Overnatning på Fanø

Fanø er en fantastisk dansk ø, der om sommeren summer af liv og om vinteren putter sig i smukke vinterlandskaber. Derfor elsker vii øen og har specialiseret os i at sikre et stort udvalg af overnatningsmuligheder på Fanø.

Overvejer du at besøge Fanø? Det kan vi godt forstå. Øen rummer nemlig alt det, som et feriehjerte begær. Lige fra kulturelle oplevelser til historiske attraktioner, smuk natur og ikke mindst et væld af gode overnatningsmuligheder.

Vi har igennem mange år sørget for overnatning til øens besøgende. Vi udlejer private sommerhuse og ferielejligheder rundt omkring på hele øen, så du år efter år kan finde overnatning i et nyt område på Fanø.

Overnatning på Fanø

Overnatning med hund på Fanø

Der er ikke nogen grund til at lade familiens firbenede følgesvend blive hjemme, når I skal på ferie på Fanø. Øen har nemlig mange aktiviteter, der egner sig til aktivering af jeres hund under ferien. Tag f.eks. i den store indhegnede hundeskov ved Fanø Klitplantage og lad hunden bruge en masse energi, imens I nyder den smukke natur, eller tag den med ud at bade på Fanøs mange sandstrande.

Du kan læse mere om ferie med hund på Fanø lige her.

Vær ikke nervøs for om du kan finde et sted at overnatte, hvis hunden skal med på ferie. Vi har nemlig et stort udvalg af sommerhuse og ferielejligheder, hvor husdyr er tilladt, så det ikke er nogen årsag at finde overnatning med hund på Fanø. Består hundeflokken af mere end én, så har vi også overnatning på Fanø til jer. I flere af vores sommerhuse er det nemlig tilladt at medbringe flere husdyr.

Hvor skal vi overnatte på Fanø?

Fanø har mange overnatningsmuligheder, og hos os kan du leje sommerhuse og ferielejligheder rundt omkring på hele øen. Derfor giver vi dig her et hurtigt overblik over de største områder med overnatning på Fanø.

Overnatning i Fanø Bad

Fanø Bad er et område med mange forskellige aktiviteter og er derfor et dejligt sted at holde ferie, uanset hvilken alder du har. Her finder du nemlig Danmarks ældste golfbane, brede sandstrande med mange aktiviteter i vand og på land og ikke mindst Fanø Feriecenter, hvor der bl.a. er swimmingpool. Læs mere om overnatning på Fanø Feriecenter lige her og få inspiration til overnatning i Fanø Bad området her.

Overnatning i Sønderho

Sønderho ligger modsat de øvrige byer i den sydlige del af Fanø. Det er ikke mere end ca. 13 km syd fra Nordby, hvor du ankommer med færgen fra Esbjerg, men Sønderho har alligevel en unik stemning, og det er faktisk ikke kun os hos Danibo, der synes det. Sønderho blev nemlig kåret til Danmarks smukkeste landsby i 2011. Vælger du overnatning i Sønderho, har du ud over hyggelig landsbystemning også store naturoplevelser i vente. Galgerev ud for Sønderho er nemlig et af de bedste steder at se sæler fra. Så vil du gerne have natur og idyl, så er overnatning i Sønderho vejen frem til en fantastisk ferie på Fanø for dig.

Overnatning

Fanø Bad og Sønderho

Overnatning i Nordby

Når Fanø Færgen lægger til kaj, er det i Fanøs største by, Nordby. Her finder du det største udvalg af butikker samt caféer og et havneområde, der summer af liv. Det er også her, du finder Danibos kontorbygning, hvorfra vi hjælper gæster fra ind- og udland med at finde overnatning på Fanø.

Vælger du at finde overnatning i Nordby, skal du ikke være nervøs for at gå på kompromis med naturen. Allerede når du ankommer til Fanø, vil du se store bestande af vadefugle, der nyder livet omkring Nordby havn. Få et større indblik i hvad der venter dig, når du booker overnatning i Nordby her.

Overnatning i Rindby

Lige der, hvor Fanø er smallest, finder du Rindby. Her er sommerstemningen i top lige så snart, årets første solstråler begynder at varme Danmark op. Der er mange muligheder for overnatning i Rindby, da byen ligger lige ved én af Fanøs mest populære sandstrande. Den brede strand er intet mindre end 15 km lang, så der skulle være rig mulighed for at finde en solrig plet og dase der dagen lang.

Overnatning

Nordby og Rindby

Tilbud på overnatning på Fanø

Er I 2 personer, der skal rejse sammen, vil I gerne have en ekstra lang ferie på Fanø, eller måske vil I gerne have et last minute tilbud? Vi har rigtig mange uimodståelige tilbud på forskellige overnatningsmuligheder rundt omkring på Fanø. Læs mere her eller se efter det lille grønne spar ikon, når du bladrer igennem alle vores skønne sommerhuse og ferielejligheder.