du se store bestande af vadefugle, der nyder livet omkring Nordby havn. Få et større indblik i hvad der venter dig, når du booker overnatning i Nordby her.

Overnatning i Rindby

Lige der hvor Fanø er smallest, finder du Rindby. Her er sommerstemningen i top lige så snart, årets første solstråler begynder at varme Danmark op. Der er mange muligheder for overnatning i Rindby, og byen ligger lige ved én af Fanøs mest populære sandstrande. Den brede strand er intet mindre end 15 km lang, så der skulle være rig mulighed for at finde en solrig plet og dase der dagen lang.

Hvordan kan du overnatte på Fanø?

Står I overfor, at skulle finde overnatning på Fanø, så er det et godt sted at starte, at I danner jer et overblik over, hvilke muligheder der. Skal I bo stort? Eller skal I bo småt? Skal I bo uden naboer, eller vil I gerne have liv omkring jer? Du kan blive meget klogere på udbuddet på Fanø lige her.

Sommerhuse efter din smag

Hos Danibo finder I en lang række af sommerhuse, der er placeret bredt over hele øen. På den måde kan I altid finde et sommerhus, som har præcis den beliggenhed, I ønsker. Sommerhusene varierer i størrelse, og vi kan derfor både tilbyde jer sommerhuse med plads til mange og sommerhuse til den romantiske ferie for parret, der trænger til en pause fra hverdagen.

Ferielejligheder med aktiviteter for hele familien

Hos Danibo tilbyder vi ferielejligheder tre forskellige steder på øen. Det er hhv. som en del af FiskerhuseneGolfparken og Feriecenter Vesterhavet. Ferielejlighederne er kendetegnet ved, at de er billigere end de store sommerhuse, men der er alligevel alt det, I har brug for. Feriecenter Vesterhavet er idéelle til børnefamilierne, da I her får både pool og aktivitetsrum. Golfparken ligger ved Danmarks ældste golfbane, og de romantiske Fiskerhuse minder jer om Fanøs stolte historie som søfartsø.

 

Tilbud på overnatning på Fanø for 2

Er I 2 personer, der skal rejse sammen, vil I gerne have en ekstra lang ferie på Fanø, eller måske vil I gerne have et last minute tilbud? Vi har rigtig mange uimodståelige tilbud på forskellige overnatningsmuligheder rundt omkring på Fanø. Læs mere her, eller se efter det lille grønne spar-ikon, når du bladrer igennem alle vores skønne sommerhuse og ferielejligheder.

Miniferie på Fanø

Ikke alle ferier behøver at være lange, for at de er gode. I en travl hverdag kan det ofte være svært at holde en hel uge fri, men det er måske nemmere at klemme en miniferie ind mellem arbejde, børn og madlavning. Det ved vi hos Danibo, og vi tilbyder jer derfor også muligheden for, at I kan holde en miniferie på Fanø. Det er ideelt til kortere ture, hvor I kan komme ned i gear og få ladet batterierne op.

Overnatning i sidste øjeblik

Er du ude i sidste øjeblik, så betyder det ikke nødvendigvis, at du ikke kan få overnatning på Fanø. Hos Danibo kan du nemlig få fingrene i vores Last-Minute Tilbud, hvor I kan spare mange penge på jeres ophold, hvis I har is i maven og tør vente. Penge som I kan bruge på ferien i stedet.