Ferie med hund i sommerhus

Tag din hund med på ferie!

Hvis en ferie først er rigtig god, når du har din bedste firbenede ven med, så pak hundesnor og godbidder og snup din hund med i sommerhus.

Tag din hund med i sommerhus på Fanø

Du kan vælge mellem et væld af sommerhuse, hvor du kan have din hund med. Fanø er et oplagt sted at lade ikke blot dig selv og din familie slappe af – men også din hund. Naturen er er smuk, vild og afvekslende og lægger op til lange ture med en lykkelig, logrende hund.

Se alle de sommerhuse, hvor du kan medbringe din hund herunder.

Hund i snor

I Danmark skal hunde være i snor på strandene fra d. 1. april til d. 30. september. Hvis du ellers har godt styr på din hund, må den gerne boltre sig fri, sorg- og snorløs på strandene i den resterende del af året.  Resten af året skal hunde altid være i snor, så de ikke bliver fristet af Fanøs sjove, vilde kaniner, der ikke er så meget for at lege med hunde, som hunde er for at lege med dem.

Hundeskov

Ved Mågekolonivej ligger der en 6 hektar Indhegnet hundeskov, der byder på et væld af muligheder for hele familien (også dem med fire ben). Der er en skovlegeplads og borde og bænke lige overfor hundeskoven, og selve skoven består af en masse små stier gennem bevoksede områder og store, åbne arealer. Din hund kan få lov at løbe rundt uden snor, snuse, lege og slippe sig selv helt fri. Der ligger flere attraktioner i nærheden, og et besøg i hundeskoven er et godt afbræk for jeres pelsede ven.

Du finder Hundeskoven her: Landevejen, 6720 Fanø.

Faciliteter:

  • Skraldespande
  • Bænke og borde
  • Toilet

Gode råd

  • Husk at have vand med på varme dage, så din hund kan væde snuden.
  • Pak din hunds kurv og bidedyr med. Sommerhuse ligger for det meste uforstyrret og er dermed et godt sted at medbringe en hund, da der ikke er noget til at stresse den, og med velkendt kurv og legetøj, gør hunden hurtigt sommerhuset til sit hjem.
  • Tag hunden med på udflugter! Der er mange steder, hvor I gerne må tage hunden med. Det er selvfølgelig en god idé at undersøge, om hunde er velkomne, inden i drager afsted.
  • Husk at have hunden i snor, når I er udenfor – både på strand, i by og i sommerhusområdet.

Dyrelæge

Hvis jeres hund kommer til skade eller bliver syg, ligger der en dyreklinik på Fanø.

Den ligger på Hovedgade 126 (lige overfor kirken). Læs mere her: http://www.fanoedyreklinik.dk/side3.html

Skønne hunde på Fanø

Jeres hunde fra Facebook